What if Al Gore was president

A guy can dream…

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

zaterdag 08 juli 2006 :: 14.21 uur

17 Comments

17 reacties

 1. Al Gore is rechtser dan de meest rechtse VVDer dus maak je geen ilusies.

  Reactie door Joep — zaterdag 8 juli 2006 @ 14.26 uur

 2. Elke Amerikaanse president is slechts een marionet voor de lui die de macht écht in handen hebben. En als een president (zoals Kennedy) daar niet aan mee wenst te werken….poef!
  Dus het maakt niet uit wie daar op de stoel zit en de vooraf afgesproken teksten braaf opdreunt en zijn handtekening onder de papieren zet…

  Reactie door Monique — zaterdag 8 juli 2006 @ 14.47 uur

 3. [...] Via Bookmarking:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages. [...]

  Pingback door What if Al gore was president? | MichelvanHelden.com — zaterdag 8 juli 2006 @ 14.51 uur

 4. Carter was de laatste goede president, en die is niet neergeschoten. En het maakt wel zeker iets uit wie er president van Amerika is, daar zijn Nixon, Reagan en Bush uitstekende voorbeelden voor.

  Reactie door Sonja — zaterdag 8 juli 2006 @ 15.14 uur

 5. Haha! Weer een geniaal stukje uit Saturday Night Live! :D

  Reactie door Maarten — zaterdag 8 juli 2006 @ 15.41 uur

 6. Da’s lachen. Altijd leuk die immitaties van SNL: gelukkig komen er ook nog leuke dingen uit de V.S…

  Reactie door J3roen — zaterdag 8 juli 2006 @ 17.00 uur

 7. Carter:
  Ondermijnde de Sjah, Liet Komeinie van Frankrijk naar Iran teruggaan, liet zijn VS diplomaten 500 dagen als Jan Joker gegijzeld vastzitten door studenten tuig(=zowat een malig in de wereld geschiedenis),
  de Rente was zo’n ongeveer 15% en de inflatie 10% Jah een geweldige President. Een naive linkse slapjanus die voor iedere afpersing omviel.
  Nixon, Politieke leugenaar, maar niet meer dan AHA of Karimi of Shing Pharma of Pormes, waarbij een eerste generatie buitenlander in de VS nooit als koester en knuffel gekleurde zo door een kruiwagen naar het huis van afgevaardigden word gereden.
  Nixon, opende de economische deur met china, weekte daardoor china los van de SU in de tijd van de koude oorlog, met als gevolg dat we nu een leuk aantal bloembollen naar china verkopen kunnen, in de Hema en Kruidvat treffen we alleen nog maar spullen gemaakt in China,
  Uit het westen zijn massaal producktie banen verdwenen die nu door deze werkende bijen gemaakt worden. Een werkende chineese vrouwelijke lasser die Aluminium Fiets Frames voor Gazelle maakt, verdient $150 in de maand, ongeveer 15% van het bijstands bedrag van de Marokkaanse jongen van Kanaleneiland die zijn vmbo niet kon of wilde afmaken.
  Reagan:
  Aardige acteur, zelfs zo goed dat het Warschau pact er in geloofde dat zijn SDI hun voor groote problemen zou zetten. Door de VS republiekijnse defensie inspanningen spatte de Leninistische Marxistische UdSSR uiteen, en kunnen nu landen als Polen, Estland Czech rep Slowakia, Bulgarye, Kahzakstan etc etc, opgelucht ademhalen en hun eigen weg bepalen, Mooi toch? alles dank zij de “domme” VS belasting betaler.
  Bush 1, had nooit met de gulfwar 1 moeten stoppen, maar gelijk in 1992 naar Bagdad door moeten marscheren, immers de gealieerden stopten toch ook niet voor de Oder en Elbe rivieren in 1945 in WW2 en vertelde de man met het snorretje blijf jij maar lekker zitten in Berlijn.
  Bush 2
  Had nooit met de Gulf 2 moeten beginnen, Moslims verdienen de zegeningen van de democratie niet, alle moslim landen zijn authoritair en economische corrupt. Met een olie prijs van $25 het vat met Saddam aan de macht, is veel beter te leven dan $75 met Saddam achter slot en grendel.
  Daarbij kan de VS veel beter zijn troepen gebruiken om de VS grenzen te beveiligen tegen ongewenst bezoek.

  Reactie door Badger — zaterdag 8 juli 2006 @ 18.50 uur

 8. Onder Clinton durfde ik zonder wapen in de US reizen.

  Reactie door Emiel — zaterdag 8 juli 2006 @ 20.26 uur

 9. @4 Dus in de VS zou je wél stemmen Sonja? ;)

  Reactie door Marc B — zaterdag 8 juli 2006 @ 20.39 uur

 10. #8
  Nu mag je niet meer de VS binnenkomen?
  De wapenwetten verschillen per staat, een buitenlander kan beter helemaal niet met een wapen in de VS rondreizen.
  Er zijn genoeg plaatsen in de VS die je beter kan mijden, ze zijn meestal bevolkt door mensen die een bepaalt uiterlijk hebben, ze kopen geen bloembollen, en maaien geen gras in hun tuinen. Zij hebben ook moeite het vuil in de afval containers te werpen.
  Die VS wijken kijken erg op Amsterdam West, Kanaleneiland, Spangen, Schildersbuurt, Borgerhout etc.

  Reactie door Badger — zaterdag 8 juli 2006 @ 21.24 uur

 11. @8 Het blijft je dwars zitten hè Marc. Maar dat is prima hoor. Dat het je nog lang mag mogen steken.

  Reactie door Sonja — zaterdag 8 juli 2006 @ 21.40 uur

 12. @11 En weer beantwoord je de vraag niet.

  Het doet me niks in negatieve zin (“steken”) als je dat denkt :)

  Reactie door Marc B — zondag 9 juli 2006 @ 0.11 uur

 13. Je vraag slaat nergens op, is tevens volkomen off topic, en dient enkel je eigen frustratie. Ik ga daar niet in mee, met uw welnemen.

  Reactie door Sonja — zondag 9 juli 2006 @ 10.15 uur

 14. @10 Met 8 bedoel ik aan te geven dat het onder Clinton veilig was voor US-burger en toerist in de States en daarbuiten als je hardop riep dat je links was, nu moet men zich figuurlijk wapenen tegen agressie als je Bush verwerpelijk vindt, bv. rondlopen in een anti-Bush t-shirt is in dat land al genoeg om overmeesterd en opgepakt te worden, iets wat na afloop van het schrikbewind van Nixon en Spiro Agnew tijdens Vietnam ondenkbaar was.

  Reactie door Emiel — zondag 9 juli 2006 @ 12.43 uur

 15. Iedereen moet dan ook de documentaire van Alex Jones zien: Martial Law 9/11: Rise of the Police State
  3 uur video, Nederlands ondertiteld.
  http://video.google.com/videoplay?docid=-4628461537770214767

  Het laat haarscherp zien hoe de VS onder Bush is veranderd in een soort Stazidictatuur, waar je niet mag filmen, de waarheid mag schrijven, vragen mag stellen, van de openbare ruimte gebruik mag maken, etc. Je wordt gewoon meteen gearresteerd en weggevoerd (en in elkaar geslagen).

  Reactie door Sonja — zondag 9 juli 2006 @ 13.52 uur

 16. Wat trouwens naadloos aansluit bij de verhalen van mijn contacten aldaar.

  Reactie door Sonja — zondag 9 juli 2006 @ 19.55 uur

 17. #15 en #16 Tijd om je wat beter te informeren, het is zeer duidelijk dat je nog nooit in de VS geweest bent, of het in het land gereisd hebt.
  In Nederland is Identieficatie plicht (ausweisz bitte!), niet zo in de VS. Als je auto rijdt, ja dan moet je een rijbewijs laten zien, net als overal elders in de wereld.
  Politie, Sheriff deputies and State High way patrol zijn niet bevoegd om de legaliteit (Staatsburger, gelegaliseerde immigrant,student, zaken bezoeker, vakantie ganger, of illigaal verblijvende) van een persoon te verifieren.
  Ieder telefoon gesprek in Nederland wordt opgenomen, niet zo in de VS, zelfs het op trefwoord screenen van telefoon en Internet mededelingen is door de senaat recent afgekeurd.
  Als je gedetaillerd gaat filmen of foto’s maken van personen, infrastructuur en gebouwen dan roept dit vragen op, men zou ondervraagt kunnen worden. En terecht, Zeker round een massa evenement als een politieke verkiezings convention. De VS is niet New York en Los Angeles, net zo min as bizarre Amsterdam, Nederland is.

  Reactie door Hawkey — maandag 10 juli 2006 @ 3.08 uur