De laatste zestien

De laatste zestien zijn bekend. Twee van de vier Nederlandse coaches hebben hun land door de voorrondes weten te helpen. Voor Advocaat en Beenhakker zit het tournooi erop. Guus flikte het ‘m weer. Van Van Basten hadden we uiteraard niets anders verwacht.

Vergeet niet dat de tweede invulronde zaterdag om 16.00 sluit. Je moet zelf ook even de achtste finales invullen, ook al zijn die al bekend. Je kunt deze hier vinden. Vanaf nu kun je ook punten verdienen met het voorspellen wie er tegen elkaar gaan uitkomen in de kwartfinales en verder.

De uitslagen waarmee wordt gerekend zijn de uitslagen na de officiële speeltijd van 90 minuten. Verlengingen en penalties tellen dus niet mee in de puntenverdeling. Vergeet ook niet de wijzigenknop in te drukken om je voorspelling te bewaren.

Op dit moment staat Andos aan kop met 132 punten. Maar, er zijn nog 215 punten te verdelen. Nog alle kans om te winnen dus. Succes!

Deze AD-pagina kan je ook helpen met het verder invullen van de finalerondes.

Er staat bij de finales boven een in te vullen wedstrijd steeds de volgende aanduiding: ’57 Kwartfinale 49-50′. Dat betekent dat dit wedstrijd 57 is, opgemaakt uit de winnaars van de wedstrijden 49-50. Je moet ze dus ook in die volgorde invullen. Als Duitsland en Argentinië de achtste finales beiden zouden winnen dan zou de kwartfinale in wedstrijd 57 dus Duitsland – Argentinië zijn.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

vrijdag 23 juni 2006 :: 23.05 uur

12 Comments

12 reacties

 1. Nederland prima Australie prima Zuid-Korea jammer en Trinidad&tebego jammer

  verder leuk spel en op naar de cup

  Reactie door remco — vrijdag 23 juni 2006 @ 23.45 uur

 2. Ik vind het geweldig om mee te doen, ook al snap ik niets van hoe de puntentelling werkt. Ik heb gewoon alles ingevuld en hoop er het beste van.

  Reactie door Beth — zaterdag 24 juni 2006 @ 0.13 uur

 3. Wel vreemd dat je zo blind vaart op van Basten en zijn groep.

  Ik vind dat dit de slechtste WK is van het Nederlands elftal. terwijl de voorronde de beste was.

  Reactie door ReneR — zaterdag 24 juni 2006 @ 2.07 uur

 4. Ik vindt het geweldig, voorspellingen doen gaat niet zo goed, maar onze prins en (onze) prinses, hebben de moeite genomen, om met het prive vliegtuig naar de wedstrijd te komen, en met de prive auto, eerst even te gaan dineren, voordat zij op hun gereserveerde plaatsen plaatsnamen om naar het voetbal te kijken, en dan (onze) prinses, met haar oranje sjaal onder de arm, nog oranje ook, goed hoor, dat zij dit heeft aangedurft, misschien willen zij nog een wedstrijd bezoeken, dat zou toch toppie zijn, als zij weer een verzordt reisje namen naar nurnberg, misschien nu met een oranje mutsje op, dus nogmaals hulde voor dit oranjepaar, wat zou nederland moeten zonder die twee, driemaal een hoerA hoerA en HoerA, voor max en haar vriend, haar vader, hebben wij ook nog gezien, onder een grote blauwwite hoed, tot op zijn neus, waarom zou dat zijn.
  Hans Verhulst.

  Reactie door hans verhulst — zaterdag 24 juni 2006 @ 6.36 uur

 5. Wel jammer dat mijn puntentelling niet correct is. Hoop dat dat nog bijgewerkt kan worden!!
  Positief is dat ik meer ben gaan begrijpen van voetbal en veel wedstrijden ook daadwerkelijk kijk.
  Dat de beste moge winnen.

  Reactie door Margreet — zaterdag 24 juni 2006 @ 9.23 uur

 6. Nog geen goed voetbal gezien.
  Als je niet de spanning heb dat je eigen land mee doet is het niet om aan te zien.
  Doorgeslagen en falende scheidsrechters,en ik zie niks anders dan spelers die op hun bek vallen door het slechte gras.
  Enige wedstrijd met spanning en sensatie was de laatste van Australië maar met voetbal brengen deze schoppers er niet veel van terecht, als je met zo doelman op kom draven zeg dat over hun niveau genoeg.
  En als onze jongens verliezen dan is het oranje gevoel als een kaartenhuis verdwenen.
  Maar misschien komt dat wel weer terug met een paar overwinningen van onze jongens in een ander sport in een heel ver land.

  Reactie door Jofel — zaterdag 24 juni 2006 @ 11.32 uur

 7. @ Margreet, dan moet je wel aangeven wat er verkeerd is volgens jou?

  Reactie door Webmaster — zaterdag 24 juni 2006 @ 12.12 uur

 8. Dit voetbal is duidelijk nationalistisch en als je er niets aan vindt, zoals ik ben je vast geen poplist. Zei dhr Bommel niet dat SP-ers internationalisten zijn? Kan ik overigens ook weinig mee maar gun ieder zijn pleziertje.

  Reactie door nico — zaterdag 24 juni 2006 @ 12.35 uur

 9. Het achterblad van de laatste tribune heeft een hele goeie over al die voetbalgekte.
  Vlijmscherp!

  Waar zijn al die mensen nou, als je ze nodig hebt voor een demo?

  Groet,
  Amita

  Reactie door Amita — zaterdag 24 juni 2006 @ 17.36 uur

 10. Amita, ja dat denk ik ook. Neem nou Iran, slechts 1000 demonstranten in Nurnberg/Frankfurt tegen het beleid van Iran. Valt tegen. We zien tot overmaat van ramp elke keer weer zo’n hoogintelligente Oranjevehinkel op de tv. Ik kan die kleur niet meer zien. Rood boven! de rest onder!

  Reactie door bas — zaterdag 24 juni 2006 @ 18.31 uur

 11. WAAHHH!!! heb ik verdorie gisteravond laat met mn duffe hoofd wel de penalties enzo meegerekend, balen! Nu kan ik het niet meer wijzigen. Nou maar hopen dat het goed komt. Duim voor me!

  Reactie door World Vision Ryanne — zaterdag 24 juni 2006 @ 21.12 uur

 12. Ik moet trouwens wederom even verbeteren: “er zijn nog 215 punten te verdelen” moet natuurlijk zijn “er zijn nog 215 punten te verdienen”. Immers, elke deelnemer kan nog 215 punten halen, deze worden niet verdeeld onder de 1316 deelnemers.

  Reactie door Daedalus — zondag 25 juni 2006 @ 18.26 uur