Formule 1

Ik ben natuurlijk niet speciaal opgebleven. Lilian was laat thuis en heeft de start in ieder geval nog gezien. Nadien is er niet veel veranderd. De rooie rakkers lagen voor en bleven voor…tot aan de finish.

Ik mag toch hopen dat dit seizoen een beetje spannender wordt dan de vorige edities. Mijn hoop is wéér gevestigd op Kimi Raikkonen.
(In Australië haalde ie de streep niet.)

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

maandag 08 maart 2004 :: 18.01 uur

14 Comments

14 reacties

 1. Beste Jan: Formule 1, mooi! But now something completely different: wil het ziektekostenstelsel in dit land nog in eerlijkheid en gelijkheidsbeginsel de eindstreep halen, dan moet er nu -gezien de nieuwe voorstellen- toch echt wat gebeuren. Zie s.v.p. mijn log van maandag 8 maart: Zakken vullen. Alvast dank!

  Reactie door PB — maandag 8 maart 2004 @ 20.58 uur

 2. Wat nou Jan? Gaan we het heil zoeken bij het autoracen. Doe ik ook hoor, wat moeten we anders als feijenoord supporters.

  Reactie door Maarten — maandag 8 maart 2004 @ 21.01 uur

 3. Overheidssteun
  Formule 1 .

  Trackback door jazper.nl — maandag 8 maart 2004 @ 21.45 uur

 4. Kijk uit jan,
  Balkenende schijnt ook wel eens te racen, wel geen formule 1
  denk ik .

  Reactie door folkert de lepper — maandag 8 maart 2004 @ 21.49 uur

 5. @PB
  Een weblog kun je zien als een persoonlijk dagboek. Naast Jan Marijnissen als politicus is hij vooral ook nog gewoon een mens. Het is dan ook veel leuker als je op het onderwerp reageert.

  Mijn man heeft 7 jaar gespaard om uiteindelijk dit jaar met 5 vrienden naar de races in Barcelona te gaan. Sorry Jan maar zijn hoop is gevestigd op Jenson Button.

  Reactie door Alie Dekker — maandag 8 maart 2004 @ 22.18 uur

 6. @Alie Dekker: ach, politici zijn doorgaans moeilijk bereikbaar en veelal nog moeilijker te attenderen op een bepaalde kwestie. Juist door het off topic (je ziet, ik weblog al wat langer) te doen valt het deze keer wellicht op. Les 3 pagina veertien derde alinea curus basiscommunicatie ;-).

  Reactie door PB — maandag 8 maart 2004 @ 23.24 uur

 7. @PB
  Sorry PB. Was niet mijn bedoeling om belerent over te komen.
  Het is ook zeker niet aan mij om daar over te vallen. Dus ik heb weer wat geleerd. Ten eerste…..het is nogal arrogant van me om te denken dat Jan Marijnissen hier mee zou zitten. Ten tweede….jij hebt net als ik alle recht om te reageren zoals jij dat wilt. Mijn excuses.

  Reactie door Alie Dekker — maandag 8 maart 2004 @ 23.47 uur

 8. Ja Jan, de suprematie van de rooien was weer overweldigend. (Ik blijf er wel voor op) Maar ik vond het commentaar van Schop wel leuk. Een Tomaat op de auto van Verstappen volgend seizoen. Even serieus, mijn hoop voor betere tijden zie ik (nog) niet bij Raikonen. Alonso en Butten maakten meer indruk. Bovendien twijfelde Miki voor de race al of hij de finish zou halen. Slecht voor zijn zelf vertrouwen!

  Reactie door Roberto Mazzisso — dinsdag 9 maart 2004 @ 0.40 uur

 9. Het is wel jammer dat Mercedes zijn zaakjes weer niet goed voorelkaar heeft Jan. Ferrari is weer oppermachtig. Jammer want als dit zo blijft dan is de spanning er weer gauw af.

  Reactie door Erik — dinsdag 9 maart 2004 @ 8.25 uur

 10. Jan. Lilian was wel erg laat thuis als ze de start nog heeft gezien ;)

  En Raikkonen komt dit seizoen heus nog wel. Ik vermoed dat-ie het hele weekend al last heeft gehad van de versnellingsbak.

  Reactie door Peter — dinsdag 9 maart 2004 @ 11.33 uur

 11. beste jan,

  heb je niet iets leukers dan die geldverslindende, zichzelf verrijkende onzin formule 1?

  vriendelijke groeten, rob

  Reactie door rob smit — woensdag 10 maart 2004 @ 10.07 uur

 12. @ Rob Smit,
  Op zich is dat nog niet eens het ergste.

  http://www.janmarijnissen.nl/weblog/index.php?p=172#comments
  Nr. 20

  Vind ik toch net een iets pijnlek pijnlijker feit.

  Reactie door Hanta — woensdag 10 maart 2004 @ 22.20 uur

 13. @Alie Dekker: maar joh, je hoeft je excuses toch niet aan te bieden? Kom nou, je mag toch zeggen in dit land wat je wil (gelukkig maar). Ik heb het echt niet als belerend ervaren, alleen gaf ik aan dat opvallend (of onverwacht?) communiceren soms wel eens een gevolg(je) als resultaat heeft. OK?

  Reactie door PB — woensdag 10 maart 2004 @ 22.53 uur

 14. slots machine

  slots machine Everything flows and nothing stays.

  Trackback door slots machine — vrijdag 29 april 2005 @ 22.40 uur