Coen en Sander

Coen en Sander

Gisteravond een leuke uitzending gehad op Radio 3 bij Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Jongens met ‘n vlotte babbel die allebei hun eigen radio 3-programma hebben, maar op vrijdagavond het samen doen…én met de luisteraars. Dollen, inhoud en muziek, een prima mix.

Aanwezig was ook Fedchenka: goeie, stevige rock.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

zaterdag 16 april 2005 :: 17.00 uur

5 Comments

5 reacties

 1. Misschien handig om te vermelden dat je het via http://www.3fm.nl/page/uitzendinggemist/dag/vrijdag/ tot volgende week vrijdag terug kunt luisteren. Voor de mensen die het gemist hebben en het toch willen horen.

  Reactie door Uhro — zondag 17 april 2005 @ 0.47 uur

 2. opmerkelijk dat je bij de keuze tussen bush en castro voor de dictator Castro en niet voor de democratisch gekozen president Bush koos.
  ik ben een maand geleden op cuba geweest, met veel mensen gesproken, en ik vind deze keuze echt belachelijk. Hoe kun je kiezen voor een man die iedere vorm van kritiek op zijn regime niet accepteert!!!
  Heel triest voor een politicus die de democratie hoog in zijn vaandel zou moeten hebben staan. Toch het RODE BOEKJE nog niet helemaal kwijt?

  Reactie door frank — maandag 18 april 2005 @ 1.49 uur

 3. Beste Jan,

  We hebben genoten van onze vrijdagavond, en het was een geruststelling om vast te kunnen stellen dat jij inderdaad een geschikte vent bent (ook al zijn we het eens op standpunten, je wilt iemand toch ook graag vertrouwen). Maar dat zit dus wel goed. Wat een zeikerd met z’n Castro zeg. Als je wilt lachen (voor zover dat mogelijk is) om G.W.Bush raad ik je van harte aan eens te luisteren naar Bill Hicks! Als je hem nog niet kent:
  een jong gestorven stand up comedian uit de VS, die enkele rake klappen aan de status quo weet uit te delen. In ieder geval, als jullie eens wat muzikale omlijsting bij een partij gebeurtenis (laten we zeggen een enorme zetelwinst bij de eerstvolgende verkiezing wat mij betreft) zoeken, dan levert Fedchenka met genoegen haar gage in!
  Succes!

  Gr. Richard Huijzer

  Reactie door Richard Huijzer — maandag 18 april 2005 @ 11.15 uur

 4. ja, noem me maar een zeikerd. lees maar even wat amnesty te melden heeft:

  In 2003 verslechterde de mensenrechtensituatie in Cuba aanzienlijk. Medio maart voerden de Cubaanse autoriteiten een ongekend offensief uit tegen de dissidentenbeweging. Vijfenzeventig doorgewinterde activisten werden gearresteerd, oneerlijk berecht en veroordeeld tot maximaal 28 jaar gevangenisstraf; ze waren gewetensgevangenen.

  Lachen joh! Ik ben benieuwd of er ook in Cuba een stand up comedian is die zo tegen Castro tekeer mag gaan! Oh, nee vrijheden hebben ze niet. Maar ja, dan ben ik vast weer een zeikerd.

  Reactie door frank — maandag 18 april 2005 @ 22.05 uur

 5. Tsja, toch nog maar even reageren dan. Met het oog op Jan’s spellingscontrolle, of liever, de afwezigheid hiervan, kan ik niet garanderen dat dit schrijven diacritisch verantwoord is, maar goed. (Ik was toch al nooit zo’n verantwoord iemand). Ik spreek voor mijzelf (onze gastheer heeft me dunkt mijn hulp niet echt nodig) waneer ik zeg: Helemaal, maar dan ook helemaal met je eens Frank! Het is vreselijk. Ik hoop dat het Cubaanse volk zsm verlost mag worden van de gruwelen waaraan ze ettelijke decenia zijn en worden blootgesteld. En ja, democratie, voorzover die werkt, is ten alle tijden een betere samenlevingsvorm dan welke vorm van dictatuur of despotisme dan ook. Het spijt me dan ook, dat je hier op maandagnacht om 2 uur buikpijn van hebt gekregen. En ik moet zeggen dat ik de indruk heb dat je een zeer betrokken en bevlogen mens bent, die zich het lot van de Cubaanse bevolking persoonlijk aantrekt. Mijn respect hiervoor. Mijn eerder geplaatste opmerking moet je dan ook zien in haar haar context; Het was een informele reactie op een keuze tussen 2 kwaden. Ik denk dat het lieeren van zo’n antwoord aan Communistische of andere dogma’s een beetje erg gemakzuchtig is. Laten we wel wezen, de Amerikaanse regering onder leiding der havikken, met Bush als Jan Klaasen, zijn in sneltreinvaart wereldwijde schade aan het berokkenen die niet snel hersteld zal worden, en dat in een tijdperk dat toch al gekenmerkt wordt door spanningen en padstellingen. Ik vermoed dat het leven van de gemiddelde Irakees in het huidige vacuum niet veel beter is dan dat van de gemiddelde Cubaan. Het heeft m.i. totaal geen zin om dit soort zaken te gaan vergelijken. Ik stoor me eerlijk gezegt een klein beetje aan jouw zelfverkozen scheidsrechterschap in dezen. Vooral omdat je dit vanuit de anonimiteit placht te doen. Kun je niet beter gewoon acties uitvoeren ter verbetering van de status quo te Cuba? En is jouw reactie wellicht gekleurd door enige persoonlijke politieke voorkeur? Om met van Kooten en de Bie te spreken (jaja, wederom erg hard lachen), begeef je jezelf dan in geschiedkundig dubieus gezelschap……
  Maar goed, succes met de goede zaak!

  Reactie door Richard Huijzer — dinsdag 19 april 2005 @ 11.36 uur