Dit kabinet luistert niet!

“Trek nu de rode kaart”

Een folder van de SP met deze oproep wordt nu overal in het land verspreid.

Trek nú de rode kaart!

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

dinsdag 12 juli 2005 :: 16.06 uur

36 Comments

36 reacties

 1. @Jan, zoek de verschillen?

  Reactie door eazy — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.11 uur

 2. Oh, al opgelost! (de foto was dubbel geplaatst)

  Reactie door eazy — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.12 uur

 3. Misschien moeten we heel hard aan de rode loper trekken met z`n allen.

  Zodra ik niet meer rood sta, meld ik mij aan Jan, eerder niet.

  Reactie door e.krul — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.14 uur

 4. misschien een heel domme vraag ,maar kan iemand mij uitleggen waarom juist voor deze foto is gekozen??????
  Zou toch eerder denken aan een foto(rare dan ) van Zalm,Verdonk,de Geus,Hoogervorst,Donner etc etc.
  Wat is het idee hierachter???????

  Reactie door anita — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.14 uur

 5. e.krul.
  Ik heb ook alleen maar WAO hoor maar die €3,40 kan ik wel missen voor de goede zaak.
  (PER KWARTAAL).
  Krijg je een tribune voor en verder probeer ik mij in te zetten met folderes in de brievenbus doen etc etc.
  Ook ik sta vaak rood aan het begin van het jaar.
  Maar juist ieder lid telt ,juist nu.
  Maar we zijn ook blij met je bijdrage op deze website hoor.Zou ik niet willen missen.
  p.s. maar het is maar 1 biertje minder per maand toch????

  Reactie door anita — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.18 uur

 6. Dat is geen nieuws dat ze niet luisteren, ze zijn er nog blind bij ook om te zien wat er leeft onder het volk.

  Reactie door folkert de lepper — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.18 uur

 7. Precies en daarom zeg ik ook altijd: Demonstreren heeft geen enkele zin. Andere actie graag!!!

  Reactie door ACCEPT — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.25 uur

 8. Misschien een ideetje voor Pechtold:

  Motie van wantrouwen ingediend door het VOLK!!!!

  Reactie door frank — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.32 uur

 9. Hallo Jan,
  Acties, demo’s, folderen en posters plakken en verspreiden, – zijn we druk mee bezig.
  Al reageert het kabinet hierop niet, zoals we het graag zouden willen zien, het helpt enorm om de SP te promoten.
  Jullie werken in het parlement, – wij op straat en in de wijken.
  Zo bouwen we samen aan de toekomst en de komende verkiezingen.
  Groet,
  Amita.

  Reactie door Amita — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.43 uur

 10. Haal nu eerst de rode loper weg,
  en de lauwerkrans daar ver boven.

  Die foto suggereert vriendjespolitiek…

  Reactie door Molly — dinsdag 12 juli 2005 @ 16.46 uur

 11. Is dat de folder die al een week of 2 op de SP leden site te zien is en te bestellen door de voorzitter van de (overkoepelende-) afdeling?

  Hebben we ondanks het eigen idee van het bestuur en later verzoek hierom niet gehad…..(Landsmeer, Den Ilp, Purmerland)

  Overigens is het wel wat aan de late kant.
  EU NEE is al voorbij, vakantie, heet weer, London, reces….

  Reactie door Barend — dinsdag 12 juli 2005 @ 17.59 uur

 12. @4 Anita,
  Het maakt niet uit. Een zootje “pakkenmannen” op een rode loper. Ik meen heer Zalm te herkennen. Ik dacht onmiddelijk, “dit zijn ze”.
  Zo ver verheven boven de burgers. En ze weten niet wat er speelt in de samenleving. Dat is ook gebleken tijdens de aanloop naar het EU referendum, ze snappen er geen drol van. Een rode kaart en wel direct.

  Reactie door Gandalf — dinsdag 12 juli 2005 @ 19.12 uur

 13. Wat heeft de regering Balkenende tot nu toe bereikt? Volgens Balkenende zelf is het fundament gelegd en kunnen we nu gaan oogsten. Wat ik ervan zie, is dat ze een deel van de sociale zekerheid hebben gesloopt. Is dit nu het fundament waarop we moeten gaan bouwen?
  Van de andere kant vind ik het ook wel goed, dat er bezuinigd wordt. Want als de problemen kunnen worden opgelost door zoveel mogelijk geld uit te geven, dan kan ik het ook. Overigens gooit de regering Balkenende ook nog steeds wel veel geld over de balk. Misschien kan het nog wel zuiniger als het echt moet.
  In elk geval heeft de regering Balkenende eerst vakantie, zodat ze straks weer met frisse moed kunnen doorgaan.

  Reactie door reint — dinsdag 12 juli 2005 @ 19.21 uur

 14. Dit kabinet heeft schijt aan zijn burgers van dit land. Zegt die weisglass of hoe die freak ook mag heten dat, dit kabinet zijn burgers vertegenwoordigd. Als de burger niet meer wil dat zo’n kabinet je vertegenwoordigd moet je dan niet opstappen? Is toch een logisch gevolg zou je denken. Ik weet wel dat deze arrogantjes van dit gruwelkabinet de rit wel uitzingt.Deze arrogantjes geilen werkelijk op macht en geld. Ze houden elkaar toch wel de hand boven het hoofd.Ik hoop dat nederland in 2007 deze arrogante rotbende een genadeloze klap toedient. Voor veel mensen zal 2007 te laat komen. Veel mensen zitten dan alweer in de armoede of schulden of uit de wao gezet of het zij al wat meer.We zijn het onderhand wel gewend dat we de verschoppelingen zijn van dit land. Derderangs burgers zijn we in hun ogen. Natuurlijk zullen er mensen zijn die weer voor deze asociaaltjes gaan stemmen maar, dat zijn dan de welgestelde kapitalistische vermogende elite kakkers die altijd onder leiding van deze asociaaltjes hun vermogen veilig gesteld zien en er natuurlijk iets bij. Nog één ding laat dit een wijze les zijn en onthou dat je nooit weer op zulkse faikers(cda) met die andere incredible rothufters(vvd)stemt. I have a dream and that dream is 2007.

  Reactie door De scarlet pimpernel — dinsdag 12 juli 2005 @ 19.25 uur

 15. Pimpie, daarom hebben de SP-ers en iedereen die met de SP sympathiseert de komende twee jaar een helse klus om “IN THE PICTURE” te blijven. Bekendheid moet je onderhouden. Zodra er een beetje minder aan gedaan wordt verliezen we zetels in de peilingen! Ja, er zal gefolderd moeten worden en ja, we moeten allemaal in onze eigen omgeving proberen mensen te overtuigen dat ze strakjes moeten stemmen en het er niet wéér bij laten zitten. En ja, we moeten proberen meer leden te winnen. Er zal kei- en keihard gewerkt moeten worden. Ook de SP zal overal moeten inspringen als ze om hulp gevraagd wordt. B.v. bij sloopplannen van woningen, straten, buurten en wijken. Maar ook bij problemen met bv de Sociale Dienst, zodat de fracties dit kunnen aankaarten in de gemeenteraden. We kunnen het ons absoluut niet meer veroorloven op onze krent te blijven zitten niksen. Ik ga me zeker opgeven om te folderen voor zover IK dat kan en misschien kan ik af en toe Tribunes verzendklaar helpen maken door er een inlegvel in te stoppen. Veel meer kan ik helaas niet doen. Maar ik roep iedereen op om IETS te doen. De peilingen staan nu op 19 zetels. We hebben er nu 9 en daarvan zijn er twee weg: Lazrak is nu een groep en Piet de Ruiter is nog steeds ziek. Ik denk niet dat hij nog terugkomt. We moeten mensen vinden binnen de SP om eventuele zetels te vullen. Mensen die WETEN waar ze aan beginnen. Al neem je een middag in de week de telefoon op bij je afdelingskantoor…. of folder je een keer langs 2000 woningen. Alles telt!

  Reactie door L.M. Lembeck — dinsdag 12 juli 2005 @ 19.42 uur

 16. Wat is dit nu weer voor een onzinactie van de SP.Heeft de SP.fractie dan al die tijd zitten slapen of moeten we deze oproep scharen onder het zgn.komkommernieuws.De Tweede Kamer is al lang en breed met zomerreces en dan komt de SP.op het lumineuze idee om ze naar huis te sturen. En dan het commentaar op die foto. Een zootje pakkenmannen. Net alsof de voormannen van de SP. geen pakken dragen! Zij zullen maar wat graag straks deel willen uitmaken van deze gevestigde orde en dan zal ons “staatshoofd” H.M.De Koningin de SP.vertegenwoordigers vriendelijk doch dringend verzoeken om vanwege het landsbelang zich toch fatsoenlijk te presenteren alvorens de gang over deze verafschuwde rode loper te mogen maken.
  Gelukkig is er nu een alternatief om niet meer afhankelijk te hoeven zijn van “volksvertegenwoordigers”.

  Na de polis democratie, na de parlementaire democratie,na de sociale democratie,na de libertaire democratie en na de volksdemocratie,is dan nu eindelijk het tijdperk van de INTERNET democratie aangebroken.Internetters aller landen : Verenigt U en trekt al surfend ten strijde
  tegen de machthebbers in de zgn.volksvertegenwoordigingen,de oppositie niet uitgezonderd!Alleen de Internetdemocratie biedt op de lange termijn de garantie dat elke burger waar ter wereld dan ook,daadwerkelijk zelf zijn directe belangen kan vertegenwoordigen en medezeggenschap en beslissingsrecht kan opeisen die hem/haar nu door de verouderde politieke machtsvormen worden onthouden. 1x in de 4 jaar “mogen” stemmen is niet meer van deze tijd. Het tijdperk van de Internetdemocratie en daarmee van de mondige GlobalInternetSurfer is aangebroken en zal het probleem van falende en dwalende politieke wereld-leiders als achterhaald aan de kaak stellen en deze vanzelf doen oplossen. Deze uitdaging is geen Utopie maar de realiteit van een zichzelf “fullfillende prophecy” en zal wereldwijd uitgedragen worden door politiek gemotiveerde en betrokken “WERELDBURGERS”. Dit betekent tevens het einde van “eng nationalistische en populistische ideeen en opvattingen” zoals die momenteel opgeld doen onder teveel politici die menen daaraan hun politieke bestaan te kunnen ontlenen en te rechtvaardigen! In onze huidige, gecompliceerde samenleving voldoen deze verouderde machtstructuren niet meer aan de eisen die men mag stellen aan deze zgn. wereldleiders en volksvertegenwoordigers die vaak door giften en financiele bijdragen van multinationals aan de macht zijn gekomen en die op hun beurt als beloning van bewezen diensten deze topfiguren een functie als ambassadeur aanbieden.( meritocratie o.a. zeer gebruikelijk in de V.S.).Deze vorm van democratie willen wij niet meer.Wij streven een globale democratie na waarbij elke burger het recht krijgt( en misschien de plicht heeft) om mee te kunnen denken en te stemmen over elk onderwerp dat momenteel hoog op de wereldagenda staat zoals milieu,economie,gezondheidszorg,sociale zekerheid,veiligheid enz.Wij kunnen, nee mogen dit niet langer in handen laten van politici(of ze nu links,rechts of door het midden zijn)die enkel hun eigenbelang najagen. De bescherming van ons burgers kunnen wij zelfs niet meer aan hen overlaten. Zijzelf zeggen immers dan onze veiligheid niet gegarandeerd kan worden. Elke burger heeft dus het recht om van deze overheid te eisen dat ze ons permanente bewaking ter beschikking stelt in de vorm van liefst 8 bodyguards,een beveiligde woning,een gepantserde auto enz.

  Er waart een spook rond in de wereld.
  Het is het spook van de InternetRevolutie.
  GlobalInternetSurfers,verenigt U en maak gebruik van de mogelijkheden en de middelen van de directe democratie.

  Reactie door Criticus — dinsdag 12 juli 2005 @ 19.45 uur

 17. @16, Criticus,

  De SP die zit te slapen? Lijkt me niet. Het lijkt me dat vooral de andere partijen voortdurend zitten te slapen! Zoals je ziet is de SP tijdens het zomerreces zelfs actief bezig nóg een voorsprongetje te behalen op de gevestigde orde.

  Reactie door Jeroen — dinsdag 12 juli 2005 @ 20.33 uur

 18. Inderdaad, vrienden op het weblog die nog niet lid zijn, meldt je nu aan!

  Al voor drie euro veertig per kwartaal ben je van de partij en krijg je: tribune, internettoegang via tomaatnet én een boek van Jan!

  Dat is toch zelfs voor de kleine beurs goed betaalbaar!

  Reactie door Jeroen — dinsdag 12 juli 2005 @ 20.40 uur

 19. Kunnen de politici niet zelf aansprakelijk worden gesteld als een plan verkeerd of te duur uitpakt,zeker weten dat ze dan wel zorgvuldiger worden en minder oppervlakkig!

  om europa te behagen worden de burgers hier geschoffeerd.,

  en dan met een premiertje die alleen maar aan europa denkt, en niet aan nederland.,

  landverraad pur sang!

  misschien moeten we vragen of de duitsers weer willen komen?

  Reactie door Jansonius — dinsdag 12 juli 2005 @ 20.44 uur

 20. Heb ik al gedaan!

  Reactie door Lucide — dinsdag 12 juli 2005 @ 20.52 uur

 21. @16 Zeg beste Criticus, wordt wakker, jij zit te slapen. Dit is géén weblog van de SP maar van Jan Marijnissen en zoals je weet is hij een poosje uit de running geweest.
  En “mannen met pakken” is gewoon een metafoor voor deze regering vanwege de enorme afstandelijkheid tot de burgers.
  Vandaar.

  Reactie door Gandalf — dinsdag 12 juli 2005 @ 21.12 uur

 22. …en dat het kabinet met hun rug naar ons toe staat op de foto lijkt me een correcte weergave van de werkelijkheid…

  Reactie door Johnito — dinsdag 12 juli 2005 @ 21.40 uur

 23. Niet stemmen.
  Ik ben er eindelijk uit.
  ik ga niet meer stemmen.

  Nou niet allemaal gaan roepen dat je dan ook niet meer mag meepraten over de politiek.

  Heb een beetje het gevoel als ik ga stemmen dat je je eigen vonnis tekent. (en het onheil vrijwillig over je afroept.)
  en aangezien nog steeds in de grondwet staat dat je niet aan je eigen veroordeling hoeft mee te werken.
  ben ik dit dus ook geenzins meer van plan.

  nou weet ik ook wel dat nederlanders zeikerds zijn.
  maar dat komt misschien omdat de meeste zich in de zeik genomen voelen.

  MAAR 1 DING MOET IK BALKENENDE NAGEVEN.

  ER WAT MET DE STAKING VAN DE POLITIE EINDELIJK MEER BLAUW OP STRAAT.
  hEEFT IE TOCH NOG 1 DOEL GEHAALD.

  GEFELICITEERD.

  nog 1 tip Jan.
  stap uit de SP en begin een eigen partij. (the best off)
  neem je verdonk er ook bij.
  en al de nodelose geldverslindende ambenaartje laat je links liggen.

  groetje
  A.La Mark
  Amstelveen

  Reactie door alexander. — dinsdag 12 juli 2005 @ 22.23 uur

 24. Alexander, als je niet meer gaat stemmen blijf je zitten met een enorme (rooie?) kater! Ga alsjeblieft JUIST WEL stemmen! Gewoon, op de SP? Doen hoor?

  Reactie door L.M. Lembeck — dinsdag 12 juli 2005 @ 22.46 uur

 25. Jan peter vind juist dat het zo goed gaat, de basis voor herstel is gelegd zei hij…………

  Reactie door Lambert — dinsdag 12 juli 2005 @ 23.52 uur

 26. Wat lees ik hier:
  http://www.indymedia.nl/nl/2005/07/29341.shtml

  Reactie door Farshad — woensdag 13 juli 2005 @ 0.50 uur

 27. Van Geel of Veerman: “We hebben het toch weer goed voor elkaar zo, niet, Gerrit?”
  Zalm: “Ja, joh, ik lach me ‘t apelazerus. Ik word al senior, hè. Ghe, ghe, ghe!”
  Brinkheurst: “Zullen we een flesje champagne opentrekken, makkers?”

  Reactie door Olav Meijer — woensdag 13 juli 2005 @ 9.44 uur

 28. Hoi Jan,
  Ik ben al lid van de SP en hoop dat er nog meer leden bij komen.
  Dat dit kabinet slaapt dat wisten we toch al heel lang. Vanmorgen hoorde ik op het nieuws de heuglijke mededeling dat de Europese Grondwet op zijn kant ligt. Zalig weer is het een NEE geworden, dus nu drie landen met NEE als ik het goed heb. Dus geen Europese Grondwet meer. Of houden we de oude Eurpese Grondwet?
  Ik weet niet wat ik ervan moet denken als de Europese Unie nu toch door gaat met plannen maken. Maar ach, ja plannen maken kunnen en mogen ze natuurlijk altijd. Maar als er naar de kiezers geluisterd word zoals nu het geval met de Europese Grondwet en er weer een NEE is gevallen dan zullen ze toch wel eens hun oogjes en oren open moeten zetten waarom al die burgers uit al die landen die NEE stemmen er nu tegen zijn.

  Enne, de SP is altijd wakker. De SP is waakzaam en slaapt nooit.
  Dat doet dit kabinet wel slapen, slapen en nog eens slapen.
  Die rode loper kunnen ze bij het kabinet wel als dekentje gebruiken om onder te slapen. Gna, gna, gna…….
  Je ziet toch ook al aan die debatten die ze voeren in de tweede kamer zeer slaapverwekkend en toch krijgen ze vaak hun zin nog hoe doen ze dat dan toch. Die minister Hoogervorst met zijn plan van die verdraaide ziektekostenverzekering voor iedereen hetzelfde heeft hij met een bemiddelaar toch weer voor elkaar gekregen dat wij als verzekerden er weer de dupe van zijn. Hoogervorst sliep op dat moment helaas niet en was zo wakker dat hij precies alles eruit kon halen wat hij wilde. Bah, bah en nog eens bah…….
  Ik stop nu maar met typen, want ik kan nog wel veel meer spuien als ik wil. Maar dan word het veel te veel wat ik schrijf en dat is ook weer niet de bedoeling.

  Maar de SP is de beste partij die er is.
  Zo ik heb gesproken.

  Reactie door Paula Buisman — woensdag 13 juli 2005 @ 11.58 uur

 29. De mensen in dit land zouden toch heus zo langzamerhand wel weten, waar deze regering naar toe leidt. Het folderen zal denk ik daartoe weinig bijdragen.

  Ze gaan nu opgelucht met reces. Ze hebben ondanks de eu-nederlaag toch nog heel wat om te vieren (WW,WAO, privatisering,Zorgstelsel etc etc.)
  Ik wil wel helpen Jan, maar ik ga alleen de straat op voor 1 doel en dan neem ik mijn knuppel mee. Er is genoeg gepraat en gelogen. Al het andere heeft geen zin en de verkiezingen zijn nog ver.

  Ik wacht met verlangen naar het sein wat de SP mischien ooit gaat geven en dan kom ik in actie. En dan sta ik vooraan op de barricades. En dat sein staat bij mij al lang op rood.

  Het is tijd voor de revolutie

  Reactie door ReneR — woensdag 13 juli 2005 @ 12.19 uur

 30. #23 ja meer blauw op straat maar dan alleen om BEKEURINGEN uit te schrijven.
  (nu hebben ze er een nieuwe hobby bij,ook in hun vrije tijd brandt het boekje in hun short)
  zie http://www.actie.web-log.nl
  Fijne dag allemaal
  En oh ja, de ingeslapen partijen komen altijd net op tijd weer tot leven maar dan met uitgeruste energie.
  Dus laten we ons vooral niet rijk rekenen.
  En ik vind de timing van folderen ook niet echt goed.Moet meteen na de schoolvakantie.Vol er tegen aan.
  Zwartboek VOOR de verkiezingen moet de actie dan heten.
  En iedere dag alles opnoemen wat het kabinet fout doet in kranten.Nieuwe fenomeen.

  Reactie door anita — woensdag 13 juli 2005 @ 12.20 uur

 31. #29 anita

  Ja; schandalig he?
  Het wordt hier steeds meer Big Brother-land. Het politieapparaat begint steeds meer de vormen aan te nemen van de DDR-stasi.

  Reactie door ReneR — woensdag 13 juli 2005 @ 12.30 uur

 32. Molly (10),

  Klopt, kan je vooral zien aan die blik van brinkhorst, je ziet hem denken: “Ja, nog meer van mijn vriendjes”.

  alexander (23),

  Als ik wil dat er minder mensen binnen gaan zitten achter de tv of computer dan kan ik dat bereiken door bakstenen door de ramen te gooien, weet ik teminste zeker dat ze naar buiten komen.

  Als ik dit doe wordt ik dan ook gefeliciteerd door jou?
  Die uitspraak van jou slaat gewoon nergens op, lekker onnozele uitspraak.

  En waarom moet Jan Marijnissen een eigen partij beginnen? Hij zit bij een goede partij met veel goede andere mannen en vrouwen.

  Reactie door Evert Tigchelaar jr — woensdag 13 juli 2005 @ 15.52 uur

 33. M’n Beste ReneR,

  Opvallend is dat de link ReneR niet meer leidt naar de website van OPZIJ.(Cisca Dresselhuis,je weet wel de beschermvrouwe van Mevr.H.A.)Blijkbaar heb je je toch niet senang gevoeld na deze openbaring.
  De link die je nu gebruikt leidt naar
  de heavy metal band : DIMMU BORGIR.
  Even een kleine introductie van deze misantropische band.
  Dimmu Borgir’s following full-length albums – Spiritual Black Dimensions.
  Puritanical Euphoric Misanthropia.
  2001 is a common year starting on Monday of the Gregorian calendar. By strict interpretation of the Gregorian Calendar, 2001 is also the first year of the 21st century and the 3rd millennium. Popular culture, however, often views the year 2000 as holding this distinction.
  Some fans accused the band of selling out Selling out is a common slang phrase. Broadly speaking, it refers to the compromising of one’s integrity in exchange for money or other personal gain. It is commonly associated with attempts to increase mass appeal or acceptability to mainstream society. A person who does this is labelled a sellout
  due to the mass audiences which the albums reached. The band has stated that they simply wish to spread their message of misanthropy. Misanthropy is a general dislike of the human race. It is not dislike of individual human beings, but rather dislike of the features shared by all humanity throughout place and time, including oneself. A misanthrope is thus a person who exhibits a general dislike of humankind.

  Dimmu Borgir used their major record label financial leverage to create a monumental album titled “death cult armaggedon”. opposed to popular or folk musics.
  Death Cult Armageddon has often been cited by critics and new listeners as the band’s strongest, most diverse album. Many fans disagree, however, maintaining a preference for the band’s older, less bombastic style.

  Het is na deze openbaring dan ook eenvoudiger te begrijpen waarom jij je zo afzet tegen de gevestigde orde.En daarmee bedoel ik niet enkel de zittende regering maar ook de oppositie. En nu wil je ook nog de revolutie starten.
  Je maakt jezelf als misantroop toch wel erg belachelijk want een echte misantroop(mensenhater)gelooft helemaal niet in revolutie zoals je hierboven al hebt kunnen vaststellen.
  Jouw reacties slaan dus helemaal nergens op. Alleen jouw identiteit wordt zo wel steeds duidelijker. Ga Zo Door.Niemand die nog aanstoot neemt aan jouw opruiende taal.Je bent toch al volkomen ontmaskerd als zijnde een dilettant en een intrigant!

  Reactie door Criticus — woensdag 13 juli 2005 @ 22.36 uur

 34. Door de rode kaart te trekken,laat dit a-sociale Kabinet zich niet wegzetten.Ze zijn niet uit het veld te slaan,omdat zij zo dom zijn om te denken dat zij het juiste voor hebben met ons land.

  Reactie door JE. Mulder — donderdag 14 juli 2005 @ 4.00 uur

 35. Marketing-technisch: Ik had de folder bewaard tot eind september. Nu komt hij teveel in de linker stapel van vakantiegangers… ongeadresseerde weggooipost.
  Voor de rest: helemaal mee eens. Maar ik ben dan ook lid van (bijna) het eerste uur… en een betere partij heb ik nog niet kunnen ontdekken.

  Reactie door Heraclitus VII — donderdag 14 juli 2005 @ 4.05 uur

 36. @Criticus

  (blijkbaar zit het in je om inderdaad overal critiek op te hebben)

  Man; ik wist zelf eerst niet eens wat een misantroop was. Dat heb jij me nu geleert door dit te vertalen. Ik heb die hele site niet na zitten pluizen, ik heb alleen maar een concert van die gasten gezien. Best wel een hele goeie show. Dus iedereen die zo’n concert bijwoont zijn mensenhaters? Ach joh; wat denk je toch infantiel. je weet toch ook wel, dat veel bands een gimmick hebben en vooral in dat genre? Ik durf te wedden, dat het privé hele aardige gozers zijn. Ik ken wel meer van die stoer uitgedoste gasten. Allemaal uiterlijk vertoon. De zanger begon al te piepen toen hij een glas bier naar zijn hoofd kreeg.

  Wat jij moet leren is relativeren criticus, anders leef je heel moeilijk. En ja; ik verfris af en toe mijn URL. link. Als ik iets leuks zie waarvan ik vind, dat het ook eens gepromoot mag worden. Heb je daar problemen mee? Pech gehad.

  En inderdaad; het is tijd voor de revolutie.

  Reactie door ReneR — vrijdag 15 juli 2005 @ 10.19 uur