Wiens brood men eet…

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

donderdag 12 augustus 2004 :: 13.19 uur

61 Comments

61 reacties

 1. Dat de LPF nog bestaat…zegt voor mij genoeg. Die partij is op sterven na dood maar wordt nog in leven gehouden door geldschieters. Bepaalde mensen hebben erg veel belang dat de LPF blijft zitten. Met de dood van Fortuyn had die partij gewoon opgeheven worden. Kortom ze zijn overbodig geworden.

  Reactie door MAD — donderdag 12 augustus 2004 @ 14.01 uur

 2. Ze hebben echter nog wel aardig wat stemmen gekregen, blijkbaar voorzien ze nog wel in een behoefte. Bovendien ben ik van mening dat er best wel een alternatief voor de VVD mag zijn aan de rechterzijde, links is al jaren versnippert (GL, SP PVDA, PVDD)

  Tenminste als je voor een versnippert systeem van een meerpartijenstelsel bent zou een partij als de LPF alleen maar toe te juichen zijn.

  Reactie door Stephan Wijering — donderdag 12 augustus 2004 @ 14.24 uur

 3. Het gedachtengoed en de beweging heb ik met meer dan gemiddelde interesse gevolgd. Zeker de opkomst van Fortuyn vond ik indrukwekkend.

  De kamerleden en de kaderleden van de LPF moeten zich echt doodschamen. Zij hebben er sinds 6 mei 2002 echt een enorme puinhoop van gemaakt.

  Die partij is echt op sterven na dood, maar wordt in leven gehouden door een paar snelle onroerend goed jongens.

  Wie heeft er nu echt belang bij dat de LPF blijft zitten?
  Als de LPF ophoudt te bestaan (of als er nieuwe verkiezingen zouden zijn waarbij ze worden afgestraft)komen deze zetels terug bij VVD, PvdA en CDA.

  Tenzij er een partij opstaat die de onrust gevoelens en de ontevredenheid onder de nederlandse bevolking kan kanaliseren met een charismatisch leider (JAN M ?).

  Met de dood van Fortuyn had die partij gewoon opgeheven moeten worden, omdat binnen de LPF niemand in staat was om een waardig opvolger te zijn.

  Reactie door Michel Smit — donderdag 12 augustus 2004 @ 14.28 uur

 4. Faillissement is faillissement; politiek waren ze trouwens allang failliet. Ik denk dat ik er maar eens een grote neut op ga nemen; nu het CDA nog a.u.b ;-)

  Reactie door Opa-Buiswater — donderdag 12 augustus 2004 @ 14.29 uur

 5. De LPF is een spreekbuis voor de vastgoedsector, die er niet voor niks miljoenen euro´s in stopt.
  De kieswet zou er paal en perk aan moeten stellen, en bedrijven moeten verbieden om zoveel geld in een partij te stoppen.

  Reactie door karin — donderdag 12 augustus 2004 @ 14.32 uur

 6. Zegt overigens alles over de mentaliteit van deze partij dat ze trucs gaan bedenken om de belasting op te lichten. Ik dacht altijd dat politici een voorbeeldfunctie hadden. Geen slimme zet dus van deze vastgoedboeren .

  Reactie door Opa-Buiswater — donderdag 12 augustus 2004 @ 14.52 uur

 7. @ Opa-Buiswater:

  5: Mijn eerste reactie was ook: nou, politiek zijn ze allang failliet! Nu nog het definitieve juridische faillissement…..

  7: Voor hén misschien wel een slimme, of beter: geslepen zet. Maar op den duur zal hun speeltje wel te duur worden…

  Reactie door Olav Meijer — donderdag 12 augustus 2004 @ 15.09 uur

 8. De belangrijkste reden om een technisch faillissement uit te lokken is meestal een doorstart zonder de zware lasten van het personeel.

  Maar de zware lasten van het personeel zijn ze toch al kwijt geraakt bij de laatste verkiezingen?

  De psychopaat Winnie de Jong, de schreeuwerd Ferry Hoogendijk, de patser Herman Heinsbroek, de nitwit Harry Wijnschenk, de pooier Van As, gelukkig kende ik er een hoop niet van naam………..

  Reactie door Michel Smit — donderdag 12 augustus 2004 @ 15.23 uur

 9. Wat vond Pim eigemlijk van faillisementsfraude?

  Reactie door Janco — donderdag 12 augustus 2004 @ 15.31 uur

 10. Politiek is ook niets voor groentjes. Politiek is een vak en daar moet je in groeien, niet van de ene op de andere dag in de spotlights. Diegene die de LPF ook in het zadel houden is extreemrechts. Kan je ook gewoon lezen op internet. Zij zien de LPF als poort naar de politiek. Stormfront kan je dat lezen. LPF ontkent het…maarja…ff speuren en je weet beter.

  Reactie door MAD — donderdag 12 augustus 2004 @ 15.32 uur

 11. Je kunt wel zien hoe die mensen denken, nu ze hun belastingontduiking in alle openheid beleven. Blijkbaar komt het niet eens in ze op dat er mensen over zouden kunnen vallen.

  Reactie door pom — donderdag 12 augustus 2004 @ 16.34 uur

 12. Financiering van politieke partijen is erg ondoorzichtig. Er is volgens de wet subsidiëring politieke partijen maar één regel die politieke partijen die in de Kamer zitten, in acht hoeven te nemen. Dat is dat giften boven de 4537 euro (voorheen: 10.000 gulden) openbaar gemaakt moeten worden. Maar dat hoeft niet als de gift door een zogenaamd natuurlijk persoon gedaan wordt, een gewone burger dus, in tegenstelling tot een organisatie of bedrijf (rechtspersoon).

  De LPF hoefde niet aan deze regel te voldoen toen zij in oprichting was, voor de verkiezingen van 2002. Zodoende was het voor hen mogelijk om campagnegeld in te zamelen zonder dat zij hoefden te vermelden van wie. Hierop volgde destijds een storm van kritiek omdat het onduidelijk was of er bepaalde belangen met het geld gediend werden die niet openbaar werden gemaakt.

  Er wordt nu voorgesteld om kleinere giften (vanaf 2000 euro) openbaar te maken en om het maximumbedrag van een gift per natuurlijke of rechtspersoon op 20.000 euro te stellen. De Kamer zal daar eerst nog over moeten debatteren. Ik ben benieuwd wat men daar van vindt?

  Het aanvragen van faillissement is voor iedereen mogelijk. Je kunt natuurlijk voelen aankomen als politieke partij in oprichting met weinig leden dat je geen miljoenen terug kan betalen, dus de vraag is of een faillissement geloofwaardig is. De rechter zal nog moeten beoordelen of het allemaal kan zo.

  Reactie door Lucien Stöpler — donderdag 12 augustus 2004 @ 16.35 uur

 13. En dat kan allemaal. Weet je wel hoeveel bedrijven dat technische grapje uit halen? En dan anderen met de schuld laten zitten? Bv hun klanten? Of u en ik die een bestelling gedaan heeft en vooruit moest betalen?

  Reactie door Brillie — donderdag 12 augustus 2004 @ 17.04 uur

 14. Zijn dit de laatste stuipstrekkingen van de LPF?

  Reactie door chrisinactie — donderdag 12 augustus 2004 @ 19.13 uur

 15. Daar sta ik helemaal niet van te kijken hoor. We weten al langer dat al het gespuis uit het zakenleven (de zakkenvullers) bij de LPF zitten. Die weten de wegen wel te vinden hoor….

  Reactie door Sulis — donderdag 12 augustus 2004 @ 19.15 uur

 16. lpf-lijst pims faillisement

  Reactie door folkert de lepper — donderdag 12 augustus 2004 @ 19.50 uur

 17. Ben geen pim fan, maar ergens is het toch supertriest dat mensen geld verdienen, ruzie hebben onderling, hun zakken vullen allemaal via 1 man en 1 zinnetje ‘pim had het zo gewild’.

  Reactie door MAD — donderdag 12 augustus 2004 @ 21.05 uur

 18. Ik moet zeggen dat ik een brede glimlach niet kon onderdrukken toen ik dit bericht las. Mooi, LPF eindelijk pleite, nu Forza Nederland (of zoiets) nog….daar zitten echt enge mensen bij, moet je maar eens speuren in WebLog land, kom je ze bij bosjes tegen!

  Reactie door IngeB — donderdag 12 augustus 2004 @ 21.12 uur

 19. MAD,19
  is toch typisch LPF

  Reactie door folkert de lepper — donderdag 12 augustus 2004 @ 22.48 uur

 20. echt gaaf. nu hopen dat de doorstart mislukt

  Reactie door jelle — donderdag 12 augustus 2004 @ 22.55 uur

 21. # 6 Karin
  Toen ik er via de media erachterkwam, dat de FNV geld van zijn leden misbruikte om de verkiezingskas van de PvdA te spekken, heb ik acuut mijn lidmaatschap opgezegd. Wat vindt je nou van zoiets?

  Reactie door ReneR — vrijdag 13 augustus 2004 @ 0.00 uur

 22. De PvdA is in feite ook al heel lang failliet. op het morele vlak wel te verstaan!

  Reactie door ReneR — vrijdag 13 augustus 2004 @ 0.02 uur

 23. Fraude is het. Ze willen de belastingen tillen. Als de geldschieters de lening om zetten in een gift moet de LPF (dus de geldschieters) daarover belasting betalen. En dat willen ze niet. Dit ‘technisch faillissement’ is oplichting. Normen en waarden? Wormen en aarde!
  Ben trouwens benieuwd welke leveranciers hier ook de dupe van worden.

  Reactie door Paul Ulenbelt — vrijdag 13 augustus 2004 @ 0.50 uur

 24. ik moet telkens zo nadenken als ik hier langskom…wie zonder zonde is ging over lubbers…kaasjeskruid was die andere marijnissen en nu…wiens brood men eet…

  Het juiste antwoord moet waarschijnlijk zijn: wiens brood men eet wiens pitten men poept!

  Krijg ik nu de eigen huis bonus cd van myrna en theo en die zonnenbank-meneer wiens naam ik vergeet en de dvd van fahrenheit en de bonuspocket: ff dimmen van ehhh theo maassen geloof ik..?

  Reactie door PsiesDrom — vrijdag 13 augustus 2004 @ 1.14 uur

 25. Het blijft toch een eigenaardige partij, die LPF. Het ontbreekt de LPF in ieder geval niet aan mensen met kennis van creatief boekhouden. Het aanvragen van een faillissement omwille van financieel overleven zal de eerste stap zijn in het proces van omvorming van een partij waarin het niet meer politici maar aandeelhouders zijn die het partijbestuur bevolken en het partijprogramma schrijven. Een partijprogramma waarin standaard opgenomen zal zijn de clausule dat bij niet te voldane leningen de aandeelhouders de optie hebben voor het maken van een doorstart, om andere geldbronnen aan te boren (mag geen probleem zijn) en andere mensen aan te poren (dat kan nog wel een probleem zijn, want als aandeelhouder moet je wel veel te bieden hebben wil je in aanmerking komen voor een zetel in het partijbestuur). Er hoeft geen twijfel over te bestaan dat bij een faillissementsuitverkoop als deze, alle (ooit door Pim) geformuleerde partijstandpunten voor meer dan de helft de deur uit zullen gaan.

  Reactie door David Tompot — vrijdag 13 augustus 2004 @ 1.40 uur

 26. Tijd voor een nieuwe hofnar-partij.
  Niet dat dat de situatie voor de arme kant van Nederland zou verbeteren, maar daar doen de partijen die er nu zitten ook verdomd weinig aan.
  Elders schreef ik gisteren:
  “Aangezien ik steeds minder vertrouwen heb in serieuze politici, probeer ik de humor in te zien van grapjassen.
  We worden geregeerd door ‘het kapitaal’, de politici zijn hooguit de hofnarren en op die functie beoordeel ik ze dan maar…”.

  Pim had wat dat betreft hoog gescoord. Heinsbroek had ook wel amusementswaarde, maar voor de rest mag de LPF wat mij betreft verdwijnen.
  Cynisch ? Welnee, gewoon realistisch…
  Realisten 2004, zou dat geen aardige naam zijn voor een politieke partij ? :-))

  Reactie door Heraclitus VII — vrijdag 13 augustus 2004 @ 3.26 uur

 27. Heraclitus VII

  Alsjeblieft…ff geen hofnar partijen meer, wil niet nog een keer van ergenis me stoelen en tafels opvreten. En half dombo land huilend met schilderijtjes van een soort Pim zien rondlopen. Van mij mogen die mensen lekker thuis blijven. We hebben nu genoeg partijen in Nederland.

  Reactie door MAD — vrijdag 13 augustus 2004 @ 5.13 uur

 28. @ PsiesDrom (26):

  Niet zo paniekerig worden, hoor! Is helemaal niet nodig. Als je even rustig wordt en iets anders gaat doen, krijg je ze wel weer op een rijtje!

  Reactie door Olav Meijer — vrijdag 13 augustus 2004 @ 10.26 uur

 29. Herben wil querelanten kwijt, dus de partij wordt ogeheven.

  Reactie door folkert de lepper — vrijdag 13 augustus 2004 @ 12.30 uur

 30. @ ReneR (24)
  Klopt inderdaad niet van de FNV, wat mij betreft moet de FNV zich niet met een politieke partij verbinden.
  Heb je overigens het lidmaatschap opgezegd van het FNV of van de PvdA?

  Reactie door karin — vrijdag 13 augustus 2004 @ 12.32 uur

 31. LPF: Liberaal Politiek Faillisement

  Reactie door drob — vrijdag 13 augustus 2004 @ 12.41 uur

 32. Zal het LMH (Lijst Mat Herben) gaan worden?

  Reactie door Olav Meijer — vrijdag 13 augustus 2004 @ 13.42 uur

 33. Het is puur een manier om de kiezer weer om de tuin te leiden. Let maar op….nu reorganiseren, nieuwe naam, geld, opzoek naar een populistisch nieuw gezicht en ze proberen het truukje weer opnieuw. Ik heb zo’n godschuwelijke bloedhekel aan dit soort amateurisme. Klink echt als, 2 mannen die zich vervelen…kom we gaan de politiek in. Heb toch niks beter te doen. En natuurlijk hebben we geestezieken mensen in nederland die weer mee hobbelen.

  Reactie door MAD — vrijdag 13 augustus 2004 @ 14.09 uur

 34. Ik denk dat de LPF de eer voor zichzelf moet houden en zich moet opheffen. Daarnaast wil meneer Sorensen van Leefbaar Rotterdam een nieuwe landelijke partij oprichten en ik denk dat het verstandig is voor de LPF’ers als ze daar aan mee gaan werken. De LPF is een zinkend schip, maar dat was al vrij snel bekend.

  En als ik eerlijk moet zijn zie ik liever een grote leefbaar-achtige partij dan een grote VVD of een grote CDA… die laatste twee zijn namelijk getroffen door dat enge neoliberale virus en streven naar een totaal onleefbare smaenleving.

  Reactie door Daniël O. — vrijdag 13 augustus 2004 @ 14.09 uur

 35. @ Daniël O. (37):

  Citaat: “En als ik eerlijk moet zijn zie ik liever een grote leefbaar-achtige partij dan een grote VVD of een grote CDA…”
  Voor mij zijn de VVD en het CDA al veel te groot, hoor! En ook de LPF heeft last van “dat enge neoliberale virus”. De LPF is inderdaad een zinkend schip, maar de reddingssloepen waarmee de opvarenden zich trachten te redden zijn niet veel beter, denk ik. Het lijkt misschien tragisch, maar deze onderdompeling zal een reinigend effect hebben.

  Reactie door Olav Meijer — vrijdag 13 augustus 2004 @ 14.31 uur

 36. het zal wel een domme redenering van mij zijn .maar ik neem aan dat bij een faillisement de huidige 2e kamerleden allemaal een 1mans fractie worden . dus is het een overwinning voor het c.d.a. en v.v.d. want de enige oposietsie partij die overblijft is de s.p. eng toch?

  Reactie door henk — zaterdag 14 augustus 2004 @ 15.57 uur

 37. Had Pim het zo gewild?
  Hoe besodemieter je de boel, als Pim nog had geleefd was hij zelf ook nog de dupe geworden van het gekronkel van al die LPF’ers (lompe politieke freunden).
  En uiteindelijk zijn we allemaal de dupe van dit soort misstanden.

  Reactie door Sinne — zaterdag 14 augustus 2004 @ 22.22 uur

 38. 1 ding weer ik zeker Sinne, Fortuyn had ze stuk voor stuk de laan uitgetrapt. Ik geloof niet dat de man instaat was mee te werken aan corruptie of allerlei turrkjes. En hij heeft meerdere keren aangegeven dat hij niet met bepaalde personen in zijn partij verder wilde. Antecedenten klopte van velen al niet en denk nog steeds niet. Maarja de man ging dood…dus..denk zomaar dat er veel antecedenten onderzoekjes van tafel zijn geveegt.

  Reactie door MAD — zaterdag 14 augustus 2004 @ 22.46 uur

 39. turrkjes = truukjes Eghmmm :) das wel een hele foute typo…

  Reactie door MAD — zaterdag 14 augustus 2004 @ 22.47 uur

 40. geloof je in pim !!dan geloof je in sprookjes !!!!!! het is toch bezopen dat je gelooft dat 1 persoon die een land kan redden .kom op zeg .

  Reactie door henk — zaterdag 14 augustus 2004 @ 22.55 uur

 41. Ben geen pim fan…even voor de duidelijkheid. Alleen je moet fair blijven. Fortuyn zelf was geen kwade. Zijn politiek inzicht sloeg nergens op, zijn 2 verschillende dingen. Daarom kan ik hem nog wel waarderen om wie hij zelf was.

  Reactie door MAD — zondag 15 augustus 2004 @ 0.40 uur

 42. De LpF is weliswaar een vreemde vogel aan het rechtse firmanent, maar het heeft ook wel enige keren getoont voor zichzelf te kunnen staan door moties van de S.P. te steunen. Het grootste voordeel lijkt mij tot nu toe, dat een partij als de LPF de rechterkant doet versnipperen.

  Reactie door ReneR — zondag 15 augustus 2004 @ 11.13 uur

 43. LPF… opportunisten met allemaal hun eigen agenda.
  Haal de maffia naar den haag… Pim zal zich omdraaien in zijn graf!

  Reactie door Jan Breur — maandag 16 augustus 2004 @ 17.35 uur

 44. tsja….rechter was tegen….das nou jammer….wat nog jammerder is…dat er bij de LPF stemmers veel mensen zitten met een te kleine beurs…ooops foutje bedankt!

  Reactie door MAD — dinsdag 17 augustus 2004 @ 18.56 uur

 45. Een faillissementsaanvraag kan wel weer worden behandeld als de leden van de LPF in een officiële vergadering ermee instemmen. Dus het kan nog steeds. Intussen blijft de partij de speelbal van twee vastgoedondernemers. Een bizarre situatie!

  Reactie door Olav Meijer — woensdag 18 augustus 2004 @ 9.44 uur

 46. Nu je het toch zegt, dat tomaat 2004 wordt toch gehouden op de lokatie van Westergasfabriek http://www.westergasfabriek.nl/cultuur/default.asp?navigatienaam=sponsors

  Wat zie ik daar nou heer Marijnissen? een Amerikaans ministerie is sponsor van een SP lokatie?
  Wiens brood men eet? smaakt het lekker heer Marijnissen?

  Reactie door Bert Orrel — donderdag 19 augustus 2004 @ 0.18 uur

 47. Ik lees uitstekend, ik zie met grote letters “Sponsors” staan boven het bericht.
  Lees ook even “Hetzelfde deed het Ministerie van VROM” en daar kwamen ook centjes van.
  Dat het een voorbeeldproject is houdt met name in dat er ook centjes deze kant op komen.

  Maar ik ben zeer verheugd dat de SP zich laat fêteren op een terein waar de invloed van de VS zo groot is.

  Reactie door Bert Orrel — donderdag 19 augustus 2004 @ 11.06 uur

 48. ben eens wat specifieker met je link, zo’n algemene site is een beetje makkelijk.
  Op de lijst van sponsors staat het EPA, nog steeds.

  Reactie door Bert Orrel — donderdag 19 augustus 2004 @ 11.44 uur

 49. Het bestuur van de LPF blijkt, vooruitlopend op een faillissement, al een tweede organisatie te hebben opgericht: de politieke vereniging LPF. Het waren, zijn en blijven knoeiers. Des te beter: ze helpen zichzelf het politieke moeras in. Nu maar eens afwachten wat de leden ervan vinden.

  Reactie door Olav Meijer — donderdag 19 augustus 2004 @ 12.13 uur

 50. @ Bert Orrel (51):

  Denk je nu werkelijk dat de SP zich inhoudelijk zou laten beïnvloeden door het toevallige feit dat een gehuurde locatie wellicht door een Amerikaans bedrijf gesponsord wordt? Een beetje je verstand gebruiken, hè?

  Reactie door Olav Meijer — donderdag 19 augustus 2004 @ 12.19 uur

 51. Olav, nou ik vond het nogal wat toen Marijnissen de regering het schoothondje van de VS noemde. Als je daar achter staat dan zou ik het juist prijzenswaardig vinden om juist ‘niet’ zo’n lokatie te gebruiken.
  Maar waarschijnlijk wordt de soep niet zo heet gegeten als geserveerd.

  Reactie door Bert Orrel — donderdag 19 augustus 2004 @ 14.44 uur

 52. @ Bert Orrel (58):

  De huur van een locatie houdt een tijdelijke, puur zakelijke relatie in met de verhuurder. Hoe die verhuurder verder opereeert valt i.h.a. buiten het zicht en de macht van de huurder. De relatie tussen de Nederlandse en Amerikaanse regering is duurzaam, politiek-inhoudelijk, en met veel impact en consequenties. Appels en peren dus. Overigens had Jan gelijk met z’n opmerking.

  Reactie door Olav Meijer — donderdag 19 augustus 2004 @ 15.00 uur

 53. Ik neem aan dat de SP wat zorgvuldiger zou handelen bij het kiezen van een lokatie waar de invloed van een Amerikaans ministerie zo groot is.
  Als dat dan onderdeel uitmaakt van het politieke spectrum van de Amerikaanse invloed, iets waar de SP zo tegen ageert en bovendien als je andere ‘schoothondjes’ gedrag verwijt dan lijkt het me dat je eerst eens de hand in eigen boezem steekt.
  Wie weet krijgt Jan wel een gratis etentje uit de door de Amerikaans ministerie gesponsorde westergasfabriek keuken?

  Reactie door Bert Orrel — donderdag 19 augustus 2004 @ 15.31 uur

 54. @ Bert Orrel (60):
  “Een lokatie waar de invloed van een Amerikaans ministerie zo groot is”.

  Wat een onzin! Uit de website van de EPA kan ik niet anders opmaken dan dat het ministerie een case study naar de Westergasfabriek heeft gedaan. Uit niets blijkt dat er speciale gelden aan zijn of worden besteed. En dan nog blijft staan wat ik onder 59 heb gezegd. Spijkers op laag water dus.

  Reactie door Olav Meijer — donderdag 19 augustus 2004 @ 15.53 uur

 55. De westergasfabriek vindt zelf dan ze de EPA onder het hoofdstukje sponsors moet zetten. Het blijkt dat sommige zich zeer goed kunnen inleven over hoe de mensen van de westergasfabriek denken….
  Overigens het ministerie van VROM vond het ook een case-studie project, vandaar dat ze flink wat geld heb gestoken in het project.

  Reactie door Bert Orrel — donderdag 19 augustus 2004 @ 16.18 uur

 56. Wat nou Jan kapitalist geworden? De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

  Reactie door H. Ford. — donderdag 19 augustus 2004 @ 16.30 uur

 57. Volgens Berts onnavolgbare logica zou de SP de locatie Westergasfabriek niet mogen huren, ook omdat enkele Nederlandse ministeries gesponsord hebben: de SP is immers oppositiepartij, en mag zich niet encanailleren met nu onder leiding van regeringspartijen staande instelingen!

  Reactie door Olav Meijer — donderdag 19 augustus 2004 @ 16.34 uur

 58. @ H. Ford (65):

  Hoe zullen we het nu hebben? Heb je je in je graf omgedraaid? :)

  Reactie door Olav Meijer — donderdag 19 augustus 2004 @ 16.35 uur

 59. Het ministerie heeft blijkbaar sponsor-banden met de westergasfabriek, zo blijkt uit de ‘sponsor’ pagina.
  Het gaat mij niet om dat nederlandse ministeries gesponsord hebben, alleen ik vind het vreemd dat een lokatie waar de Amerikaanse invloed zo groot is daar ook de SP graag gefeteerd wordt.
  Ik moet er niet aan denken als Michael Moore hier lucht van krijgt.
  Ik plaats Jan’s “happen naar het baasje” in perspectief.

  Reactie door Bert Orrel — donderdag 19 augustus 2004 @ 18.08 uur

 60. Beste meneer Orrel en anderen in dit forum,

  Wij hebben inmiddels vernomen dat deze discussie gaande is en bij deze onze reactie .
  Zoals op onze website vermeldt heeft de EPA het project als voorbeeldproject uitgeroepen maar is geen sponsor van het project, en heeft daarmee geen financiële bemoeienis met de Westergasfabriek.
  Wij zijn van mening dat het voor ons van belang is dat wij dit op onze site vermelden, ongeacht onze politieke voorkeuren.
  Wij denken er goed aan te doen om deze vermelding onder het kopje Sponsors te plaatsen en niet een aparte pagina aan te maken met “instanties die het project tot voorbeeldproject hebben uitgeroepen”.
  Nb. Een omschrijving van de Westergasfabriek als “…een lokatie waar de Amerikaanse invloed zo groot is…” is geheel onjuist, zo niet belachelijk.
  Verder kijken wij uit naar het evenement dat de SP bij ons gaat organiseren.

  Met vriendelijke groeten, Arne Leliveld Westergasfabriek bv.
  (Dit is onze enige reactie, wij zullen ons niet verder mengen in deze discussie.)

  Reactie door Arne Leliveld — donderdag 26 augustus 2004 @ 15.18 uur

 61. wsop

  wsop In general, I feel if you can’t say it clearly you don’t understand it yourself.

  Trackback door wsop — woensdag 1 juni 2005 @ 12.44 uur