500 deelnemers

Van Basten

Inmiddels hebben al 500 mensen zich ingeschreven voor de poule voor het goede doel. Het gaat goed!

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

maandag 29 mei 2006 :: 13.29 uur

19 Comments

19 reacties

 1. Hartstikke goed! Mooie foto trouwens, steekpassje van Wouters op van Basten, ik heb het geluk gehad er die mooie warme avond in Hamburg bij te mogen zijn. Toen had je nog wel eens een kansje nog kaarten op de kop te tikken. Nu ze op naam zijn gaan alle tickets naar bedrijven en al hun vriendjes, erg jammer.

  Reactie door kaatje — maandag 29 mei 2006 @ 13.54 uur

 2. Het gaat goed, en het is leuk!

  Reactie door Hans — maandag 29 mei 2006 @ 14.01 uur

 3. Hoi Jan,

  Ik ben niet zo’n voetbal-liefhebster.
  Mijn zoon gaat in augustus wel beginnen met voetballen, dus ik denk dat hier thuis wel gekeken word naar alle wedstrijden omdat mijn zoon het leuk vind. Ik vind het leuk voor mijn zoon als hij op school mee kan praten over de wedstrijden daar gaat het mij om als er hier naar voetballen gekeken wordt op de televisie.
  Maar ook al vind ik er niet veel aan, mensen van de voetbalvereniging hebben mij toch kunnen vragen voor vrijwilligerswerk voor de voetbalclub. Ik ga als ik het vol kan houden in de kantine werken. Daar heb ik best wel zin in.

  Wat de poule betreft aan die dingen doe ik nooit mee. Je kan altijd met goede doelen aan de gang blijven en zo breed is mijn inkomen niet.
  Ik doe dus niet mee met de poule.

  Reactie door Paula Buisman — maandag 29 mei 2006 @ 14.47 uur

 4. mooi .maar ik doe niet mee met dergelijke wedstrijdjes die gemanipuleerd worden door de commercie.iedereen roept dat we! wereldkampioen worden .mooi niet .waarom?v.basten (cruyf)zijn aangsteld om het e.k over 2 jaar te veroveren .het wk is SLECHTS!!!!een opstapje daar naar toe .maar ja geef ze een oranje toetertje,petje,biertender, en je je hebt als fabrikant de poen binnen .raar volkje die nederlanders!

  Reactie door ,texas,henkie — maandag 29 mei 2006 @ 14.59 uur

 5. @Paula

  Je hoeft zelf dan ook niets in te leggen, dat doet de SP voor je… wel even lezen ;)

  Reactie door BArt — maandag 29 mei 2006 @ 15.55 uur

 6. @1 Kaatje

  ..steekpassje van Wouters ??? Volgens mij is het een Duitse speler tegen van Basten.

  Reactie door Diny Nagel — maandag 29 mei 2006 @ 16.05 uur

 7. @ Bart, ik heb het gelezen dat is echt een goed idee van de SP daar doe ik graag aan mee. Kan ik me nog inschrijven voor de poule?

  Reactie door Paula Buisman — maandag 29 mei 2006 @ 16.08 uur

 8. Ja hoor, staat een knopje registreer op de site

  http://www.janmarijnissen.nl/wkpoule2006/

  daar kun je je aanmelden.

  Reactie door BArt — maandag 29 mei 2006 @ 16.13 uur

 9. “Poule” betekent toch “kip”?

  Reactie door Renée — maandag 29 mei 2006 @ 16.17 uur

 10. geef ze brood en spelen !

  Reactie door Fred — maandag 29 mei 2006 @ 17.03 uur

 11. Hartstikke leuk, ik heb ‘m ook al ingevuld!!!

  Reactie door Lilian — maandag 29 mei 2006 @ 17.40 uur

 12. ‘t is dus wel ‘pool’ in plaats van ‘poule’… maar dat geheel terzijde.

  Reactie door raskolnikov — maandag 29 mei 2006 @ 18.55 uur

 13. Laat mij nou altijd gedacht hebben dat de SP een politieke partij was ………

  Kom op Jan , Maak je ergens anders druk over , Het is een béétje té gemakkelijk om zieltjes te winnen vind je ook niet ?

  Reactie door pee — maandag 29 mei 2006 @ 20.02 uur

 14. Geinig. Ik doe mee onder de naam tomaat. Tegen de tijd dat ik als klein jongetje alleen buiten mocht spelen was ik nog niet zo “talig”. Wat ik me kan herrinderen van toen is dat ik niet eens m’n naam fatsoenlijk kon uitspreken. Het was iets van: “maat”. De oudere kinderen dachten dat ik tomaat bedoelde en zo ben ik ook jaren nog genoemd. Er waren kinderen die dachten me er mee te kunnen pesten, maar op zeer jonge leeftijd heb ik er voor gezorgd dat het een soort geuzenaam werd, iets om trots op te zijn. Liever rood dan oranje!

  Reactie door maarten — maandag 29 mei 2006 @ 21.48 uur

 15. @13-Pee: Is het niet een béétje té gemakkelijk om overal commentaar op te hebben? Dit heeft niets met zieltjes winnen te maken, het is gewoon een ludieke actie waarmee plezier in de sport wordt gecombineerd met een goed doel. Als Jan zieltjes wilde winnen dan had hij de pot wel beschikbaar gesteld aan de winnaar, nietwaar? Centjes maken altijd populair. Maar hij weet een leuk gezamelijk ‘gokspelletje’ ook nog eens voor een goed doel te gebruiken. Makkelijk? Je moet er maar opkomen!

  Reactie door Monique — maandag 29 mei 2006 @ 21.48 uur

 16. ik denk dat iemand anders dan jan het verzonnen heeft

  in ieder geval uitgewerkt anders zijn we verkeerd bezig

  http://home.planet.nl/~verbe326/hetrulseveldje.htm

  de terreinknecht en de manager

  Reactie door rowwwenheeze — maandag 29 mei 2006 @ 23.05 uur

 17. Mag ik even geheel off topic aan je vragen Jan of je de actie van de groep europarlementariers overneemt?

  Ik heb al getekend en hoop dat er nog veel meer handtekeningen bijkomen!!(scheelt uiteindelijk misschien wel 200 miljoen, die kunnen we dan weer ‘leuk’ anders besteden!)

  Klik: http://www.oneseat.eu/

  Reactie door Lucide — dinsdag 30 mei 2006 @ 8.41 uur

 18. En nu op weg naar de 5000 deelnemers. :)

  Reactie door Charlie — dinsdag 30 mei 2006 @ 8.49 uur

 19. @16 Goede link Lucide

  Reactie door Toergenjev — dinsdag 30 mei 2006 @ 8.56 uur