Tot Ooit!

Op zondag 25 februari organiseert de SP de feestelijke bijeenkomst ‘De SP in alle Staten’ in Het Land van Ooit in Drunen. Hiermee willen we de mensen die het succes van 22 november mogelijk gemaakt hebben bedanken voor hun steun. Tevens wordt de slotfase ingeluid van de campagne voor de provinciale verkiezingen van 7 maart 2007. Nog geen kaarten gereserveerd? Doe het snel!

OoitOoit

Normaliter liggen de bewoners van ‘t Land van Ooit nog in een diepe winterslaap, maar voor de SP maken ze dit jaar even een uitzondering (of zou het door de zachte winter komen?). Samen met hen wordt het in ieder geval een groot feest.

Om 11.30 uur opent Het Land van Ooit zijn grenzen en om 12.30 uur start het programma met o.a. Sjaak Bral, debatten, speeddaten met de provinciale SP-lijsttrekkers, de bands Zuco 103, the Tunes, en de Original Sixties R&B and Soul Show. Ook wordt er een wedstrijd gehouden tussen de verschillende provincies met naast voetbal en touwtrekken ook de onderdelen rappen, ‘presenteer jouw provincie’, ‘wie maakt het mooiste verkiezingsbord?’ en een muzikale quiz. ROOD – jong in de SP – organiseert een eigen programma voor jongeren.

Mocht je nog twijfelen, of zo’n dag iets voor jou is? Bekijk dan eens de foto’s en de video van het finalefeest in Burgers Zoo op 5 november 2006.

Voor het reserveren van kaarten en de route, kijk even hier.

Tot Ooit!

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

zaterdag 17 februari 2007 :: 12.08 uur

13 Comments

13 reacties

 1. Heel veel plezier in dat land.
  Vanwege mijn gezondheid zal ik niet aanwezig zijn.
  Maar ik gun de noeste werkers met hun kinderen veel ontspanning.
  Na de leugens die W.Bos verkondigt is het een verademing om met nette mensen om te gaan.

  Reactie door Ouwe Dirk — zaterdag 17 februari 2007 @ 13.09 uur

 2. Wij zijn er ook!

  Reactie door Afd.Dordrecht — zaterdag 17 februari 2007 @ 13.16 uur

 3. Ik ga 25 februari ook naar het land van ooit ik ben ook in november naar Arnhem geweest dat was ook een leuke dag En ik wens Jan Marijnissen en zijn medewerkers heel veel succes toe met de statenverkiezingen ik woon in Noord Brabant en ik stem op Nico Heijmans

  Reactie door Dirk Schuit — zaterdag 17 februari 2007 @ 13.35 uur

 4. Het is weer verkiezingstijd en het moddergooien begint opnieuw.
  Iedereen heeft een eigen waarheid.
  Ook het opgeschreven woord in een verslag is vaak gekleurd door diegene die het schrijft.
  Zegt meestal niets over de sfeer tijdens de tot stand komen van het besluit.

  Voorstel: nodig Bos / Balkenende uit voor een partij modderworstelen.

  Reactie door Chrisinactie — zaterdag 17 februari 2007 @ 13.54 uur

 5. Ik heb helaas een schurfthekel aan het land van ooit, anders was ik zeker gekomen. Maar met een beetje mazzel mag er binnen afzienbare tijd weer een campagnefeest worden gehouden ;-)

  Reactie door Chantal P — zaterdag 17 februari 2007 @ 14.02 uur

 6. De SP in alle staten is mooi, maar een meerderheid in de 1e kamer van de huidige 2e kamer oppositie partijen is net mooi voor breed draagvlak en meer (af-)weging van zaken voor alle stemmers, dus ook die op niet regeringspartijen stemden.
  Hoewel, de PvdA achterban is het vaker niet eens met wat de bobo’s doen, maar achteraf op een congres keuren ze het dan toch weer goed, vreemde jongens die romeinen….

  Heftig! let the games begin!

  http://www.trouw.nl:80/deverdieping/overigeartikelen/article632771.ece/De_PvdA_zal_vooral_de_SP_moeten_aanpakken

  PvdA, gooi er nog wat pokon op, laat die tomaten maar groot groeien ! :-))

  Vergeleken met 2e kamer, SP in de 1e kamer op naar +12 zetels !!

  Reactie door Barend LSZST — zaterdag 17 februari 2007 @ 14.57 uur

 7. NIEUWE ATTRACTIE IN HET LAND VAN OOIT!!!

  Op 25 februari zal Het Land van Ooit een nieuwe attractie in bedrijf stellen. Op een groot rond zwembad zal een plank worden bevestigd met daarop Wouter Bos. Tomaten zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa. Zieken, gehandicapten, kinderen, uitgeprocedeerden en andere onderdrukten mogen vooraan staan!

  Reactie door erik — zaterdag 17 februari 2007 @ 16.21 uur

 8. Zalm laat meerdere desastreuze catastrophes achter. Zie http://www.ayaan.info Zalm was meester in de boel belazeren. Waarom Zalm vrijuit laten gaan? Terwijl velen die afhankelijk zijn van een uitkering genadeloos met een stortvloed van fouten in de uitvoering vermorzeld worden. Kom op nou, hou op met die hoffelijke onderlinge tolerantie rond het Binnenhof. Het is de edige plicht van elk parlementslid om genadeloos kijhard elk lid van het parlement of het kabinet te laten straffen die de wet overtreden heeft.

  Reactie door vd Veen — zaterdag 17 februari 2007 @ 17.24 uur

 9. Het schijnt dat de PVDA haar verkiezingscampagne van start gaat in De Efteling.

  Reactie door WZNM — zaterdag 17 februari 2007 @ 17.51 uur

 10. Heb veel plezier in Ooit, ik kan er ook niet bij zijn om de zelfde als @1 Ouwe Dirk. Jammer, het is nu eenmaal zo. Weet in ieder geval dat ik 7 maart mijn stem gaat naar de Tomaat!

  Reactie door Els — zaterdag 17 februari 2007 @ 17.52 uur

 11. @7 erik,

  MWhahahaha, ik gooi meestal raak !!

  Reactie door Lisette — zaterdag 17 februari 2007 @ 20.05 uur

 12. Het land van OOIT, komt dat nog een keer terug dan?
  Hopenlijk niet de jaren 50 waarin meisjes werd aangeraden maar niet naar school te gaan omdat ze toch in het huishouden moesten of waar de reglementen van de basisschool waren dat kinderen uit de arbeidersklasse maar beter naar de LTS en de huishoudschool konden gaan omdat dat beter bij ze paste?
  Het land van OOIT? Toen mensen nog voor onderdrukten en tegen onrecht opkwamen zoals de communisten (nu enkel verguisd als zijnde onmensen) voor de Joden tijdens de februaristaking met het risico zelf het leven te verliezen?
  Waar ligt het land van Ooit. In de toekomst misschien?

  Reactie door Henny — zondag 18 februari 2007 @ 19.24 uur

 13. Lieve mensen,

  Ik wens jullie zo’n ontzettend fijne dag aankomende zondag in het Land van Ooit! Ik zal er fysiek niet bij zijn maar in gedachten vier en geniet ik met jullie mee!

  Geniet van de sprekers, attracties, muziek en hapjes, en van elkaar!

  Groet, Erik

  Reactie door erik — vrijdag 23 februari 2007 @ 21.23 uur