Hoogervorst laaiend op SP

Minister Hoogervorst (Volksgezondheid) is woedend over de Actie Noodrem van de SP, zo heeft hij het Algemeen Dagblad laten weten. De actie zou misleidend zijn en de actiekaarten horen volgens hem niet thuis in wachtruimtes, waar steeds meer huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten aandacht vragen voor de actie tegen het nieuwe zorgstelsel.

De VVD-minister wijst er op dat het nieuwe stelsel de instemming heeft van het parlement. Doordat de SP stelt dat de plannen alsnog een halt kunnen worden toegeroepen, zou het volgens hem kunnen gebeuren dat oudere mensen hun zorgtoeslag niet aanvragen.

Initiatiefnemer van Actie Noodrem is zorgwoordvoerder Agnes Kant van de SP. Zij noemt de beschuldigingen van Hoogervorst onzinnig. “Dat het voorstel door het parlement is goedgekeurd, is helemaal geen reden om gelaten achterover te leunen. De Europese grondwet had ook al de instemming van het parlement, maar toen de bevolking ‘nee’ zei, ging het plan alsnog de prullenbak in. Ook dit slechte zorgstelsel kan bij massaal verzet van de bevolking gewoon via een noodwetje worden herroepen.”

Het is een bekende politieke truc om een besluit zo snel mogelijk nadat het is genomen onherroepelijk te noemen. Dat is bij de Betuwelijn ook vanaf het begin beweerd. Maar iedereen die terugkijkt, moet constateren dat ook daar gold: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Dat had ons vele honderden miljoenen euro’s bespaard. De problemen die het nieuwe stelsel gaat opleveren, zijn vele malen groter dan de gevolgen van aan de noodrem trekken. En jarenlang werken met een ondeugdelijk stelsel is ook vele malen duurder dan nu terugschakelen en een beter plan bedenken. En dan hebben we het nog niet eens over de maatschappelijke en medische schade die ontstaat doordat nu nog meer marktwerking in de zorg wordt geïntroduceerd.

Kant vindt het een gotspe dat Hoogervorst suggereert dat door de SP-actie vooral oudere mensen zouden kunnen afzien van het aanvragen van de zorgtoeslag. “Er waren vorige week een half miljoen tot een miljoen formulieren nog niet teruggestuurd. Daardoor kunnen heel veel mensen in januari in de financiële problemen komen. Maar dat ligt echt niet aan ons, dat ligt aan het feit dat de minister zelf zijn zaakjes niet op orde heeft. De puinhoop die ontstaat is niet aan de SP te danken, maar aan het beleid van Hoogervorst.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

donderdag 03 november 2005 :: 11.46 uur

63 Comments

63 reacties

 1. Is Hansje op zijn teentjes getrapt?

  Reactie door JE. Mulder — donderdag 3 november 2005 @ 12.01 uur

 2. Wordt Hans weer een beetje misselijk….?

  Reactie door Opa-buiswater — donderdag 3 november 2005 @ 12.04 uur

 3. Die Hans Worst moet wel. Hij heeft zijn politieke lot aan het welslagen van die verontzekering verbonden.

  Reactie door Gandalf — donderdag 3 november 2005 @ 12.05 uur

 4. Hoogervorst gedraagt zich vaker “onwaardig” waar het gaat als er kritiek op hem wordt geuit. Ik moet denken aan de gebaren tijdens de algemene beschouwingen. Ik neem aan dat hij media training krijgt maar blijkbaar is zijn onkunde te groot om dat te corrigeren. Het zoveelste bewijs dat hij niet thuishoort waar hij nu zit; Of hij is daar juist neergezet om braaf te doen wat de “echte leiders” willen.

  Reactie door Gerrit Don — donderdag 3 november 2005 @ 12.09 uur

 5. Minister Hoogervorst (Volksgezondheid) is woedend? Zo wat, wij zijn al heel lang woedend op hem en z’n clown collega’s.

  Reactie door ACCEPT — donderdag 3 november 2005 @ 12.17 uur

 6. TOESLAG.

  Alleen van dat woord wordt je al niet goed. Zij die zorg niet kunnen betalen, krijgen een toeslag, zij die de huur niet kunnen betalen, krijgen een toeslag. Zij die de kosten van levensonderhoud niet kunnen betalen, die toeslag is nog in de maak, het zal wel een genadeslag worden, voor hen die geen eigen verantwoordelijkheid hebben genomen. De Nederlandse Staat zijn wij met zijn allen. Op de puinhopen van die staat kun je een betere staat bouwen, maar die hadden wij al in het verleden. Wanneer leren wij eens iets van het verleden en laten wij de toekomstbouwers altijd hun gang gaan? Mensen er is maar één oplossing, de straat op en laat je stem horen.

  Reactie door The old Henk — donderdag 3 november 2005 @ 12.20 uur

 7. Hansje begint te zweten…

  Hansje ziet het wachtgeld al liggen aan het eind van het tunneltje…

  Reactie door Arno Schotmans — donderdag 3 november 2005 @ 12.32 uur

 8. Die woede is wederzijds, Hoogervorst.

  Reactie door Ed Sorrento — donderdag 3 november 2005 @ 12.44 uur

 9. Dag Hansje, hoop dat je emigreert.

  Reactie door Johan Smeets — donderdag 3 november 2005 @ 12.50 uur

 10. *Hoe zal ik dit eens zo netjes en gepast mogelijk zeggen*

  Smoel houden Hans! Opzouten!

  Reactie door Johnito — donderdag 3 november 2005 @ 12.51 uur

 11. Zoals ik eerder al aangaf. De formulieren die niet ingezonden zijn, zijn formulieren die de mensen nooit gehad hebben. Wij hebben dat formulier ook nooit gekregen!

  Reactie door RedStar — donderdag 3 november 2005 @ 12.54 uur

 12. Hansje, “Flans je(?), “Keffertje”,
  die klom op naar Den Haag,
  néér viel ‘zijn voorstel’,
  want zó… was daarnaar géén vráág!
  Oppositie in de Tweede Kamer,
  als één man toen omhoog!
  Het ‘voorstel’ eigenlijk amper droog,
  opnieuw onder de hamer:
  -ja…Hansje, “Flansje(!!)”, “Keffertje”-,
  dat snel daarna ter ziele toog!!
  Nooit weer klom dat Hansje nog in Den Haag omhóóg!!

  Reactie door Madelief — donderdag 3 november 2005 @ 13.28 uur

 13. t’is net een klein verwend rotjong

  Reactie door Mannie — donderdag 3 november 2005 @ 13.30 uur

 14. Had hij de vinger maar in zijn strot gehouden.

  Reactie door folkert de lepper — donderdag 3 november 2005 @ 13.35 uur

 15. Inderdaad, mevrouw Kant:
  NOOD zal deze WET moeten BREKEN !!
  Die nóód is er al en verbreidt zich als een
  olievlek.
  Sporen zijn er al lang waar te nemen.

  De trein van dit Kabinet lijkt spoedig te
  ontsporen, de bielzen verdragen niet langer
  dit ‘geboemel’ en ‘gesjoemel’ met gevoelens
  en gezondheid van de ‘burger’, die als
  steunpilaar voor de economie op de rails
  gehouden willen worden en niet ónwetend be-
  handeld, noch ónmóndig !
  Zet u schrap, wij volgen belangstellend uw
  hándelend optreden met grote interesse.

  Reactie door Madelief — donderdag 3 november 2005 @ 13.41 uur

 16. Ha, Hoogervorst word bang. Voelt hij zich eindelijk een beetje zoals de burgers zich voelen: in het nauw gedreven! Als hij toch zo zeker van zijn zaak is, hoeft hij nergens angst voor te hebben toch. Wat een belabberde onderbouwing: bang dat vooral ouderen nu misschien hun zorgtoeslagaanvraag niet in gaan vullen? Kan hij niks beters verzinnen? Hoogervorst had die vinger nooit uit zijn keel moeten halen….

  Reactie door monique — donderdag 3 november 2005 @ 14.01 uur

 17. Wordt tijd dat die man eens woedend op zich zelf wordt, wij zijn al een paar jaar woedend op hem!

  Reactie door e.krul — donderdag 3 november 2005 @ 14.12 uur

 18. Wááááát? Nou moet ik toch echt even tot achthonderd of zo tellen…

  De actie noodrem misleidend? Laat ze in Den Haag eerste eens even lekker naar zichzelf kijken!

  Reactie door J3roen — donderdag 3 november 2005 @ 14.16 uur

 19. Wedden dat bij het mislukken van de hele zorgonderneming van Hoogervorst, de schuld bij de burger zal worden neergelegd, hun wantrouwen zal de oorzaak zijn en hoogervorst wast de handen in onschuld.

  En o ja de SP die heeft natuurlijk ook een grote hand in de pap gehad.

  De truckendoos is eindeloos groot.

  Reactie door e.krul — donderdag 3 november 2005 @ 14.17 uur

 20. volgens mij weten er al een aantal leden dat de hele zaak mislukt en zoeken zij stokken om de hond te slaan en muren om zich achter te verschansen.

  Reactie door e.krul — donderdag 3 november 2005 @ 14.18 uur

 21. Volgens mij moet die man zich maar eens gaan afvragen of hij wel geschikt is voor een job als deze. Het lijkt me dat je als minister toch aardig met kritiek overweg moet kunnen. Hoogervorst kan dat duidelijk niet.

  Reactie door Han — donderdag 3 november 2005 @ 14.24 uur

 22. @Madelief: Goed zeg! Creatief, hoe verzin je het? Ach, eigenlijk weet ik het antwoord ook wel, als de ergernis maar groot genoeg is, dan komen de woorden vanzelf!

  Reactie door monique — donderdag 3 november 2005 @ 14.46 uur

 23. Op 3 november al de zwarte Piet uit hoed toveren,foei Hansje,eerst maar is op Sinterklaas wachten,en daarna een enkeltje Spanje.

  Reactie door Beste Kerel — donderdag 3 november 2005 @ 14.49 uur

 24. De Huurtoeslag wordt direct op de rekening van de verhuurder overgemaakt. Datzelfde zou kunnen gebeuren met de Zorgtoeslag, zoals dat nu nog gebeurt bij de Ziekenfondsen. Maar dat mag dus niet, want de burger moet zijn verantwoordelijkheid nemen en leren hoe duur die Zorg wel niet is. Daarom moeten de burgers die Zorgtoeslag op hun rekening krijgen en het gelijk overmaken op de rekening van de Zorgverzekeraar. (Meedoen, meer werk, minder regels)… is het motto van dit Kabinet. Meedoen klopt wel. Door het chronische tekort aan werk en de overmaat aan meer regels moeten de mensen wel meedoen. Nog even en je hebt er een dagtaak aan! Verder wantrouw ik deze regeling, omdat het via de Belastingdienst loopt en ik denk gelijk aan een extra vorm van controle op de burgers. Inmiddels, bijna ALLE burgers hebben nu rechtstreeks te maken met die Belastingdienst.

  Mensen die geen formulier ontvangen hebben kunnen er een downloaden van de site van de Belastingdienst of een aanvragen op hun gratis telefoonnummer. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je meer inkomen hebt per jaar dan 30.000 euro.
  Huurders met een inkomen ONDER dat bedrag krijgen overigens MINDER Zorgtoeslag dan eigenaren van koopwoningen met een inkomen onder de 30.000. Dat komt, doordat zij door de hypotheekrente een deel van hun inkomen kunnen verlagen, Dan lijkt het alsof ze MINDER inkomen hebben en daardoor krijgen ze meer zorgtoeslag dan b.v. de echte minima die niet kunnen en mogen kopen en die letterlijk afhankelijk zijn van huren. Hoezo, scheef? Het CDA vindt dit een logisch gevolg ervan. Het CDA denkt alleen in cijfers en berekeningen. Dan kan het misschien een logisch gevolg zijn, maar ethisch is het allerminst.

  Reactie door L.M. Lembeck — donderdag 3 november 2005 @ 15.00 uur

 25. 22 Goed gezien Monique en ik hoorde gisteren al weer aankondigingen van des
  Sints komst. Mijnentwege mag Piet daar dus
  eerst langs met zijn rijmpjes en pakjes
  waar ‘nee’ en nog eens ‘nee’ in zit.
  De ‘gepeperde noten’ die het volk op zijn
  zang heeft zullen hen mogelijk om de oren
  vliegen, want in de bónen zullen wij nog
  wel even blijven en daarvan draaien we dan
  nog een ouderwets bakje ‘troost’!
  De verkiezingen komen hoe langer hoe dich-
  ter bij ons en op het moment van een toch
  nog mogelijk ‘referendum’ toast ik – YES -
  op de SP bewust ad fundum !

  Reactie door Madelief — donderdag 3 november 2005 @ 15.06 uur

 26. Hoogervorst woedend op de SP. Mooi, ik hoop dat hij er wat aan overhoudt,z’n rikketikker of zo, het beste nieuws in jaren. Die vent spoort niet helemaal, tsja, hij vindt macht fantastisch en als je dat niet hebt over de SP dan wordt hij chacharijnig het klein drammerig kind. Moet gewoon es wat vaker een paar knallen en klappen voor z’n kop hebben. Ik ben al helemaal uitgekost op die vent. Dit horror en gruwelkabinet is de ultieme afslankkuur, want je kost je letterlijk leeg.

  Reactie door The Mystery Gast — donderdag 3 november 2005 @ 15.13 uur

 27. @24 Zéér juist opgemerkt Lydia, wat betreft huur of hypotheek en belastbaar inkomen. Zo scheef als wat en toch hoor je juist daar niets over.

  Reactie door Gandalf — donderdag 3 november 2005 @ 15.13 uur

 28. 24 Al vast bedankt voor je visie en ik ben
  nog achter met lezen, maar verwacht ook
  zeker nog een grondige uitleg hier ter
  plekke van de SP zélf om e.e.a. tot in
  details te omschrijven.
  Het stoort me ook dat de I.B. formulieren
  het beste kunnen worden ingevuld door een
  ingehuurde vakkracht en er geen eenvoudige
  regels zijn voor standaardmodellen.
  Dan zouden er misschien alleen de echt moeilijke aangiften door vaklui dienen te
  geschieden.
  Inderdaad is hier dus nu simpelweg sprake
  van ‘werkverschaffing’.
  Winst maken hoeft de Overheid niet en op-
  leidingen zat waarin men commercieel leert
  denken en doen, maar de Overheid opereert
  dus nog met denkbeelden van vér in de vórige eeuw, irritant tot en met!.
  Ethiek ten dienste van kwalijke methodiek!

  Reactie door Madelief — donderdag 3 november 2005 @ 15.22 uur

 29. Aan de noodrem die Jan Marijnissen gebruikt hangt een schoenveter vanuit de tijd van Abe Lenstra.

  Reactie door Liberaal-Socialist — donderdag 3 november 2005 @ 15.25 uur

 30. Als ik Jan Marijnissen hoor moet ik steeds meer denken aan boer Koekkoek.
  Alles wat hij zegt bekt erg goed maar is volstrekt waardeloos.
  Als ik nu aan beelden denk zie ik Hoogervorst met zijn vinger in zijn keel richting “Der Jan”, terwijl Jan uitroept;
  EFFE DIMME!
  Wat een zootje bij elkaar!

  Reactie door Liberaal-Socialist — donderdag 3 november 2005 @ 15.31 uur

 31. @30 Je bent echt dronken he?

  Reactie door Gandalf — donderdag 3 november 2005 @ 15.35 uur

 32. Die Hansworst moet maar maken dat ie wegkomt. Zelden heb ik zo’n klojo zien zitten in Den Haag. Ik snap best dat het huidige stelsel verouderd is, maar is het nieuwe dan zoveel beter?

  Voor de rijken vast wel, voor mensen als ik is het een ramp. Ik begrijp nog steeds niet waarom die premie niet op basis van het inkomen berekend wordt. Waarom via een achterdeur een aalmoes geven in de vorm van zo’n toeslag…Dat schiet toch niet op, mensen.

  Echt, ik word ziek en wanhopig van dit beleid.

  Reactie door DJ Digital — donderdag 3 november 2005 @ 15.46 uur

 33. Was het maar waar Gandalf.

  Reactie door Liberaal-Socialist — donderdag 3 november 2005 @ 15.57 uur

 34. Het verheerlijken van het terrorisme staat op de agenda om per wet strafbaar te maken, de VVD haalt op het laatste moment bakzijl in verband met vrijheid van meningsuiting.
  Ik kan mij voorstellen dat er genoeg mensen zijn, om bijwijze van exploderend protest een gigantisch vuurwerk af te steken op het Binnenhof. Zou dat lukken op oudejaarsavond? Ik denk dat is nog nooit eerder vertoond.

  Reactie door The old Henk — donderdag 3 november 2005 @ 16.01 uur

 35. Da da da da, het licht schijnt over ons.
  Pas dan valt er eventueel wat te ‘dimmen’!
  Als dát verondersteld wordt is het nog
  slechts de vraag, wanneer de wáákvlam het
  af laat weten.In het schijnsel kun je nu
  nog zien wát er gebeurt, maar in het duister kom je niets meer te weten,br…..!

  Reactie door Madelief — donderdag 3 november 2005 @ 16.06 uur

 36. #26 helemaal met je eens.
  Ik vind het juist goed van die artsen,apothekers e.v.a. die dit in wachtkamers neerleggen…chapeau.
  Echt een teken dat hij er niet mee door moet gaan.
  Dat doet hij dus wel dus hij is niet de juiste volksvertegenwoordiger.
  Heb veel gedichten en liedjes voorbij zien komen….dus deze kan ook nog wel.

  hans hoogerworstje ging uit varen met zijn bootje naar zuid-laren.de weg was recht ,de weg was krom…NOOIT kwam hans Hoogervorstje meer om………

  Reactie door anita — donderdag 3 november 2005 @ 16.54 uur

 37. als hoogervorst zo boos is !mag hij bij mij aanbellen .kan hij een knal krijgen

  Reactie door texas henkie — donderdag 3 november 2005 @ 17.22 uur

 38. @31, 33, Lib.Soc.,

  Echt een sterk, goed beargumenteerd verhaal zet je altijd neer…

  Maar niet heus.

  Reactie door J3roen — donderdag 3 november 2005 @ 17.24 uur

 39. 38# J3roen

  Dit doe ik wel Jeroen.

  Zie mijn bijdrage onder;
  20 # SP laaiend op Hoogervorst

  Reactie door Liberaal-Socialist — donderdag 3 november 2005 @ 18.14 uur

 40. Ze hebben allemaal zulke wallen onder de ogen vandaag de dag.

  Reactie door Alex — donderdag 3 november 2005 @ 19.17 uur

 41. Liberaal-Socialist (39),

  Volgens mij heb je wel te veel op, of post je onder verschillende namen?

  En als in de noodrem in de zorg een schoenveter wordt gebruikt dan geeft dat alleen maar aan hoe slecht het gesteld is met de zorg.

  Reactie door Evert Tigchelaar jr — donderdag 3 november 2005 @ 20.52 uur

 42. En over verspilling gesproken:
  Waarom moet iedereen een formulier invullen en terugsturen?
  De belastingdienst weet toch allang wie er wel of niet recht heeft op die toeslag?
  Niet zeiken, gewoon geven dan!
  Nee, ze vullen het alvast in voor die ouwe mensjes en die moeten een handtekening zetten en terugsturen. Hoezo bureaucratie?
  Als je al een formulier hebt gekregen dan…

  Reactie door Helma D. — donderdag 3 november 2005 @ 21.12 uur

 43. Helma, die 450 nieuw aangenomen ambtenaren moeten toch wat te doen hebben!

  Reactie door L.M. Lembeck — donderdag 3 november 2005 @ 22.46 uur

 44. Er zijn niet 450 maar 800 extra ambtenaren aangenomen.

  Reactie door JE. Mulder — vrijdag 4 november 2005 @ 1.20 uur

 45. 1 miljoen mensen hebben het formulier niet teruggestuurd .kassa voor hoogervorst.waarom zijn die niet teruggestuurd .omdat ze bij het uodpapier liggen .mijn moeder van 84 verwachte zoals beloofd EEN RODE ENVELOPPE!!!!(BEN IK NIET VEGETEN DIE SPOTJES VAN DE OVERHEID)ik heb deze teruggevonden en ingevuld terug gestuurd .kortom deze mensen zijn bewust misleid .dat was te verwachten als mensen zoals van aartsen de bevolking communisten noemt omdat ze tegen een eu grondwet zijn .

  Reactie door texas henkie — vrijdag 4 november 2005 @ 1.51 uur

 46. Ik heb de toeslag wel aangevraagd maar nog steeds geen antwoord terug gekregen. Ik heb dit alleen maar gedaan omdat ik anders mijn huursubsidie kwijt kan raken als ik het formulier niet invul. En mijn huursubsidie wil ik niet kwijt.
  Ook voelde ik me verplicht door de druk van onze regering om toch de zorgtoeslag aan te vragen want ik vrees dat de zorgtoeslag er echt door is. En iedere cent die ik terug kan krijgen van de veel te dure premie van het ziekenfonds is mee genomen.
  Het word allemaal veel te duur. Ik vind het belachelijk dat Hoogervorst zijn plannen heeft kunnen doordrukken.
  Straks kan je niet meer geholpen worden in de gezondheidszorg omdat je de premie die zo hoog word niet meer kan betalen. Ik heb maar een Wajong-uitkering en dat is geen vetpot. Ik ben nu op dit moment top-verzekerd bij het CZ-ziekenfonds vanwege het feit dat ik anders bepaalde voorzieningen zoals de fysiotherpeut niet meer zou kunnen doen terwijl ik die hulp hard nodig heb, enzovoort.
  Ik vind het echt te erg voor woorden dat dit door gedrukt is.
  Ik ben dan ook heel blij met de actie
  NOODREM.

  Reactie door Paula Buisman — vrijdag 4 november 2005 @ 9.29 uur

 47. De hypocrieteling!

  als Hoogervorst werkelijk oog zou hebben voor al die ouderen, dan had hij 1) de nieuwe ZVW nooit bedacht/voorgesteld en 2) ervoor gezorgd dat al die ouderen met het invullen van de formulieren ergens terecht zouden kunnen.

  Nu hebben al die SP-Hulpdiensten (!) in het land deze taak (mede) opgepakt!

  De hypocrieteling, de vinger in het keelgat, dan maar?!

  Reactie door RM — vrijdag 4 november 2005 @ 10.52 uur

 48. (47) Maar dan tot aan zijn elleboog, en dan vastzetten..

  Reactie door Warrior — vrijdag 4 november 2005 @ 12.46 uur

 49. Natuurlijk wordt Hoogervorst boos; hij krijgt het kennelijk benauwd. Een blijk van succes van de noodrem-actie.
  De actie past niet alleen prima in het Nederlandse bestel, maar is niet minder dan hoogst noodzakelijk gezien de rampspoed die voor velen dreigt. Hoogervorst kan wel grootsprakerig uitkramen: ik stap op als het een puinhoop wordt. Ja, nogal wiedes! Daartoe zou hij sowieso verplicht zijn. En een fraaie baan ligt toch wel voor hem klaar; waarschijnlijk bij de zorgverzekeraars. Die willen hem graag bedanken voor zijn inspanningen…..voor hén.

  Reactie door Olav Meijer — vrijdag 4 november 2005 @ 14.19 uur

 50. 49 Was het een prettige vakantie voor jullie Olav? Wij hebben er een moorddadige
  week opzitten en de week is nog niet om !
  Topics worden meer en meer nagelezen lijkt
  het, om moeilijkheden te voorkomen?
  De Zorg verkeert nog steeds in heel grote
  moeilijkheden en regelgeving lijkt te falen
  op velerlei gebied, om ziedend te worden.

  Reactie door Madelief — vrijdag 4 november 2005 @ 14.38 uur

 51. Liberaal-Socialist aka Robin je bent al die aand8 niet waard.Wakker worden mensen hij geniet als hij een ander op de kast kan krijgen. Gun hem dat plezier gewoon niet….
  Ik heb trouwens met alle email en hotmail adressen aan de noodrem getrokken ik hoop dat dit verschil maakt !!! “chronisch ziek en gehandicapt dus dubbel genaaid”
  Wie de zorg privatiseerd is sociaal gehandicapt dus “MR” Hoogervorst bij deze bent U verbannen naar de WIA

  Reactie door Lisette — vrijdag 4 november 2005 @ 22.27 uur

 52. Madelief, Olav is nog op vakantie…
  regelgeving lijkt te falen? ehe faalt aan alle kanten…
  ik zou best eens degene die alle bureuacratie en regeltjes en onmenselijkheden heeft bedacht em zeg maar soort van op de koffie willen, vijf minuutjes maar.. ;)

  Reactie door Patrick — vrijdag 4 november 2005 @ 22.44 uur

 53. 52 Oh ja Patrick? ‘k Dacht hem elders weer
  in ons midden te weten, of moeten we nu be-
  dacht zijn op een tweede of iemand die tij-
  delijk gráág voor hém zou willen doorgaan?
  Zeker zal ik het nog ff checken,voorzover
  alle teksten er nog staan, dat verschilt
  nog wel eens weet je? Goed weekend hoor !

  Reactie door Madelief — zaterdag 5 november 2005 @ 11.06 uur

 54. Patrick, hierboven, nr 49, dhr Olav is al
  weer terug, al 8 uur eerder dan jouw 52.
  Je vergist je dus even en knap brutaal als
  iemand zich van zijn totale naam dacht te
  bedienen, dat zal toch niet?

  Reactie door Madelief — zaterdag 5 november 2005 @ 11.25 uur

 55. mwa, zouden ze misschien in vakantieland ook internet kunnen hebben Madelief :p …;)

  Reactie door Patrick — zaterdag 5 november 2005 @ 13.23 uur

 56. Goede morgen Patrick.
  Ook in vakantieland zou Olav best een in-
  ternet mogelijkheid kunnen hebben.
  Echter ik meende dat hij het soms heel druk
  had in het verleden en stelde zich op dit
  log onregelmatig te laten zien vanwege ook
  andere bezigheden. In de vakantie niet bui-
  ten dit ‘log’ kunnen? Lijkt me sterk en hij
  zéker niet eraan verslaafd of zo….maar
  wie weet hoor je dat dan nog wel eens…..
  of wéét je beter inmiddels?

  Reactie door Madelief — zondag 6 november 2005 @ 4.57 uur

 57. 39 T.a.v. die tekst onder 20 bij SP Laaiend
  op Hoogervorst werd geen ‘bron’- vermel-
  ding aangegeven.

  Meervoudige persoonlijkheids strukturen

  maken mogelijk zéér uiteenlopend te rea-
  geren, zo niet is ‘quote’ toevoegen een
  kwestie van beleefdheid en eerlijkheid.

  Reactie door Madelief — zondag 6 november 2005 @ 5.21 uur

 58. grin, em madelief, olav had me gemaild hoelang ie op vakantie zou zijn ;)

  Reactie door Patrick — zondag 6 november 2005 @ 12.33 uur

 59. @48, wat moeten we met de troep die hij achter zijn ellebogen heeft? Losbikken lijkt mij een onbegonnen klus.

  Reactie door anja — zondag 6 november 2005 @ 19.41 uur

 60. Met het nw zorgstelsel ben ik ongeveer 1000 euro meer per jaar kwijt. 1300 euro em mijn vrouw 600 dus wij hebben 1900 netto in de maand en moeten 2400 euro samen per jaar betalen, dus wij voelen ons enorm genaait door die sukkel van hoogervorst, dus dat word de basis verzekering, en als ik geen geld heb dan betaal ik niks, gaan we gewoon dood op het binnenhof.
  ER moet nu echt een referendum komen anders is het te laat.

  Reactie door jan — maandag 7 november 2005 @ 23.56 uur

 61. Madelief en Patrick,

  Tjee, dat hier nog een discussie over mijn vakantie zou ontstaan….. :)

  Patrick heeft gelijk, Madelief. Op 10 november ben ik thuisgekomen. Ik heb een zeer indrukwekkende en zeer intensieve vakantie in Egypte (daar: “Masr”) genoten. Gedurende korte tijd die daarvoor beschikbaar was heb ik een internetcafé bezoct. Vandaar…..

  Reactie door Olav Meijer — zaterdag 12 november 2005 @ 16.55 uur

 62. Zijn wij zo slim of is die Hoogervorst zo dom. UIt nieuws De ziektekosten voor Nederlanders in het buitenland wordt goedkoper. Reden de ziektekosten in het buitenland zijn goedloper.Maar ook slechter voor b.v. een operatie zal men toch even terugvliegen Geld dit dan niet voor de uitkeringen kan ook wel minder dan want het leven is daar zeker na deze kabinetsperiode vele malen goedkoper. Deze man is echt dom

  Reactie door DeeJee — woensdag 12 april 2006 @ 13.51 uur

 63. betting on…

  queen Vaughan?explorations Prenticing.dwarfs?betting online http://www.more-betting.com/ stingy online betting http://www.completely-sport.com/

  Trackback door betting on — zaterdag 20 mei 2006 @ 12.44 uur