Volkskrant

Vanmorgen even gesproken met twee journalisten van deze krant. Ze willen graag twee weken op de fractie rondkijken, omdat ze wel ‘ns willen weten hoe nu echt bij ons toe gaat. Ze zijn welkom. Hun verslag verschijnt over ‘n paar weken.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

woensdag 28 januari 2004 :: 12.52 uur

13 Comments

13 reacties

 1. Ha, transparantie. Altijd mooi.

  Reactie door Blues — woensdag 28 januari 2004 @ 13.28 uur

 2. Neem ze ajb alleen niet mee naar de kroeg, een restaurant of wat dan ook, want dan krijg je weer zo’n rel! De VK is net zo erg in het verzinnen van dingen als de Telegrof, tenslotte.

  Reactie door chipo — woensdag 28 januari 2004 @ 13.28 uur

 3. Bah, die journalisten zijn niet geinteresseerd. Ze zoeken ,samen met Ali, naar de bevestiging van vooroordelen.Gaan ze ook bij de afdelingen langs? Maken ze interviews met Grijze Roodstaarten, Rode Rijders en de SP Jongeren ? Het Partijbestuur, De Bureaucratie Brigade, Red de Solidariteit ? Of wordt het een sensatiebelust wroeten in de burelen van Den Haag?

  Reactie door Novecento — woensdag 28 januari 2004 @ 13.46 uur

 4. Ja, daar zal de gemiddelde VK lezer ook echt geinterreseerd in zijn. Tuurlijk willen ze nieuws maken, maar een eerlijk verslag komt er denk ik wel uit. Twee weken is immers wel redelijk lang, en er iets niks nieuws meer aan Marijnissen-bashen.

  Reactie door Koen — woensdag 28 januari 2004 @ 14.05 uur

 5. Punt is dat ‘de SP’ in door de burgerlijke massamedia cultuur zo vaak geidentificeerd wordt met de gang van zaken binnen de SP Tweede Kamerfractie in Den Haag.Terwijl de sp zoveel breder georganiseerd en ook vooral buitenparlementair actief is. Vrees dat zulke essentiele factoren buiten beeld blijven als de aandacht weer eens vooral uitgaat naar Den Haag en de ‘leiderschapskwestie’.In het kielzog natuurlijk van het ‘Marijnissen -bashen ‘.

  Reactie door Novecento — woensdag 28 januari 2004 @ 14.24 uur

 6. Ach ja Novecento, je kunt van “top-jounalisten” :-P niet verwachten dat ze in weer en wind mee folderen, op markten staan, posten bij bedrijven enz. Net zo min als ze binnen het “PCM concern” de kranten laten bezorgen hehehe.
  Laat ze, we hebben niets te verbergen. Hopelijk “slepen” de fractieleden ze wel mee naar die buitenparlementaire acties en dan hoop ik wel, dat het “hondenweer” is en dat ze dan net zo lang op hun regenpakken moeten wachten als de bezorgers van hun krant :-P :-P

  Reactie door Johan Visscher — woensdag 28 januari 2004 @ 14.55 uur

 7. @novecento: Als je je à priori zo gaat opstellen werk je dat soort journalistiek in de hand.

  Reactie door Enschede a/zee — woensdag 28 januari 2004 @ 16.11 uur

 8. Wat dat soort journalistiek natuurlijk niet goed praat :-)

  Reactie door Han — woensdag 28 januari 2004 @ 17.11 uur

 9. Hardstikke leuk initiatief! Complimenten SP, transparantie is wat we nodig hebben!

  Reactie door IngeB — woensdag 28 januari 2004 @ 17.53 uur

 10. Ali Lazrak vs Jan Marijnissen: Weblog-Oorlog
  SP kamerlid Ali Lazrak is een weblog begonnen. In HP / de Tijd vandaag lees ik op pagina 10: ‘De SP-oorlog. Dat wordt niks meer tussen SP-fractievoorzitter Jan Marijnissen en het opstandige Kamerlid Ali Lazrak. (…) Lazrak begint deze week

  Trackback door Politieke weblog — woensdag 28 januari 2004 @ 18.46 uur

 11. Volkskrant. Volgens mij slaat dat Volks tegenwoordig op ‘gesunden volksemfinden’, alleen dat krant kan ik steeds minder goed plaatsen.

  Reactie door Sjaak — woensdag 28 januari 2004 @ 19.28 uur

 12. He ja, laten we hier ook lekker gaan media-bashen, goed plan man. Kun je ze rustig laten schrijven wat ze willen en dan vervolgens roepen dat het stemmingmakerij is.

  Reactie door Grobbo — vrijdag 30 januari 2004 @ 9.42 uur

 13. googled for completely different thing, but found your site.
  very nice.
  Greetings

  Reactie door asian demon tattoo — dinsdag 15 augustus 2006 @ 7.24 uur