Eindelijk weer naar buiten…

Batenburg

Het oude zwembad

Ravenstein

De Wetering

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

woensdag 03 maart 2004 :: 17.58 uur

10 Comments

10 reacties

 1. Waar zijn deze ruimtelijke foto’s gemaakt??

  Reactie door Els — woensdag 3 maart 2004 @ 19.22 uur

 2. Was het reces toch nog ergens goed voor.. even uitgriepen!

  Reactie door Cas — woensdag 3 maart 2004 @ 19.34 uur

 3. Geen idee waar Batenburg ligt, boeit me niet. Is dat zwembad een sloot? Ik dacht een bouwval te zien en zocht naar dat zwembad, totdat ik zag dat het een buitenzwembad is geweest van heeel lang geleden. Dat doet me denken aan die treurwilg die wij vroeger in het park hadden, en waar ik aan begon te trekken, te hangen, en te slingeren. Zo te zien wordt het reces goed besteed. Wat ik eigenlijk wilde vragen voordat ik werd afgeleid door mijn gedachten aan waterijsjes en verfrisende glazen cola, is of jij niet met een nieuw boek bezig bent met fraude als thema? Deze ontwikkelingen geven stof tot nadenken en zelfs een boek. :wink:

  Reactie door Mar — woensdag 3 maart 2004 @ 20.22 uur

 4. Jep, de link werkt niet, maar ijsjes zijn natuurlijk niet alleen gebonden aan de zomer. Geen slechte, dead links!

  Reactie door Mar — woensdag 3 maart 2004 @ 20.33 uur

 5. Klopt, het is een oud buitenbad geweest. Ook wel het Osse-meer genoemd. Ligt tussen Oss en Macharen. Kom er erg vaak. M’n pa is er milieuwacht geweest. Prachtig bijbaantje. Rondwandelen in de natuur en opletten of er niemand schade aan de omgeving brengt. Moet je een keer naar toe gaan met zonsondergang. Je kunt wel de pech hebben dat er dan jongeren `in drinken`, en dus gaat er zo nu en dan ook een boom naar de filistijnen.
  (Hier had ik trouwens voor het eerst in mijn leven de ijsvogel gezien, en in het bosje ernaast springen er in het juiste seizoen honderden kikkertjes rond. Geweldig!)

  Reactie door Hanta — woensdag 3 maart 2004 @ 20.36 uur

 6. Tussen id en P235_0_1_0_C moet een = teken.

  Reactie door BJ — woensdag 3 maart 2004 @ 21.30 uur

 7. Waarom hoor ik niemand in Den Haag iets zeggen over Haiti?
  Waarom was er zoveel ophef over Irak maar is iedereen nu stil?

  Waarom zijn oorlogscriminelen , doodseskader leiders en voormalig leider Duvalier beter voor Haiti dan een democratisch gekozen priester?

  Moeten de bewoners van het op 4 na armste land ter wereld nog meer leiden?

  Goede achtergrond informatie over Haiti

  Reactie door p8 — donderdag 4 maart 2004 @ 0.19 uur

 8. Hoi Jan, fijn dat je beter bent. Volg je de Amerikaanse voorverkiezingen en wil je er iets over kwijt? Wat mij verwondert is dat de Amerikaanse democraten vechten voor verloren waarden als gezondheidszorg voor iedereen, verhoging van het minimumloon en belastingverzwaringen voor inkomens boven de 200.000 dollar. Dus, terwijl de Amerikanen terugkomen op eerdere beslisingen is Nederland eigenlijk druk doende dezelfde fouten te maken. De democraten verklaren nu het failliet van de lobby-politiek en willen restricties implementeren voor de vrije markteconomie. Als je dit in Nederland wilt hoor je bij de linkse kerk en ben je dus ongeloofwaardig. Als politicus heb jij niet het voorrecht gelijk te hebben. Ik reken je af op het feit of jij je gelijk weet te verzilveren. Veel succes hierbij!

  Reactie door PsiesDrom — donderdag 4 maart 2004 @ 1.50 uur

 9. Die foto met die veren: Balkende die de zorg verder kaalplukt?

  Reactie door Archibald — donderdag 4 maart 2004 @ 10.03 uur

 10. Heerlijk, lekker weer naar buiten! Dit goede weer kan alleen maar positieve uitwerkingen hebben op het kabinet… hoop ik ;)

  Reactie door Iris Wester — donderdag 4 maart 2004 @ 21.34 uur