Zondag is het zover…

Wat ‘n programma!
Ook dit jaar wordt het weer spannend, onderhoudend en stimulerend.

Ik ben er in ieder geval, en duizenden mét mij.
Ik zie er naar uit.

Amsterdam is zondag the place to be.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

maandag 13 september 2004 :: 11.19 uur

45 Comments

45 reacties

 1. Het leven bestaat niet uit schoppen, slaan, schelden, tomaten gooien, kraken, niet werken en afzetten tegen gevestigde orde. Gewoon werken, beste SP-ers, dat geeft veel meer voldoening. Echt, probeer het eens.

  Reactie door Carel de Win — maandag 13 september 2004 @ 11.39 uur

 2. Carel de Win

  Door mensen zoals jij zou dat een levensdoel voor mij kunnen gaan worden. Hoe harder jij brult, hoe harder ik mij zal verzetten tegen vullis zoals jij. En ja daar zou ik dan heel ver in gaan…

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 11.42 uur

 3. Beste Carel,
  Iemand op maandagochted om 11.39 weblogs zit af te struinen werkt waarschijnlijk zelf ook niet zo hard. Misschien moest je je eigen advies eens opvolgen.

  Reactie door Henk — maandag 13 september 2004 @ 11.52 uur

 4. Carel de Win, wat een rotleven moet jij hebben, dat je steun trekt neem ik je niet kwalijk, maar wel dat je geen zielkundige bijstand zoekt omdat je steeds zo masochistisch bent om hier naar een psychisch pak slaag te solliciteren. Maar ja, je moet wat als je niet op je eigen sneue LPF-forum kan emmeren :(, want dat is gesloten wegens technisch onderhoud zag ik.

  Reactie door Harke Boer — maandag 13 september 2004 @ 11.55 uur

 5. Carel ,

  Dat je op deze site zit mag natuurlijk. Maar zit toch niet steeds maar weer overal tegen aan te trappen. Kom eens met iets zinnigs, dat geeft veel meer voldoening Carel, dan steeds dat zelfde slappe gedoe van jou. Volgens mij ben je een heel eenzaam mannetje, dat ook altijd met familie en buren in strijd is. Via deze site krijg je nog een beetje aandacht hé. Hou er toch eens mee op en ga aan het werk Carel.

  Reactie door JanW — maandag 13 september 2004 @ 12.03 uur

 6. @ Carel de Win (1):

  Telkens weer blijkt dat je nergens iets van opsteekt. Je hebt nu aardig lang hier de kans gehad. Zo heb je nog steeds niet door dat SP-ers heel hard werken, betaald en/of onbetaald.

  Reactie door Olav Meijer — maandag 13 september 2004 @ 12.07 uur

 7. Jammer jongens, niemand heeft het bij het rechte eind. En juist MAD z’n commentaar strekt mij in de overtuiging hard tegen het linkse geweld in te gaan. Mooi levensdoel is de linkse aanhang naar een nulpunt te laten gaan en we zijn hard op weg. Graag reacties kerels, want tussen het harde werken door vermaak ik me prima op dez site, een leuke afleiding maar tevens een bevestiging dat er nog altijd een aantal linkse fanaten zijn die geremd moeten worden!

  Reactie door Carel de Win — maandag 13 september 2004 @ 12.19 uur

 8. Carel de Win, eind dertig, kantoorbaan stemt VVD omdat zijn baas dat ook doet, heeft een rauwe tong van het likken bij de baas, hoopt dat hij volgend jaar genoeg opslag krijgt om junior lid te worden van de golfclub waar zijn baas ook lid is zodat hij zich nog verder in kan likken, maar weet eigenlijk al dat hij over 20 jaar nog steeds datmodaalsalarisje heeft en nog steeds diezelfde uitzichtloze functie! Probeert zijn gram nu te halen bij mensen die het minder hebben. Heeft waarschijnlijk het touw al klaarliggen….

  Reactie door Opa-Buiswater — maandag 13 september 2004 @ 12.21 uur

 9. Hé paragnosten: zien jullie in de sterren ook al dat Bush de verkiezingen gaat winnen of ziet er 1 een Kerry sterretje?

  Reactie door Carel de Win — maandag 13 september 2004 @ 12.27 uur

 10. De Win kakelt:`… maar tevens een bevestiging dat er nog altijd een aantal linkse fanaten zijn die geremd moeten worden!’
  Leg eens uit wat of wie die `linkse fanaten’ zijn? En als ze bestaan, hebben ze jou iets misdaan? En moet dat remmen met schijfremmen of naafremmen,en worden die remmen dan niet te heet?

  Reactie door Harke Boer — maandag 13 september 2004 @ 12.32 uur

 11. Één ding staats vast Carel. Links komt er aan om te regeren. En misschien wel voortijdig!!! Het is gedaan met de VVD Carel. Kunnen we eerst de sociale stelsels weer rechtzetten, wat jou clubje in notime heeft kapot gemaakt. De mensen worden wakker Carel en pikken het niet meer van de asocialen zoals jij. Kom maar met je reactie. Kan vandaag nog voordat ik met vakantie ga naar Spanje, na een jaar keihard werken.

  Reactie door JanW — maandag 13 september 2004 @ 12.34 uur

 12. @ De Win:

  Bush dicteert
  verzet regeert.

  Reactie door Harke Boer — maandag 13 september 2004 @ 12.38 uur

 13. Carel de win

  Doe high risk security, leger…2 vechtsporten ga zo maar door, geweld is voor mij net zoiets als boodschappen doen. Dus angst op een confrontatie ken ik niet, jij schijnbaar wel. Alleen don’t worry ik zal mensen zoals jij met geen haar krenken. Puur omdat ik daar de SP en Marijnissen zelf geen plezier mee doe. Nee ik hou me wel netjes knul…weet dat ik in het echt geen spaan van je heel zou laten, het idee is al voldoende :) bye kantoorklerkje en sorry dat ik zulke harde woorden gebruikte….ik weet het…rechts is opeens gevoelig geworden :)

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 12.55 uur

 14. Maar ff een on-topic reactie tussendoor?

  Ik was van plan om te komen, maar er is helaas iets tussendoor gekomen… :?
  Volgend jaar beter! Veel plezier alvast… 8)

  Reactie door Mirella — maandag 13 september 2004 @ 13.03 uur

 15. btw…uitnodiging staat nog Carel de Win…ik vreet je niet op…ben wel benieuwd wie je bent en waarom je zo bent. Biertjuh ? :)

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 13.04 uur

 16. MAD,

  Als ik zo’n linkse vent met een grote bek zou tegenkomen en deze zou met geweld beginnen, dan zou ik hem dubbelvouwen. Probleem is dat linkse rakkers zoals jij niet te vertrouwen zijn en gebruik maken van hulpmiddelen. Ik hou te veel van het leven om het risico te lopen dat weer een linkse rakker doordraait. Dus hou op met die stoere taal, want je bent eigenlijk gewoon een heel zielig mannetje.

  Reactie door Carel de Win — maandag 13 september 2004 @ 13.06 uur

 17. MAD,

  Kon ik je maar vertrouwen, dan zou een biertje best aangenaam kunnen zijn. Je hebt echter eerder te veel met geweld gedreigd. Ik houd daar niet van.

  Reactie door Carel de Win — maandag 13 september 2004 @ 13.08 uur

 18. Zielig….uitnodiging staat..drinken we een biertjuh…komop man doe niet zo kinderachtig. Probeer je net duidelijk te maken dat geweld voor mij dagelijkse kost is, dus gebruik dat niet tegen je. Ben een zeer gediciplineerd mens. Ben gewoon wel nieuwsgierig naar je, je zegt zoveel…..maar in hoeverre meen je dat. Heb dan altijd graag wat gelaatsuitdrukkingen voor me…thats all. Toch mooi dat je een bikkel bent, bikkel in zijn bek, ben je vast ook een bikkel in het doen.

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 13.14 uur

 19. Komop…ik ren niet met geweren rond enzo…gewoon belangstelling thats all

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 13.14 uur

 20. Er lopen in dit land voldoende zielige figuren rond, die vanwege hun tekort aan sociale vaardigheden niet in staat zijn om met mensen om te kunnen gaan. In hun eenzaamheid en frustratie ontpoppen zij zich tot kwelgeesten. Tenminste voor de mensen, die niet hun achtergrond kennen.
  Hun gewelde ego wordt gecompenseerd, door hun grootheidswaanzin. Daardoor doen deze personen zich voor als werkgevers, belangrijke personen. Dit terwijl het in feite gaat om geïsoleerde personen, die zelfs in vierderangs kroegen niet in de belangstelling kunnen komen.
  Het is om deze reden, waardoor ze het doen. Saboteren uit frustratie voor hun mislukte leven.
  Geef deze lieden niet al te veel aandacht. Laat ze net zo “links” of “rechts” liggen als hun omgeving met ze doet. Door op deze personen te reageren geef je ze het gevoel nog mee te tellen, terwijl zij allang in het “sociale vuilnisvat” zijn geworpen door hun omgeving. De enige mogelijkheid om aandacht te krijgen is door hier te provoceren. En of het nou positieve of negatieve aandacht is, het maakt deze lieden niets uit. Aandacht is aandacht lijkt hun levensmotto te zijn. Want leven zonder aandacht is voor hun ondraagelijk. Door Carel geen aandacht te geven, pak je hem veel harder aan.
  Ik kan me een totaal vergeten en sociaal geïsoleerde persoon uit de jaren tachtig herinneren, die zichzelf bij de politie aangaf om een moord te bekennen, die hij niet had gepleegd. De politie wist al na een paar uur, dat deze man niet betrokken was bij deze moord. Hun schreeuw om aandacht, dwingt deze personen de gekste dingen te doen om maar in beeld te komen.

  Reactie door Harry — maandag 13 september 2004 @ 13.19 uur

 21. Jawel, een nieuwe paragnost: Harry!

  Reactie door Carel de Win — maandag 13 september 2004 @ 13.25 uur

 22. Harry
  Is dat nou niet juist de fout die de PVDA maakte….negeren. Ook ik moet weleens op mijn tanden bijten…dat ik denk Godver…maar ik denk dat de confrontatie aangaan beter is.

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 13.36 uur

 23. Jawel, Carel

  Ik voorspel jou dat je nooit door een linkse gek vermoord zal worden. Omdat dat de moeite niet eens waard is om over jouw na te denken, laat staan jouw vermoorden. Je bent in de geest van die linkse geest zo onbeduidend van betekenis, dat hij medelijden zou hebben, mits je niet over zo’n verrot karakter beschikt.

  Reactie door Harry — maandag 13 september 2004 @ 13.41 uur

 24. Harry,

  Begin je nu tegen jezelf te praten? Snel hulp zoeken, want het gaat niet goed. Zo, heb nu hier weer een leuke tijd gehad, stop er nu weer even mee.

  Tot ziens!

  Reactie door Carel de Win — maandag 13 september 2004 @ 13.44 uur

 25. Mad,

  Wat je niet mag negeren. Zijn mensen, die een politieke boodschap hebben en die politieke boodschap willen uitdragen. Deze mensen moet je met argumenten en gegevens te lijf gaan om hun ongelijk te laten zien.
  We hebben hier echter in het geval van Carel met een naar aandacht dorstig persoon te maken. Door op hem in te gaan en serieus te nemen versterkt het alleen maar zijn psychose.

  Reactie door Harry — maandag 13 september 2004 @ 13.48 uur

 26. harry
  en de man en vrouw uit de wijk dan…die toch met racistische gevoelens daar wonen. Ik vind dat als je als politici zoiets hoort er direct op af moet stappen…nou laat maar zien. Mensen moeten op elkaar afstappen als iets fouts is, laat maar zien….denk dat dit de enigste methode is. En ja…ook ik ben geen heilige, maar..ik denk dat je naar alles moet luisteren…hoe irri het ook soms is.

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 13.54 uur

 27. @Carel

  Ik praat overigens wel vaker in mezelf. Het is een manier van denken, weetje wel. Dat zou jij ook eens wat vaker moeten doen. Dan waren je reactie’s wel overwogener geweest, in plaats van als ongeleide projectielen op het doel.
  Waarom stop je nu ineens ermee. Is het hard om geconfronteerd te worden met je gebreken. En duidt leuke tijd op: het bevredigen van je gekrenkte ziel, door hier te provoceren.
  Trouwens, Carel.

  Reactie door Harry — maandag 13 september 2004 @ 13.58 uur

 28. @Carel

  Trouwens Carel. Vlakbij mij is een psychiatrische inrichting. Is de nood hoog, dan ben ik in 2 minuten binnen om profesionele hulp te zoeken.
  Van mensen, die de woorden “ga hulp zoeken” vaak gebruiken is gebleken dat zij vaak deze hulp hard nodig hebben. Het is net als de mensen, die het woord homo vaak gebruiken in negatieve zin. Daarvan blijkt ook vaak dat deze lieden zelf ook gevoelens voor mannen hebben en met deze woorden deze gevoelens trachten te ontkennen.

  Reactie door Harry — maandag 13 september 2004 @ 14.07 uur

 29. Wil iedereen misschien ophouden met happen richting Carel? Laat die sukkelaar in z’n sop gaar koken. Zijn gewauwel en de reacties erop domineren het reactieforum en dat verdient hij niet. Dus vanaf nu weer on topic?

  Reactie door Ellie — maandag 13 september 2004 @ 14.09 uur

 30. Ellie
  En ondertussen doe jij ook je zegje en verwijt andere dat ze offtopic gaan…

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 14.14 uur

 31. Beste Mad,

  We hebben het hier niet over de man en de vrouw in de straat, maar over Carel, die geen boodschap heeft aan jouw of van welk ander de reactie’s.
  Hoe meer je tegen hem ingaat, hoe meer hij zich belangrijk gaat voelen. Is jouw ook niet opgevallen, dat hij zich voor een wekgever uitgeeft van 420 werknemers (en soms noemt hij 450) en hier eindeloos kan discusseren. Ik denk dat een werkgever het te druk heeft om hier eindeloos te kunnen reageren.
  Maar wellicht heeft Carel zo goed geboerd, dat hij thuis verveelt ziet te niksen, terwijl zijn 420 werkpaarden zijn bedrijf in beweging brengen. Dan nog zou ik het zielig vinden, omdat er wel leukere dingen te bedenken zijn, dan ons hier te gaan vervelen met zijn domme commentaar. Trouwens, vorige keer gaf hij aan een dagje vrij te hebben, waardoor hij zo veel kon reageren. Ik betrap hem hierop elke dag een vrije dag te hebben.

  Reactie door Harry — maandag 13 september 2004 @ 14.16 uur

 32. Zal er dan nu maar even iemand langskomen en de Sp’ers die naar festival TOMAAT gaan veel plezier te wensen? Is wel verdiend zo’n dag,zowel voor de leden dan wel het personeel, ben er zelf wel niet, maar gun het ze wel.

  Reactie door me — maandag 13 september 2004 @ 14.36 uur

 33. @Allen

  Beter is om Carel de Win te negeren; je voedt namelijk zijn zeer zeldzame sexuele afwijking; die erop neerkomt, dat hij bevrediging zoekt door op weblogs linkse mensen af te zeiken.

  Laten we hem negeren; dan kan hij nu eindelijk zijn klodders van het beeldscherm halen. Kan ie zelf ook zien wat voor kul hij schrijft.

  Reactie door ReneR — maandag 13 september 2004 @ 15.27 uur

 34. @ ReneR (37):

  Je hebt gelijk. Laten we ons allen voornemen niet meer op Carels schrijfseltjes te reageren. Dan gaat de lol voor hem er gauw af. (Hij heeft ook hier al weer veel te veel plaats ingenomen. Overigens gun ik hem zijn sexuele pleziertjes wel, hoor. Maar hij moet maar naar een ander surrogaat gaan zoeken).

  Reactie door Olav Meijer — maandag 13 september 2004 @ 17.11 uur

 35. @ iedereen:

  Zouden we niet ophouden met dat gebash tov. Carel? (en Carel tov. ons!) ik vindt dit nogal kinderachtig en kansloos staan, van beide kanten……..

  Terug ontopic: I’ll be there zondag!! :)

  Reactie door Anton Schuurmans — maandag 13 september 2004 @ 17.29 uur

 36. Beste Jan M en allemaal,
  Zondag zal ik wel in Amsterdam zijn,maar niet bij Tomaat 2004.De keuze die ik gemaakt heb gaat toch uit naar de demonstratie tegen het statie bezoek van de Israelische premier Ariel Sharon aan Nederland.Wat mij betreft is hij heel erg welkom in Nederland,maar dan wel in Scheveningen.
  Succes met Tomaat 2004,die ik zal blijven steunen,maar zondag even niet

  Reactie door Medi — maandag 13 september 2004 @ 18.37 uur

 37. @ Iedereen
  Goh wat een Carel bashing zeg, is dat nu nodig?

  @MAD, persoonlijk vind ik hoe meer je met geweld en dergelijke dreigt hoe minder serieus je wordt, door met geweld te dreigen om je standpunten kracht bij te zetten, verliezen je standpunten alleen maar kracht.
  Jij lijkt me wel iemand die zich met Kafka e.d. inlaat (een uiterst verwerpelijke organisatie, vind ik dat persoonlijk).

  Het enige wat ik mis in dit hele verhaal is een financieele onderbouwing van alle alle mooie plannen die de SP lanceert en een berekening hoeveel geld dat Jan Modaal kost.
  Want weet je wat ik namelijk denk, of nou link of rechts aan de macht is, het is toch Jan Modaal die de LUL is.
  Als ´rechts´ regeert, worden de ´rijken´ ontzien waar dus Jan Modaal voor het grootste deel de rekening voor krijgt.
  En als ´links´ regeert worden de ´zwakkeren´ ontzien, en wie krijgt daar de rekening voor, juist ja wederom Jan Modaal.
  Hoe dan ook, wie er ook regeert Jan Modaal wordt genaaid, dan heb ik persoonlijk het liefst dat ´rechts´regeert want die probeert niet tenminste de bedrijven uit dit land weg te jagen.
  Kiezen uit 2 kwaden noemen ze dat volgens mij.

  Misschien moet er maar eens een kabinet van VVD en SP komen, de SP voor het sociale gedeelte en de VVD omdat alles te financieren.

  Reactie door Ronald — maandag 13 september 2004 @ 19.02 uur

 38. Ronald

  Als ik met geweld zou dreigen hier, denk je dan niet dat andere SP’ers met niet zouden bekritiseren ? Je leest niet goed tussen de lijnen Ronald zoals gebruikelijk. En nee ik hoor niet bij organisaties en als ik er wel bij zou horen, denk je dan dat ik zo dom ben om dat aan te geven hier ? nee lijkt me niet. Ik zit dicht bij het vuurtje, de plaats waar invloed uit te oefenen is, en dat zal ik zeker niet nalaten.

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 19.21 uur

 39. vind ik persoonlijk behoorlijk bedreigend overkomen hoor

  Reactie door Ronald — maandag 13 september 2004 @ 19.26 uur

 40. vind ik behoorlijk bedreigend over komen hoor.

  Door mensen zoals jij zou dat een levensdoel voor mij kunnen gaan worden. Hoe harder jij brult, hoe harder ik mij zal verzetten tegen vullis zoals jij. En ja daar zou ik dan heel ver in gaan

  Reactie door Ronald — maandag 13 september 2004 @ 19.27 uur

 41. Ronald

  Zijn vele wegen die naar Rome leiden. Hoef ik geen geweld voor toe te passen.

  Reactie door MAD — maandag 13 september 2004 @ 19.31 uur

 42. mooi zo.

  Reactie door Ronald — maandag 13 september 2004 @ 19.50 uur

 43. Ronald

  Is het niet zo, dat Carel zegt wat jij denkt. Dit blijkt wel uit het feit dat je keer op keer voor zijn beschermheer speelt. Het is net als wat een deel van de aanhangers van de LPF met een IQ van twee cijfers en een salaris met drie cijfers zegt: “Zei zeggu, woat wai denke.”

  Reactie door He — maandag 13 september 2004 @ 20.22 uur

 44. Want Hendrik terwijl je als apologeet van Carel optreedt en dus al zijn walgelijke uitlatingen goedpraat. Kan je wel de arrogantie opbrengen om MAD terecht te wijzen op zijn gedrag. Was Carel ook niet aan het bedreigen? Vergeet je zwakte voor werkgevers maar, want Carel is hoogstwaarschijnlijk geen echte werkgever.

  Reactie door Hendrik — maandag 13 september 2004 @ 20.27 uur

 45. he, sorry mijn IQ bestaat helaas voor jou wel uit 3 cijfers, maar gelukkig voor jou hecht ik niet zoveel waarde aan een IQ test, maar als jij er gelukkig van wordt wil ik er wel weer eens eentje maken om hem te vergelijken met die van jou hoor, als je belooft niet te gaan huilen naderhand.

  Ik heb er gewoon een hekel aan als mensen gaan samenspannen om een andersdenkenden die zich in het hol van de leeuw vertoond de grond in te trappen.

  Reactie door Ronald — maandag 13 september 2004 @ 20.43 uur