Brazilië of Argentinië?

ArgentinieBrazil

WK-liefhebbers wijzen op dit moment Argentinië aan als de grootste favoriet voor de titel. Dit blijkt uit onderzoek van TNS NIPO, in opdracht van RTL Nieuws. Van de liefhebbers denkt 39 procent dat Argentinië kampioen wordt. Eenderde (34%) van hen denkt dat Brazilië de titel zal opeisen. Onder alle Nederlanders is er sprake van een nek-aan-nekrace tussen Brazilië (34%) en Argentinië (33%).(TNS-Nipo)

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

dinsdag 20 juni 2006 :: 14.35 uur

9 Comments

9 reacties

 1. Ja nou nog mooier. Wat een onzin. Als ik om me heen kijk op straat en overal gaat men er vanuit dat Nederland wereldkampioen wordt. Heb ik zeker voor niks een vrachtwagen vol oranje wuppies in China gekocht!
  Gretverdrie.

  Reactie door Gandalf — dinsdag 20 juni 2006 @ 15.50 uur

 2. Het is mi volledig afhankelijk van wat Blatter en z’ n Deawoo vriendje de scheidsrechters influisteren. Die zaak van Ghana, nota bene bekrachtigt door de keeper van Tsjechie, zgt alweer genoeg.
  Als er echt eerlijk zou worden gefloten dan moet Argentinie wel een hele slechte pot gaan spelen ergens onderweg om geen wereldkampioen te worden; fabelachtige klasse!

  Reactie door kaatje — dinsdag 20 juni 2006 @ 15.55 uur

 3. @ Gandalf (1):

  Die wuppies blijven wel eventjs goed, hoor. Over twee jaar (EK) en vier jaar (WK) zijn ze vast wel weer bruikbaar. Je moet ze maar zien als een lange termijnsinvestering. Gegarandeerd te gebruiken telkens tot aan de achtste finales. (Rampjaren uitgezonderd, natuurlijk).

  En verder moeten we

  Reactie door Olav Meijer — dinsdag 20 juni 2006 @ 18.43 uur

 4. wuppie kopen?? Nee dank je, ik jat ze wel ;). T is toch ziek man dat mensen autoruiten inslaan voor die pluisjes. Er is maar 1 pluisje, en die schreeuwt zijn land naar de titel!

  Grappig:

  Score: 82
  Positie: 82 (128)
  Voorspellingen
  Stand in detail

  Reactie door Stefanovitch — dinsdag 20 juni 2006 @ 23.00 uur

 5. Brazilie en argentinie zijn een van de slechtere ploegen op het WK. Ja scoren kunnen ze wel.. maar daar houdt het bij op. Scoren maakt je nog geen goed team.

  Reactie door Alex — woensdag 21 juni 2006 @ 15.09 uur

 6. Alex, ik hoop dat je meer verstand van verzekeren hebt :-)
  Brazilie ben ik gedeeltelijk met je eens, maar Argentinie is juist zo sterk, omdat ze fantastisch positiespel spelen.

  Reactie door kaatje — woensdag 21 juni 2006 @ 15.21 uur

 7. Nou,
  Ik vond Argentinië niet wat ik van ze verwacht had (of kwam dat omdat we zelf zo goed speelden?)

  Complimenten trouwens voor de snelle verwerking van de standen op de site!

  Groetjes,
  Nynke

  Reactie door Nynke — woensdag 21 juni 2006 @ 23.09 uur

 8. Ach, Argentinie is op zich wel een hecht team denk ik, met (te) veel individuele kwaliteiten. Als je echter kijkt naar het aantal goede passes tijdens een wedstrijd, dan ga ik er van uit dat het positiespel ook redelijk goed in elkaar zit. Argentijns voetbal is er echter op gericht om iedereen veel te laten bewegen, en ondertussen altijd een vrije man te kunnen bereiken, danwel om jezelf aanspeelbaar te maken. Als je ook kijkt naar de bewegingen van de spitesen, die lijken constant door elkaar heen te dwarrelen, maar daar zal best goed over zijn nagedacht, want over het algemeen klopt het allemaal wèl..
  Brazilie heeft wat te veel ego-trippers, die het belang van het team teveel op de achtergrond plaatsen.

  Reactie door Wilfr@je — vrijdag 23 juni 2006 @ 10.24 uur

 9. @Kaatje: Ik heb genoeg verstand van voetbal hoor ;) Maar ik wordt een beetje gek van doen alsof brazilie of argentinie zo super zijn. Argentinie werd toch aardig weggetikt door Ivoorkust. Tegen servie hadden ze het makkelijk. Daar zat niets meer in. Zelfs een amateurploeg kon daar een grote stand neerzetten. Argentinie heeft nog niet laten zien dat ze dit keer een goed team hebben.
  En op het WK staat iedereen gewoon gelijk. Elk team is aan elkaar gewaagd.

  Reactie door Alex — zaterdag 24 juni 2006 @ 1.20 uur