De PetitieSite

De wereld wordt kleiner en kleiner. Beslissingen daar genomen worden hier gevoeld en vice versa. Daarom is het ook niet raar dat er een petitiesite bestaat die handtekeningen verzamelt van mensen uit de hele wereld.

The Petitionsite doet precies dat. Zie bijvoorbeeld de petitie om het moorden van zeehonden te stoppen. Inmiddels hebben 118,547 mensen getekend.

De site en de petities zijn de moeite waard om ‘ns te bekijken. Ik weet zeker dat er enkele petities zijn die je zeker wilt ondertekenen.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

donderdag 23 maart 2006 :: 14.31 uur

7 Comments

7 reacties

 1. Zekers! Een geweldige site!

  Reactie door J3roen — donderdag 23 maart 2006 @ 16.04 uur

 2. Sorry off topic, maar ben zo benieuwd naar je standpunt inzake plan PVDA over niet werkende hoogopgeleide “mensen” sorry vrouwen was het.

  Reactie door Ninka — donderdag 23 maart 2006 @ 16.08 uur

 3. Wat denkt de SP over het beleid dat gevoerd wordt t.a.v. de Jeugd inrichtingen, zoals Den Engh, Nieuwe LLoyd, en de manier waarop hiermee wordt omgegaan door het Ministerie.
  Ik zou jan willen verzoeken om eens te gaan kijken/praten met de mensen daar over het gevoerde beleid tot nu toe. Hij weet wie er zitten en wat zij doen, vanwege zijn werkbezoek aldaar.
  Als oud werknemer van het LLoyd zie ik daar het zelfde smerige spelletje van Minister Donner/Departementsleden terug.
  In de krant van de telegraaf zag ik een artikel staan over Den Engh en de manier waarop deze man is geplaatst op het Departement.
  Volgens de SP is ongeschikt toch ongeschikt en dan niet meer terug als directeur, of zie we bij jullie ook de swing beweging terug..Gaarne een reactie..
  Rene

  Reactie door Rene — donderdag 23 maart 2006 @ 16.30 uur

 4. Ja, ga zo door met de SP en dan hou ik mijn vertrouwen in je kritische houding, je scherpe oordelen, en duidelijke standpunten.
  Laat de verkiezingen maar komen !!!

  PS,,Ik heb nog een aanvulling op punt 3, want ik ben vergeten te melden dat het hierbij gaat om een ontslagen ex werknemer van Den Engh.

  Reactie door Rene — donderdag 23 maart 2006 @ 16.45 uur

 5. @3/4, Rene,

  Ik heb zojuist een en ander over Den Engh opgezocht en gelezen: daar draait je maag van om! Wat mij betreft is “ontslagen werknemer Den Engh” een eretitel: geen weldenkend mens kan onder dergelijk bewind zijn of haar werk nog met eer en geweten doen…

  Reactie door J3roen — donderdag 23 maart 2006 @ 17.03 uur

 6. Ondanks mijn frustratie over hoe sommige mensen hun waarden en normen zien, wilde ik het je toch fatsoenlijk onder de aandacht brengen en verzoeken om eens te praten met hun, want volgens mij spelen er hele andere dingen een rol mee. Hou me op de hoogte als je wilt. Rene

  Reactie door Rene — donderdag 23 maart 2006 @ 17.54 uur

 7. Uiteraard heb ik deze site getekend. Ongelovelijk dat een rijk en ‘beschaafd’ land als Canada deze wreedheden tegen weerloze dieren nodig acht voor haar economie. Ik vond Canada altijd zo beschaafd, in tegenstelling tot haar buurland, maar dat ze met deze afgrijselijke jacht maar door blijven gaan is stuitend.

  Helemaal omdat het land nόg rijker gaat worden van de winning van zandolie bij Fort MacMurray (was van de week op Nova). Economisch heeft het land het dus helemaal niet nodig.

  Canada gaat steeds meer lijken op Noorwegen: schatrijk maar inhalig en nooit tevreden, waarbij een dierenleven niets waard is en geld alles.

  Reactie door Ellen — vrijdag 24 maart 2006 @ 14.44 uur