Revolte…

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

zondag 14 november 2004 :: 12.34 uur

43 Comments

43 reacties

 1. minima ontzien?

  nou merk er anders weinig van hoor, dat ik ontzien ben…

  Reactie door Patrick — zondag 14 november 2004 @ 12.43 uur

 2. Goedzo leden van het CDA! Leg ze het vuur maar na aan de schenen. Die partijtop en fractie hebben kennelijk stront in hun oren. Ze hebben er alles aan gedaan om de minima en de ouderen te ontzien. NOT! :?

  Reactie door Sulis — zondag 14 november 2004 @ 13.00 uur

 3. Het is een omgekeerde wereld aan het worden.
  Vandeweek zag ik bijvoorbeeld heer Marijnissen van de SP nog minister Remkes verdedigen…
  (waar ik het overigens wel mee eens was)

  Reactie door Victor — zondag 14 november 2004 @ 13.18 uur

 4. Wat goed!

  Reactie door Farshad Bashir — zondag 14 november 2004 @ 13.37 uur

 5. Sorry even een off topic
  bericht uit de zaterdageditie van Het dagblad van het Noorden. Het stond breed op de voorpagina.

  Terreur: plan om stad op te blazen

  Patrick Pouw en Dylan de Gruijl

  utrecht – Terroristen zouden plannen hebben gemaakt om een grote stad in Nederland op te blazen. Vijftig zelfmoordenaars zouden deze catastrofe moeten veroorzaken. De AIVD hoorde van dit plan toen zij op 6 juli een telefoongesprek aftapten van Hassan O. uit Utrecht met de Irakees Mohamed T.

  Hassan werd op 26 september na vijf alarmerende ambtsberichten van de veiligheidsdienst aangehouden. Hij zou explosieven hebben vervoerd en in bezit hebben gehad. Uit AIVD-informatie blijkt verder dat Hassan en Mohamed T. op 2 juni in Den Haag foto’s maakten van onder meer de Amerikaanse en Britse ambassade, de Tweede- en Eerste Kamer en Paleis Noordeinde. Hassan werd afgelopen maandag na 43 dagen gevangenschap vrijgelaten. Volgens Justitie kon niet worden aangetoond dat de uitlatingen van de man op meer dan ‘grootspraak’ hebben berust.

  Hassan verklaarde tegen rechercheurs onder meer dat de bij hem gevonden foto’s van overheidsgebouwen en ambassades in Den Haag waren bedoeld voor de familie van Mohamed in Irak.

  De advocaat van Hassan zegt desgevraagd dat hij vermoedt dat Hassan is vrijgelaten ”om te kijken wat er gebeurt”. De raadsman stelt dat uit het dossier ”geconcludeerd kan worden dat hij geen medestander is van ons systeem”. “Ik heb ook nooit gebruld dat justitie de blunder van de eeuw heeft begaan door hem aan te houden. Dat er ernstige bezwaren tegen mijn cliënt waren is klip en klaar. Alleen moeten die door onderzoek versterkt worden, en dat is niet gebeurd.”

  Reactie door ReneR — zondag 14 november 2004 @ 14.23 uur

 6. NB: Het dagblad van het Noorden is een PvdA-gedomineerde krant

  Reactie door ReneR — zondag 14 november 2004 @ 14.24 uur

 7. Wordt ook eens tijd dat er niet alleen wordt gesproken over de minima, maar ook over de grote gezinnen.
  Veel te vaak wordt uitgegaan van het inkomen, en niet van de lasten.

  Reactie door Molly — zondag 14 november 2004 @ 14.29 uur

 8. Nu to the point;

  Het congres en de achterban van het CDA vind ik bijzonder achterbaks. Ze hadden zich al in een vroeg stadium met hand en tand moeten verzetten tegen de bezuinigingen.

  Want we weten toch hoop ik allen; waarom men ineens nu pas van zich laat horen? Kijk maar eens op de politieke barometer van NOVA. Denk maar niet; dat ze dit zouden doen; als het CDA zetelaantal stabiel was geweest. Het is mosterd na de maaltijd.

  Reactie door ReneR — zondag 14 november 2004 @ 14.30 uur

 9. De betekenis van integratie is:
  Het maken tot een harmonisch geheel of het opnemen in een geheel.

  Eng of niet?

  Reactie door schavuit — zondag 14 november 2004 @ 14.40 uur

 10. Na dit bericht gelezen te hebben was min eerste gedachte dit is niet wat de VVD wil.Zouden ze dan toch snel uit elkaar gaan.

  Reactie door schavuit — zondag 14 november 2004 @ 14.56 uur

 11. Mijn tweede gedachte was:

  Een partij die electoraal in het nauw zit maakt rare sprongen.

  Reactie door schavuit — zondag 14 november 2004 @ 15.00 uur

 12. Volgens mij, is het om hun verloren zieltjes terug te winnen, die verloren zijn.
  Straks weer koeien met gouden hoorens beloven, maar niets nakomen.
  Normen en waarden, weten zij zelf wel wat dat is.

  Reactie door nederlander — zondag 14 november 2004 @ 15.25 uur

 13. Zo zie je maar weer, goed werk van de CDA leden.

  Reactie door MAD — zondag 14 november 2004 @ 15.46 uur

 14. Sulis
  Misschien komt het CDA tot inkeer en gaat premier Balkenende eens echt premier worden van Nederland, inplaat die vvd extremisten die alleen teren op haat en afkeer. Overigens een goed optreden van Balkenende bij de school in Uden, hoop dat ik dat meer ga zien.

  Reactie door MAD — zondag 14 november 2004 @ 16.00 uur

 15. Denk inderdaad dat er wat zand in de kiezers oogjes gestrooid wordt door het CDA-congres, zo als al gezegd waarom zijn ze niet eerder in actie gekomen, wordt het verlies toch te groot, waar eerder steeds maar gedacht werd och het zijn maar peilingen, het lijkt er op dat de vos zijn passie preekt dan moet je uit gaan kijken.

  Reactie door folkert de lepper — zondag 14 november 2004 @ 16.05 uur

 16. folkert de lepper
  Ik zelf ben altijd CDA stemmer geweest, alleen geloof ik meer in Marijnissen zijn approach. Ik wil volks wijze eerlijke mensen, geen wereld vreemde figuren. En natuurlijk gaan ze nu lopen stunten, alleen krijgen ze daar geen kiezers mee terug. Er zijn wel zaken die ik van het CDA goed vindt, bijvoorbeeld aanpak godslastering, normen en waarden en zo zijn er nog wel een aantal dingen. Maar ik vertrouw meer in de wijsheid van Marijnissen dan in het CDA. De SP zal toch ook best een plaats hebben voor christenen ?

  Reactie door MAD — zondag 14 november 2004 @ 16.15 uur

 17. MAD 14

  Wat je hier schrijft, ik weet het niet, laat ik het zo uitdruk-ken, heb erg mijn twijfels.
  De vvd was door de bevolking weggestemd, na 2x paars.
  En toch is het cda met hun in zee gegaan.

  Weet niet meer hoelang het geleden is, dat de kvp ook steeds meer en meer leden verloor, en toen samen met nog twee andere kleine partijen het cda heeft opgericht.
  Heb toen van vele mensen gehoord, dat de leden van het vroegere kvp op de hoogste stoelen kwamen te zitten, en dat je van de twee andere partijen niets hoorde, ook niet over hun vroegere denkwijze.
  Daarom blijf ik liever voorzichtig

  Reactie door Leo 3 — zondag 14 november 2004 @ 16.17 uur

 18. Even er tussen door, Fallujah dreigt een humaitaire ramp te worden.

  Reactie door folkert de lepper — zondag 14 november 2004 @ 16.26 uur

 19. moet humanitaire zijn

  Reactie door folkert de lepper — zondag 14 november 2004 @ 16.26 uur

 20. Het CDA is een partij met 2 gezichten; een januskop. je weet nooit waar je ermee aan toe bent. “Laat Lubbers zijn karwei afmaken” heb er niet veel van gemerkt. Inspelen op het aura van de staatsman. PvdA kon er ook wat van.

  Wie vanuit de Bijbel of andere onmenselijke dogma’s probeert te regeren is niet helemaal goed snik. Die beperkt zijn eigen mogelijkheden.

  Reactie door ReneR — zondag 14 november 2004 @ 16.29 uur

 21. Leo 3
  Tuurlijk voorzichtig altijd…

  Reactie door MAD — zondag 14 november 2004 @ 16.39 uur

 22. Als ik dit bericht zo lees dan kan ik alleen maar constateren dat Maxime Verhagen er ook bij zijn eigen leden nog niet in is gelsaagd om het beleid uit te leggen; tijd dus om zijn moeder in te schakelen!!!

  Reactie door Opa-Buiswater — zondag 14 november 2004 @ 16.47 uur

 23. ReneR,#20
  ben je nu belubbberd,een positiefe grond houding dat is het.

  Reactie door folkert de lepper — zondag 14 november 2004 @ 16.59 uur

 24. @20
  ReneR.

  Onmenselijke dogma’s?
  Ze zijn allen aan het menselijk brein ontsproten!
  De mens begreep veel zaken niet in zijn omgeving toen hij in staat bleek om over die omgeving na te denken. De mens schiep daarom zijn eigen god(en) omdat hij een dwingende behoefte had het onverklaarbare te verklaren.

  ReneR, het zal je duidelijk zijn ik ben atheïst.

  Algemeen, terug naar het onderwerp.

  Ik stel mij het volgende voor. Veel CDA leden en sympathisanten gingen naar de stembus met het idee, dat christelijke normen en waarden nadrukkelijk aandacht zouden schenken aan de noden van de zwakkere, immers dat is wat het evengelie opdraagt.
  Maar na de verkiezingen bleek hun leider, JPB, geen enkel oog te hebben voor wat de kiezers aan eerste opdracht hadden mee gegeven, hij negeerde daarmee het grondprincipe van een open democratie, hij leide het daarheen dat deze opdracht niet uitgevoerd kon worden, CDA met PvdA.
  Hij wist van te voren dat dan de optie alleen maar kon zijn: CDA met VVD. Hij kon ook weten dat de VVD daar zou proberen een slaatje uit te slaan, overigens D66 ook. Beiden hadden inmmers aan gegeven dat zij regeren uitgesloten achten, de CDA moest het tot het uiterste proberen met de PvdA. Zij zagen dat het CDA, zeg JPB, zich niet erg inspande voor zo’n coalitie, erger nog het aanstuurden op een onmogelijkheid. Dat gaf de VVD, en in mindere mate D66, de mogelijkheid om het CDA ook nog ens te gijselen.

  En dat nu hadden de CDA stemmers zeker niet gewild, laat staan goed gekeurd. Je kunt een mening hebben over het wel of niet onnozel zijn van dit uitgangspunt tijdens de verkiezingen, ik denk dat het zo toch bij vele CDA stemmers in elkaar steekt.

  Het congres van een partij is een afspiegeling van wat de leden willen of gewild hadden. Het is zeer denkbaar dat dit congres daarnaar heeft gehandeld. Het congres geeft hier, tegen de wil van hun bestuurders en zeker tegen de wil van hun politicie, namens de leden van die club, aan dat dit kabinet geen politiek voert die overeen komt met de uitgangspunten van het CDA. Dat is zeer kwalijk voor allen die invloed uitoefenen binnen die partij, van bestuurders tot politicie, het is zeer positief dat de aanhang het christen zijn opnieuw definieert op het punt van erbarmen en opkomen voor de zwakkere. Als socialisten hebben we daarmee wellicht weer zicht op een dialoog met een politieke groepering die sociaal betrokken zijn hoog in het vaandel gaat voeren. Iets zelfde zien we ontwikkelen bij de Christen Unie. Toe te juichen dus, allen bekeren tot het socialisme lijkt me een utopie en wellicht zelfs ongewenst.

  Roelf

  Reactie door Roelf van Bergen — zondag 14 november 2004 @ 17.20 uur

 25. Ben benieuwd hoe het afloopt met het voorstel om het grijs kenteken af te schaffen voor particulieren die in het bezit zijn van een afgedankte bedrijfsauto.
  Het zijn niet de rijksten die rijden in een oude brik omwille van de lage wegenbelasting.
  Als het kabinetsplan door de Kamers wordt geaccepteerd kunnen die auto’s naar de sloop, want niemand wil ze nog hebben. De kleine zelfstandigen zijn ook de dupe. De restwaarde wordt sloopwaarde.

  Reactie door Peter Stalmeier — zondag 14 november 2004 @ 17.26 uur

 26. CDA LEDEN IN DE BRES VOOR MINIMA!!!

  Zijn er volgende week verkiezingen of zo, of zullen ze zeggen dat hun achterban het niet begrijpt.

  Reactie door ACCEPT — zondag 14 november 2004 @ 17.40 uur

 27. Ik vertrouw ze niet meer.
  Net als dat stel gisteren in 2 vandaag. over awbz
  Brief van Ross van 5 kantjes met slechts één antwoord; u kunt in beroep gaan. Ben al 1½ bezig.

  Reactie door Ronald — zondag 14 november 2004 @ 17.47 uur

 28. @27 Ronald

  Ik heb ze nog NOOIT vertrouwd.

  Reactie door ACCEPT — zondag 14 november 2004 @ 17.51 uur

 29. @ 28

  groot gelijk :-(

  Reactie door Patrick — zondag 14 november 2004 @ 17.53 uur

 30. Geloof dit niet. Dit is hoe onrechtvaardig het CDA en de premier werkelijk is. Lees dit en huil!!!!!!
  Dit volgende schrijnende verhaal wordt in 2006 werkelijkheid als het nieuw bereikte SOCIAAL AKKOORD inhoudelijk blijft zoals nu overeengekomen tussen vakbeweging en kabinet. Er is een akkoord gekomen tussen vakbonden en het kabinet. Een onderdeel van dit akkoord is de nieuwe WAO die op 1 januari 2006 in werking gaat treden. Dit huidige akkoord zorgt ervoor dat vanaf 2006 er grote financiële ongelijkheid gaat ontstaan tussen volledig identieke arbeidsongeschikten jonger dan 33 jaar die geen enkele kans op herstel hebben en dus voor de rest van hun leven niet meer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Hoe bedoel ik dit?
  Een voorbeeld.

  Twee mensen ONDER DE 33 JAAR. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze dezelfde leeftijd hebben EXACT DEZELFDE KLACHTEN hebben en het zelfde salaris verdienden en hetzelfde aantal gewerkte uren maakten voor ze ziek werden en als gevolg van die klachten volledig en duurzaam ongeschikt zijn en ze hebben beide geen enkele kans op herstel. Er is een (zoals je op het eerste gezicht zou zeggen) klein verschil tussen de twee mensen en dat is hun eerste ziektedag. De een laten we hem Jan noemen is op 2 januari 2002 ziek geworden en verdiende toen hij nog werkte in euro’s €2.500,– netto per maand en valt dus onder de oude wet en hij zal door het UWV gekeurd worden onder de oude WAO regels. Piet is op 2 januari 2004 ziek geworden en zal onder de nieuwe regeling gekeurd worden. Hij verdiende even als Jan ook voor hij ziek werd €2.500,– netto per maand.
  Jan wordt op de oude manier gekeurd en wordt duurzaam en volledig afgekeurd zonder enige kans op herstel onder de regels van de oude WAO. Zijn uitkering wordt berekend: Laatst verdiende loon: €2.500– . Hij krijgt echter omdat hij jonger dan 33 is de zogenaamde vervolguitkering die 70% van het MINIMUMLOON BEDRAAGT plus toeslag die leeftijdgebonden is en dus minimaal is. Hij heeft na berekening volgens de oude voorwaarden recht op een uitkering van € 795,–. Ja, dit hoort u goed. Jan krijgt in totaal € 795,– netto per maand. Bovendien moet hij na 5 jaar weer herkeurd worden volgens de oude WAO omdat dit eens in de 5 jaar verplicht is ondanks het feit dat overduidelijk is vastgesteld dat Jan nooit meer kan herstellen.

  Nu Piet. Hij wordt onder de nieuwe regels gekeurd en wordt net als Jan volledig arbeidsongeschikt verklaard zonder kans op herstel in de toekomst. Nu komt de ongelijkheid: namelijk de berekening van de uitkering van Piet:

  Piet die verdiende voor hij ziek werd hetzelfde als Jan
  €2.500,– netto per maand. Hij krijgt onder de nieuwe IVA een uitkering die 70% van zijn laatst verdiende loon bedraagt. Bovendien hoeft Piet niet elke 5 jaar opnieuw gekeurd te worden en blijft hij zijn hele verdere leven rechthouden op deze loongerelateerde uitkering.

  70 % VAN €2.500,– IS €1.750,–.
  JA DAT LEEST U GOED. JAN KRIJGT EURO 795,– EN PIET DIE IDENTIEKE KLACHTEN HEEFT DUS NIET ERNSTIGER ZIEK IS DAN JAN EN ZELFS 2 JAAR KORTER ZIEK IS KRIJGT MEER DAN HET DUBBELE VAN DE UITKERING VAN JAN NAMELIJK €1.750,–
  Ik kan u verzekeren dat deze gegevens kloppen. Ik heb dit bevestigd gekregen van Doekle Terpstra die ik vrijdagavond 12 november j.l. tot 2 maal toe namelijk rond half negen en ook rond half elf die avond telefonisch hierover heb gesproken. Dit kan toch niet gebeuren . Zulk een ongelijkheid. ALSTUBLIEFT IK SMEEK U LAAT DIT VIA DE TV AAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING WETEN EN VOORAL AAN DE HONDERDEN MISSCHIEN ZELFS DUIZENDEN VOLLEDIG EN DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKTEN DIE VOOR 1 JANUARI 2004 ZIEK ZIJN GEWORDEN ZONDER OOK MAAR EEN ENKELE KANS OP HERSTEL.IN DEZE WOELIGE ONRUSTIGE TIJD DENK IK DAT HET HEEL BELANGRIJK IS DAT DEZE SITUATIE MOET WORDEN VOORKOMEN. IMMERS DIT ZAL DE OUDE WAO’- ERS DIE IN DEZE ONGELIJKE SITUATIE TERECHT KOMEN VERBITTERD MAKEN EN MET ZULKE TERECHT VERBITTERDE MENSEN KAN HET GEBEUREN DAT ZE EXTREMISTISCHE IDEEEN GAAN ONTWIKKELEN EN DAT EEN VAN HUN MISSCHIEN WEL DE VOLGENDE EXTREMISTISCHE MOORDENAAR WORDT. Veel Nederlandse werkende niet zieke mensen begrijpen niet hoe het is om jarenlang zonder enige kans op herstel in de toekomst en voor de rest van je leven te moeten leven van zo’n klein bedrag als Jan zou krijgen terwijl anderen in een gelijksoortige situatie die zelfs nog korter ziek zijn dan Piet meer dan het dubbele krijgen en dat voor de rest van hun leven terwijl Jan voor de rest van zijn leven het met minder dan de helft dan de uitkering van Piet moet doen.
  Dit is hoe het kabinet de langdurige volledig duurzaam arbeidsongeschikten zonder enige kans op herstel wil behandelen.

  Reactie door Jacqueline — zondag 14 november 2004 @ 18.22 uur

 31. goh, dus als ik nu pas ziek geworden zou zijn… zou ik er een stuk beter bij zitten?

  jammer.. dan had ik er voor gekozen nu pas ziek te worden… als ik dat geweten had :-(

  triest hoor…

  Reactie door Patrick — zondag 14 november 2004 @ 18.38 uur

 32. “De” CDA stemmer heeft, zeker voorzover behorende tot de “linker-vleugel” van die partij, nooit KUNNEN kiezen voor het gevoerde en nog te voeren beleid. Daarvoor tellen zij teveel kleine zelfstandigen, “arbeiders”, ouderen, kinderrijke gezinnen, WAO’ers, WW’ers enz. De uitslag van de verkiezingen was amper bekend of JPB zag méér mogelijkheden voor een coalitie dan alleen met de PVDA, iets wat wel overeenkomstig de uitslag zou zijn geweest. JPB’s intentie was altijd al een kongsi met de VVD en nog een supplementaire partij. Een simpel rekensommetje gaf hem daarin wel gelijk, als je verder geen boodschap hebt aan de wil van het kiezersvolk. Al had hij gebruik moeten maken van 18 partijen met elk 1 zetel, als ie maar boven de 75 kwam. Daarna kwamen de VVD/D66 apen uit de mouw. Bezoek het CDA forum en je weet genoeg. De gekozen kombinatie stond vanaf het begin borg voor een conflict-situatie, met name op het punt van de sociale voorzieningen, en die situatie begint zich nu ( eindelijk ) te manifesteren.
  Ik kan mij geen kabinet voor de geest halen dat meer aan het pluche gehecht is dan dit. Dualisme, laat me niet lachen, nee blaffende honden bijten niet. Veel tromgeroffel maar als puntje bij paaltje komt, handjes schudden en glimlachend verder. Na het terugtreden van v. Mierlo is D66 verworden tot een VVD-kloon, daar is niets van te verwachten. Drijf een wig tussen het centrum-linkse deel van de CDA en de VVD en haar kloon en hoop op ( nieuwe ) verkiezingen.

  Reactie door Wim — zondag 14 november 2004 @ 18.59 uur

 33. Doet het CDA nu niet iets, wat de SP al de hele tijd roept?
  http://server5.theimagehosting.com/image.php?img=babyt2a1.JPG

  Reactie door Charles Starren — zondag 14 november 2004 @ 21.07 uur

 34. lol@ charles

  Reactie door Patrick — zondag 14 november 2004 @ 21.10 uur

 35. Hoezo ‘onverhoopt nieuwe bezuinigingigen’?

  Reactie door PsiesDrom — maandag 15 november 2004 @ 1.55 uur

 36. off topic.

  Vanmorgen las ik in het nieuws dat Antwerpen het dragen van burka’s verbiedt.
  Want hun motivatie is dat men zich zou kunnen vermommen daarmee.
  Mijn reactie was het versturen van een mail naar nu.nl

  Geachte,

  Als de Belgen eerlijk zijn, dan moeten ze ook het dragen van petjes verbieden, evenals hoeden, evenals het dragen van een pruik, of een snor en een baard.
  Een zonnenbril moet uiteindelijk ook verboden worden.
  Daarnaast, mag Sint Nicolaas ook niet meer, (wie weet is het een verklede terrorist) en zwarte pieten is ook uit den boze.
  Het verkleden bij carnaval mag ook niet meer, en de paters in abdijen mogen ook geen pij meer dragen.
  Want dat zijn allemaal middelen om je uiterlijk te camoufleren of om er anders uit te zien.

  Stuurt u deze effe door naar de Belgen?

  Misschien gaat er een licht branden bij hun.

  Charles Starren

  Reactie door Charles Starren — maandag 15 november 2004 @ 8.14 uur

 37. een gemengd gevoel.

  Enerzijds constateer ik een vorm van populisme waarover Ronald van Raak het in de tribune van november heeft (hij schrijft oa dat Wouter Bos de grootste populist in Nederland op dit moment is, iemand waarvan je vooraf zelden kunt zeggen wat zijn standpunt is, iemand die zich laat leiden door opiniepeilingen.), het surfen op de golf der opinie (sommigen noemen dit ‘pragmatisme’).
  Anderzijds denk ik…tja …wat willen we dan? Nu laat de CDA-achterban eindelijk haar stem horen en zijn we nog niet tevreden. Ongeacht het ‘strategische’ tijdstip zouden we hoe dan ook dit signaal moeten verwelkomen en aangrijpen om aan te tonen dat zelfs de eigen achterban een andere (lees: socialere) koers wenst te varen dan dit kabinet. Je kunt je afvragen wie er op het gebied van sociaal-economisch beleid nog wel meevaart op het zinkende schip van kapitein JPB.

  Reactie door RM — maandag 15 november 2004 @ 9.50 uur

 38. totaal of topic. Voor belangstellende van de nieuwe wao wet.

  10-11-2004 12:00
  De hoogste rechter in sociale zekerheidszaken, De Centrale Raad van Beroep, heeft het UWV op de vingers getikt omdat het beoordelingssysteem voor de herkeuring van WAO’ers slecht werkt. Vorige maand zijn de massale herkeuring van WAO’ers begonnen. Dit proces komt hierdoor op losse schroeven te staan en een aantal uitgevoerde herbeoordelingen kan wellicht de prullenbak in.
  De rechter heeft uitspraak gedaan in zes zaken, die allen het zogeheten claimbeoordelings- en borgingssysteem (CBBS) aan de kaak stellen. De Raad oordeelde dat de bezwaren gegrond zijn. Het systeem dat op 1 januari 2002 in gebruik is genomen en waarmee de afgelopen jaren tienduizenden arbeidsongeschikten zijn gekeurd, werkt slecht. Volgens de rechter is het momenteel veel moeilijker dan voorheen, om te verifiëren en te toetsen of de arbeidsgeschiktheid en verdiencapaciteit van een werknemer wel goed is ingeschat. Veel mensen kunnen hierdoor onterecht hun uitkering verliezen als ze herkeurd worden.

  Bronvermelding:
  http://www.pvda.nl/renderer.do/menuId/37298/sf/45641/returnPage/45641/itemId/200002499/realItemId/200002499/pageId/37219/instanceId/37907/

  Reactie door rommel — maandag 15 november 2004 @ 12.30 uur

 39. Wie is Minima?
  Het zusje van Maxima?

  Reactie door Jacob Bakker — maandag 15 november 2004 @ 17.09 uur

 40. Hoezo ontzien? Veel mensen met een uitkering zijn er bijna een hele maand op achteruitgegaan, op jaarbasis!
  De sociale diensten kunnen het niet meer bijbenen en sturen hun klanten naar de diaconie!
  Eén procent inleveren heeft nog altijd veel meer gevolgen voor iemand met een uitkering, dan voor iemand met een hoog inkomen.
  Mensen worden depressief en zelfs suïcidaal. Omdat ze zo mooi ontzien worden? Ik dacht het toch niet.

  Adriane van der Bunt.

  Reactie door Adriane van der Bunt — maandag 15 november 2004 @ 23.40 uur

 41. Zou ik ook zeggen als CDA, maar jammer dat het pas is nadat ze in de polls zijn gedaalt

  Het zou geloofwaardiger zijn als van begin af aan deze koers zou zijn gevaren.

  Reactie door Wim Deenik — dinsdag 16 november 2004 @ 13.28 uur

 42. This just occured to me. How about 15″ Ceratosaurus?

  Trackback door Anoniem — vrijdag 18 november 2005 @ 0.24 uur

 43. online betting…

  configurable sequencers vehicular!communicants.Middleton,chaining,online betting http://www.completely-sport.com/

  Trackback door online betting — woensdag 17 mei 2006 @ 19.19 uur