Mourad Boukhari geeft voetbalclinic

Op 25 oktober geeft voetballer Mourad Boukhari een gratis voetbalclinic in Rotterdam voor kinderen tot en met 13 jaar. Tweede Kamer kandidaten Renske Leijten en Jasper van Dijk en SP raadslid Leo de Kleijn voetballen ook mee. De middag wordt gepresenteerd door Sander de Kramer en Edwin de Voigt.

De clinic is een initiatief van SP-Rotterdam – niet alleen om de kinderen de middag van hun leven bezorgen – maar tegelijkertijd om het op te nemen voor de I/D-werknemers bij Buurt en Speeltuin Werk, TOS en Duimdroppen. Zij zorgen ervoor dat kinderen buiten kunnen spelen! Hun banen staan echter op de tocht. Op SP-Rotterdam vind je alle details.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

vrijdag 20 oktober 2006 :: 9.51 uur

4 Comments

4 reacties

 1. Prima idee, voetbal mee met de SP.

  Reactie door Henny — vrijdag 20 oktober 2006 @ 12.32 uur

 2. Het aantal allochtone stemmers op de SP is niet overweldigend. Mede daarom weinig kandidaten voor gemeenteraden, Kamer etc. De communicatie naar deze groep, door de SP, behoeft verbe- tering. Als er één partij is die het beste met alle mensen voor heeft, dus ook die van allochtone afkomst, is het de SP. Hopelijk is de inzet van mensen als Boukhari een stimulans. De SP heeft hén nodig en zij de SP, juist nú.

  Reactie door William — vrijdag 20 oktober 2006 @ 13.12 uur

 3. Er zijn heel wat goede initiatieven bij ons, maar deze mag er ook zijn!
  Mourad, kerel een prachtig begin!

  Ga zo door!
  Op de radio hoor ik dat de allochtonen op de SP gaan stemmen, ook weer prima.
  Hier zijn ze beter af dan bij Balkenende!

  Ook voor deze mensen geldt:
  Stem op de Socialistische Partij!

  Reactie door Ouwe Dirk — vrijdag 20 oktober 2006 @ 14.42 uur

 4. Eindelijk weer eens een partij die het opneemt voor Id/werknemers. De PvdA zal dit initiatief zeker moeten steunen omdat Ad Melkert deze banen, ooit in een beter jasje toen nog, heeft gecreeerd. Natuurlijk zijn er nog vele id/medewerkers meer dan alleen de id´ers van TOS, Duimdrop en buurt en speeltuinwerk. Ook bij wijkwelzijnsorganisaties zijn er velen aan het werk. Ook hier grote onzekerheid, ook hier bizarre omstandigheden. Zo ken ik voorbeelden van id-medewerkers die een traject worden ingemanouvreerd die als geweldig worden gepresenteerd maar eigenlijk helemaal niet zo geweldig zijn. Er is geen keuze, de organisatie doet aanvraag de subsidie van vijf personen stop te laten zetten, omdat ze (volgens de organisatie) niet naar een reguliere baan begeleidt kunnen worden. In werkelijkheid functioneren deze vijf medewerkers zo goed dat ze een plek hebben verworven maar niet word gegunt. Er word (landelijk ook) met id/medewerkers gespeelt totdat ze er moedeloos van raken.

  Ik heb hier al eerdere mails over gestuurd en ook van de SP nog geen reactie ontvangen. Vandaar dat ik een beetje verbaast ben van deze actie van de SP. Maar goed, beter in de verkiesingsstrijd dan helemaal niet!

  Reactie door Anonieme huiler — vrijdag 20 oktober 2006 @ 23.25 uur