Kartika

Vandaag hadden we in Oudewater ‘n bijeenkomst met alle mensen die binnen de SP betrokken zijn bij ‘Brussel’: De Europese fractie, alle medewerkers in Brussel, een deel van het Dagelijks Bestuur, Harry van Bommel en onze medewerkers in Den Haag op het gebied van ‘Europa’ en de rest van het buitenland.

We hebben alles ‘ns op ‘n rijtje gezet: politiek én organisatorisch. De waakhond wil in Brussel écht aan de slag! We gaan er veel van horen de komende jaren.

Degene die dat naast oudgediende Erik Meijer moet gaan doen voor de SP is Kartika Liotard. Vandaag heb ik even nader kennis met haar kunnen maken. Binnenkort praten we verder. Ik heb er veel vertrouwen in dat ze het helemaal gaat maken in het Europees Parlement.

Kartika in gesprek met Tiny Kox en Hans van Heijningen

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

vrijdag 09 juli 2004 :: 18.59 uur

7 Comments

7 reacties

 1. Voor Europa is zeer belangrijk om alert te blijven,maar
  Hebt u vanavond de berichtgevingen over het Nederlandse kabinet ook gezien het ene akkoord na het andere wordt nu al voor bereid en goed gekeurd door het kabinet tijdens het kamer- reces??????

  Reactie door chrisinactie — vrijdag 9 juli 2004 @ 22.09 uur

 2. @chrisinactie,Is het wel eens anders geweest??

  @mnemo,Deze site is voor iedereen!!!

  Reactie door Els — vrijdag 9 juli 2004 @ 22.49 uur

 3. “We gaan er veel van horen de komende jaren”. Ik mis een beetje de bijsluiter dat behaalde successen in het verleden geen garantie bieden voor de toekomst. Kunnen we de SP nog voor de rechter slepen met deze ‘post’ als blijkt dat de belofte niet uitkomt?

  Reactie door BJ — vrijdag 9 juli 2004 @ 23.19 uur

 4. komt goed!!!!

  Reactie door henk — vrijdag 9 juli 2004 @ 23.58 uur

 5. Ze zijn hard nodig daar in Brussel. Als we Brussel willen aanpakken zal dat van binnen uit moeten gebeuren. Het gedrocht is er nu eenmaal dus ja…

  Reactie door MAD — zaterdag 10 juli 2004 @ 11.11 uur

 6. In deze SP-vertegenwoordigers kunnen we veel vertrouwen stellen. Natuurlijk moeten we afwachten wat kan worden bereikt. (Twee blijft twee).Het is van belang meteen een heldere samenvatting van en toelichting op de nieuwe z.g. Europese Grondwet te maken en die overal te verspreiden. Want het is duidelijk dat alles in het werk moet worden gesteld om te bereiken dat Nederland in het komend referendum -dat officieel weliswaar niet bindend is, maar voor de parlementariërs wel degelijk richtinggevend zal zijn- hiertegen stemt.

  Reactie door Olav Meijer — zaterdag 10 juli 2004 @ 17.46 uur

 7. Had vanuit een vorig item begrepen dat ze weinig steun van de mannen kreeg en weinig tijd wilden besteden aan haar issues. Ze zal wel getolereerd worden zoals altijd.

  Reactie door Ninka — zondag 11 juli 2004 @ 13.12 uur