Afficheswedstrijd

Affiche

Mocht je de SP een warm hart toedragen, en dat ook aan andere mensen willen laten weten, dan kan de afficheswedstrijd van de afdeling Nijmegen je misschien op goede ideeën brengen!

Materiaal nodig? Neem contact op met de SP-afdeling in je stad of omgeving.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

donderdag 16 november 2006 :: 18.08 uur

15 Comments

15 reacties

 1. Is dit in het torentje?, zoja dan hebben we een mooi vooruitzicht

  Reactie door richard — donderdag 16 november 2006 @ 19.04 uur

 2. Vanaf morgen loop ik met de SP-tommytas en (zeer toepasselijk met dit weer!) de SP-paraplu! En uiteraard komen er morgen ook twee grote posters (boven en beneden) voor de ramen. Mensen, laat zien waar je voor staat! Niet alleen nu, maar ook straks, ná de verkiezingen. Laat de mensen gerust zien wíe de SP’ers zijn!

  Reactie door Monique — donderdag 16 november 2006 @ 21.16 uur

 3. Ik vind het zo jammer dat ik in Hoogeveen geen enkele poster zie van de SP.
  Waar kan ik die krijgen Heel graag zou ik die willen .
  W.Ymker Nadirlaan 33
  7904 GJ Hoogeveen

  Reactie door W Ymker — donderdag 16 november 2006 @ 22.52 uur

 4. Hallo W., posters kan je aanvragen bij de lokale SP-afdeling en als die er niet is kun je contact opnemen met de afdeling uit de dichtstbijzijnde gemeente. Zij kunnen je aan posters helpen. En je weet het: goed voorbeeld doet goed volgen, dus wie weet hangt straks heel Hoogeveen vol met SP-posters! :) Sukses!

  Reactie door Monique — donderdag 16 november 2006 @ 22.55 uur

 5. @3 W Ymker

  Kijk eens op: http://assen.sp.nl/
  Volgens http://www.sp.nl hoort Hoogeveen onder Assen.

  Reactie door Irma — donderdag 16 november 2006 @ 22.56 uur

 6. Erg leuke foto’s. Hier in Den Bosch ook maar een oproep gedaan. De posters waren trouwens in VN de beste verkiezingsposters. Thonik goed gedaan joh!

  Reactie door Ronald Hoogenboom — donderdag 16 november 2006 @ 23.30 uur

 7. Gisteravond twee posters gekregen, waarvan 1tje formaat bushokje. Deze in de woonkamer voor t raam gehangen. Ik woon twee hoog, maar hij is op straat te zien! Mensen draaien hun hoofd ervoor om! Ha ha! Geweldig!!

  Gister ook nog wat spullen uit de shop besteld. Nu hopen dat het op tijd is om reclame te maken vóór de verkiezingen En anders om mee feest te kunnen vieren, klop, klop (altijd afkloppen hè?) Men zal weten dat ik rood ben!!

  Reactie door loesjesnoesje — vrijdag 17 november 2006 @ 0.34 uur

 8. Mensen in Helmond die het pamflet van de SP op de markt ontvangen hebben, plaatsen die spontaan op de ramen, ook niet-leden!

  Reactie door J.E. Mulder — vrijdag 17 november 2006 @ 2.33 uur

 9. Bij mij hangt er al een maand of 2 een grote SP poster voor het raam. Ik heb een bovenwoning en zo nu en dan hoor ik mensen die langs lopen zeggen “nu SP”…dus het valt in ieder geval goed op :-)

  Reactie door Chantal P — vrijdag 17 november 2006 @ 9.43 uur

 10. In Heerlen ook een soortgelijke oproep vorige week geplaatst!

  http://heerlen.sp.nl/weblog/2006/11/10/nu-sp-in-jouw-straat/#more-655

  Reactie door René — vrijdag 17 november 2006 @ 10.51 uur

 11. Moeilijk om de verleiding te weerstaan en niet een affiche voor mijn raam te hangen:

  Liever folderen voor de SP, dan te folteren voor CDA en VVD!

  Reactie door Pietje af — vrijdag 17 november 2006 @ 13.24 uur

 12. Hoi jan , ik ben vandaag vrijgekomen, ik was bij de gemeente, die zij dat ik niet mocht stemmen,,, ook had ik binnen de inrichting 240 mensen voor jou, toch ook daar mogen we ook niet stemmen ,, dit wordt tegengewerkt,, sterkte ik hoop dat je windt
  groeten van ons alle willem en elly

  Reactie door lesman — vrijdag 17 november 2006 @ 15.15 uur

 13. Zojuist de laatste folders bezorgd; dat maakt gisteren en vandaag bij elkaar zo’n 1000 folders. Omdat ik tekort kwam ben ik ook even naar de politieke markt geweest die vandaag op de weekmarkt stond. Nog een poosje meegeholpen met dingen uitdelen, het leukste was wel het kindje van CDA-ouders die een ballon had aangepakt voor haar moeder het kon voorkomen :-D Het kind was er blij mee; moeders wat minder. We kregen veel positieve reacties, erg gezellig ondanks de kou. Daarna de laatste folders wezen bezorgen en mezelf op een warme douche getrakteerd. Dinsdag en woensdag nog gezellig folderen in de spits en ik ga woensdag ook mijn voordeur in SP-stijl versieren en dan ‘s avonds naar het lokale SP verkiezingsfeest. Ik heb er zin in, jullie ook?

  Reactie door Chantal P — zaterdag 18 november 2006 @ 12.05 uur

 14. @ Pietje Af: waarom doe je het niet gewoon dan? Als je een poster voor je raam wilt hangen dan kan dat toch gewoon? Ik ben hier in de wijk een van de zeldzamen die wel een poster hebben hangen maar dat boeit me niet hoor, iedereen mag weten wat ik stem.

  Reactie door Chantal P — zaterdag 18 november 2006 @ 12.07 uur

 15. @14 Chantal P,

  NU SP poster hangt al tijden voor mijn raam, in de VVD gemeente waar ik woon ;)

  Reactie door Pietje af — zondag 19 november 2006 @ 12.07 uur