AZ (en CO) van harte!

…en nu op naar Portugal!

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

vrijdag 15 april 2005 :: 0.24 uur

3 Comments

3 reacties

 1. Zie, er is geen kunst mogelijk zonder mensen als Francesco de Medici. Het is van alle tijden, en we willen er allemaal bijhoren.

  Reactie door Simon — vrijdag 15 april 2005 @ 0.28 uur

 2. ik heb niks met voetbal .mijn vrouw wel ,dus krijg ik wel het een en ander mee .kijk dat co voor sheringa werkt vind ik minder fris . maar een hardwerkende (die zijn er meer )verandwoordelijkheid nemende ,met een eigen visie ,dwars door alles heen gaande om zij doel te bereikende man !gun ik zijn succes van harte .ken er trouwens nog een !! (geen geslijm maar een feit)

  Reactie door texas henkie — vrijdag 15 april 2005 @ 8.55 uur

 3. Co is er een van de oude stempel. Ik hoop dat ie een leuke functie bij Ajax krijgt als van Eijden straks is vertrokken.
  Vooralsnog speelde AZ erg risicovol spel gister, maar ze hebben de winst terecht gepakt. Ik vond het ook leuk dat van Hanegem Adriaanse persoonlijk kwam feliciteren.

  Reactie door Jory — vrijdag 15 april 2005 @ 16.30 uur