Sint en Piet

S&P waren gisteren even te gast bij de SP-fractie.

Voor alle kamerleden en medewerkers waren er kleine cadeautjes én gedichten natuurlijk, waarin heikele punten niet uit de weg werden gegaan.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

dinsdag 07 december 2004 :: 13.17 uur

10 Comments

10 reacties

 1. Hopelijk is niemand in de zak meegenomen. Want de “nine little niggers” hebben er al één verloren…..

  Reactie door Olav Meijer — dinsdag 7 december 2004 @ 13.58 uur

 2. Hoi Jan,

  Mooie foto. Sint en Piet zouden graag de foto’s ook ontvangen. Je weet waar je ze naar toe kunt sturen.

  Reactie door sint en piet — dinsdag 7 december 2004 @ 15.08 uur

 3. @ olav meijer.Het begint toch met 10 kleine negertjes. Dat was niet zo bij de SP. Misschien toch niet helemaal eerlijke
  stemcomputers?
  Je ziet ik kan het toch niet laten! misschien wel paranoide

  Reactie door aad sweep — dinsdag 7 december 2004 @ 16.08 uur

 4. Zeg Jan;

  Ik ben de afgelopen tijd heel erg stout geweest met mijn opmerkingen hier hè? Vraag het maar aan mw. Meulenbelt. Ik sta erop dat ik mee moet naar Spanje om dit shitland vervolgens voorgoed achter te kunnen laten. Please???

  Reactie door ReneR — dinsdag 7 december 2004 @ 16.11 uur

 5. O ja Marja

  En vergeet niet het dreigen te breken met de S.P. en het lonken naar het CDA en vooral naar dominee Donner. Maar mischien heeft de kerstman nog ruimte in zijn rendierslee als ie weer naar de Noordpool vertrekt! Sorry Jan; je moet tegenwoordig wel een heel groot hart hebben.

  Reactie door ReneR — dinsdag 7 december 2004 @ 19.01 uur

 6. De zakken kunnen zichzelf weer vullen.

  Er zijn meer zakken dan Sinten.

  Eer de Sint zwart is, zal de Moor niet meer worden geknecht.

  Reactie door krul — dinsdag 7 december 2004 @ 19.06 uur

 7. René, jij wil te graag, joh! En dan gaat het dus niet door. Je krijgt een heel jaar de kans om alles weer goed te maken. Kusje hier, kusje daar, buiginkje en excuusjes zullen er misschien bijhoren, maar de Sint hoort je brommen, zelfs al zittie in Madrid. Dus, blijf jezelf, schop wat minder vaak, maar wel gerichter!!
  Henk, die zwarte meneer gaat werken onder de Bolkenstein richtlijn en dan krijgt de Sint er nog een fikse appel mee te schillen, want straks klaagt die meneer dat hij onder die richtlijn niet voldoende verdient en geen gevarentoeslag krijgt. Daken in december zijn koud, winderig en glad en schoorstenen zijn vies en gevaarlijk. En bij al dat klauterwerk is niet eens een klimtouw in gebruik! Maar de SP zal voldoende zoetigheid gekregen hebben om een heel jaar energie te krijgen! Ga ervoor dus: GO GET ‘M, TIGERS!!

  Reactie door Lydia — dinsdag 7 december 2004 @ 19.53 uur

 8. snik snik

  Reactie door ReneR — dinsdag 7 december 2004 @ 22.15 uur

 9. Marja, lees nog ‘s goed wat ik zei. Nergens staat iets over die mevrouw, hoor. En geloof me, ik ben zelf feministe en een stevige (ook aan de maat dus). Maar dit weekend kreeg ik een handtekening van Cobi Schreijer, de zangeres van de feministische liedjes uit de jaren 70. Ze is in de 80 en niet in orde. Ik heb haar biografie en daar moet dat kaartje met haar handtekening in. Zij zong o.a. het liedje van Joke Smit: Er is een land….. Dat liedje zou nu hartstikke actueel zijn.

  Reactie door Lydia — dinsdag 7 december 2004 @ 22.48 uur

 10. craps online

  craps online Many people would sooner die than think. In fact they do.

  Trackback door craps online — vrijdag 29 april 2005 @ 4.22 uur