Campagne van start

De hele partij wordt momenteel gemobiliseerd voor de naderende verkiezingen op 7 maart. Kamerleden gaan het land in; afdelingen bezoeken zoveel mogelijk wijken en buurten; één miljoen folders worden verspreid, en tienduizenden affiches geplakt. Er komt weer een viral movie en we hebben natuurlijk de feestelijke bijeenkomst in het Land van Ooit aanstaande zondag. En de SoeP Express gaat weer het hele land door…

De tour langs alle provincies start morgen in Overijssel. Agnes Kant is met de Tweede Kamerleden Jasper van Dijk, Ronald van Raak en Rosita van Gijlswijk vanaf twee uur in Zwolle om de provinciale campagnes te ondersteunen. Ze staan in de Diezerstraat, ter hoogte van de bibliotheek. Uiteraard met de SoeP Express.

Kijk even in de agenda waar je de komende tijd SP-Kamerleden kunt verwachten. Hieronder kun je alles vinden over de SP in jouw provincie.

Drenthe Groningen Friesland Overijssel
Gelderland Flevoland N-Holland Utrecht
Z-Holland N-Brabant Zeeland Limburg
Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

maandag 19 februari 2007 :: 22.04 uur

38 Comments

38 reacties

 1. Veel plezier in het Land van Ooit SP. Daar moet je budget voor hebben…
  Ik lig krom voor de energierekening, de Zorgkosten en de Huur. Mijn poster hangt en that’s it. Op 7 maart stem ik SP en wie weet: SP Ooit?

  Reactie door Gloria — maandag 19 februari 2007 @ 22.18 uur

 2. Wat vreemd, eigenlijk, vind ik zelf. Het was me nooit opgevallen, dat “Het Land Van Ooit” de beste plek voor de SP is om een campagne te beginnen. Goed gekozen, Jan!

  (Beter dan “in alle staten”, vind ik. Veel beter.)

  Reactie door Wilbert — maandag 19 februari 2007 @ 22.34 uur

 3. Ben lid van de SP,poster hangt voor mijn raam,geen andere partij zal mijn stem krijgen,heb ook behoefte aan hoe het ooit was.maar ik ben niet overtuigd in relatie tot de SP en waar het hem in zit?????

  Reactie door paul — maandag 19 februari 2007 @ 22.57 uur

 4. @paul — maandag 19 februari 2007, 22.57

  Het gaat de SP niet om hoe het ooit wás, maar hoe het ooit (weer) kan wórden.

  Het verleden is er “slechts” om van te leren. En dan nóg kan je daarin selectief zijn. De één ziet meer in de lessen van de VOC. De ander leert meer van de verguizing van de eenlingen, die zich verstoutten hun mening te verkondigen, dat de aarde niet plat was of dergelijke dingen (ondanks heersende geloofsopvattingen), maar die uiteindelijk gelijk bleken te hebben…

  Reactie door Wilbert — maandag 19 februari 2007 @ 23.28 uur

 5. Gezien het huidige regeeraccoord is NU SP geen overbodig iets ,maar bitter hard nodig.
  Ontroerend dat motto voor het nieuwe kabinet, maar samenwerken betekend dat ze zich zelf 30% meer inkomsten toeeigenen. Best leuk voor die nieuwe ministers. Weinig woorden over de her gekeurde WAO’ers de die in de bijstand terecht kwamen. Weinig woorden over dat heel veel Nederlanders een stuk maand te kort komen! Dat zijn niet alleen de niet werkende. De No Claim wordt afgeschaft, maar we krijgen een eigen bijdrage terug. Geen premie verlaging van premies in de ziektekostenverzekering. Geen onderzoek waarom wij in een oorlog zijn meegegaan. Dat laten we gewoon zitten. De hypotheek rente daar doen we ook niets mee, het blijft heel lucratief om een huis van 1 miljoen of meer te kopen, met een belastingaftrek waar een modaal gezin van kan watertanden. Geen wonder dat het CDA de SP er niet bij wil hebben. Wouter voert ook liever een Neoliberaal beleid, met een sociaal randje.

  Waarom geen sociaal beleid, wat hebben we aan een minister van gezinszaken als velen huishoudens gewoon structureel te weinig inkomsten hebben. Door de hoge ziektekosten verzekering, de dure energie nota’s die tot doel hebben de verrijking van de energie maatschappijen, de loden last van de hoge huren, en de koophuizen. Nederland is na de euro een land geworden met een Tweedeling en dit kabinet doet er ook niets aan. De tweedeling woekert zo door als een gezwel in de maatschappij.

  Reactie door Harry Sangers — dinsdag 20 februari 2007 @ 1.02 uur

 6. Weg met de overbodige provinciale staten en weg met de eerste kamer!
  Ik wil TEGEN stemmen, tegen deze verkwistende, navelstarende, met zichzelf ingenomen onzin!
  Het is volstrekte flauwekul. Een wereldstad, welke meer inwoners dan ons hele land heeft, kan het met een gekozen burgemeester af.
  Onbestaanbaar dat er zelfs nog iets als “dijkgraven” bestaat in dit verknipte land…
  Feodaler kan niet.

  Reactie door MijnZus — dinsdag 20 februari 2007 @ 1.37 uur

 7. off topic.Brabander dreigt met zelfmoord in kantoor UWV
  BREDA – De politie heeft maandag een 54-jarige man uit Oosterhout aangehouden omdat die dreigde zelfmoord te plegen in het kantoor van uitkeringsinstantie UWV. De man liep rond 14.30 uur het kantoor aan de Markendaalseweg binnen met een mes in zijn handen.
  Volgens de Brabantse politie had de man een conflict met UWV over zijn uitkering. Hij sneed zichzelf enkele keren oppervlakkig in zijn arm, waarna hij op aandringen van de politie het mes neerlegde. Na een gesprek met het UWV ging hij mee naar het bureau.

  Reactie door paul — dinsdag 20 februari 2007 @ 7.02 uur

 8. Provinciale Statenverkiezingen
  Is het eigenlijk geen lachertje?
  als er niet eens over de WAO kwestie gesproken mag worden?
  De enige uitzondering is de SP maar kan die ijzer met handen breken?
  Nee helaas, de politicie hebben een kansberekening gemaakt dat de zwakste in de samenleving het minst zullen reageren.
  Dus blijven zij regeren en de zwakste negeren.

  Reactie door Aad53 — dinsdag 20 februari 2007 @ 8.36 uur

 9. We zijn benieuwd met miljoenen, en verwoord
  door Harry Sangers, die exact de knelpunten
  voor velen weergeeft, waar zij elke dag mee
  te maken hebben,…wát de koers zal zijn die
  de SP in de Tweede Kamer zal gaan wijzigen om
  tot effectieve veranderingen te komen en nog
  schérper zal aanzetten!
  De ondersteuning daartoe komt van de burger,
  de kiezer, die kiest voor gerechtigheid!

  Reactie door Madelief — dinsdag 20 februari 2007 @ 9.11 uur

 10. In aanloop naar de verkiezingen van 7 maart,wil ik graag het volgende citeren.parlementair onderzoek, Volgens artikel 70 van de grondwet hebben de tweede en de eerste kamer het recht van onderzoek,zowel ieder afzonderlijk als in verenigde vergadering.maar de senaat heeft sinds zijn oprichting in 1815 nimmer gebruik gemaakt van dit recht.dus er is nog hoop op verschillende fronten.

  Reactie door paul — dinsdag 20 februari 2007 @ 9.44 uur

 11. @5 Harry Sangers.
  Mooi postje,duidelijke taal,lichtverteerbare tekst en to the point.
  Harry ,dergelijke comments maken het lezen van dit log interessant.
  Zo vind ik persoonlijk de inbreng,van Gloria,Madelief,Wilbert,Khosrow en Olav,e.a.
  leesbare taal , beschaafd en nimmer beledigend.
  Ik zou zeggen mensen blijven gaan!!!
  Voor wat mij betreft en ik denk voor vele,het
  niet meeschrijvende deel, in elk geval BEDANKT
  en tot lees!

  Reactie door Toon van Vliet — dinsdag 20 februari 2007 @ 9.50 uur

 12. Ik stem,mijn partner ook voor SP in Maart

  ben wel een boel hoop verloren :(

  ze doen toch maar waar ze zin in hebben in Den Haag

  maar ik blijf achter jullie staan,want zonder jullie zijn we zeker opgegeven!

  SUC-6 !!!!!!!!

  Reactie door LO — dinsdag 20 februari 2007 @ 10.39 uur

 13. Bij mij hangt ook een poster voor de raam
  NU ZEKER SP a.s zondag ga ik naar het land van ooit ik was in november ook in Arnhem geweest lekker druk en gezellig.
  Jan marijnissen heel veel succes toegewenst met de statenverkiezingen .Ik ga vanaf morgen folderen in de wijk in ‘s-Hertogenbosch

  Reactie door Dirk Schuit — dinsdag 20 februari 2007 @ 11.11 uur

 14. Alle succes SP! NU op naar de 1ste kamer…Hoppa!!!

  Reactie door maria — dinsdag 20 februari 2007 @ 11.12 uur

 15. Harry – de PVDA heeft tenminste nog een aantal van hun wensen gerealiseerd in het regeerakkoord. De SP staat aan de kant en weet het beter. De SP had een aantal van die punten die jij noemt kunnen realiseren door aan de onderhandelingstafel te blijven zitten. Het CDA heeft bewogen richting PVDA en vice versa. De SP beweeg geen millimeter en blijf staan waar ze staat: aan de zijlijn.

  Reactie door Gerrit — dinsdag 20 februari 2007 @ 11.41 uur

 16. @15 Gerrit
  Tijd om de oogkleppen af te zetten. Ik word zolangzamerhand moe van uw argumenten. De SP heeft er goed aan gedaan niet onder soortgelijke bedingingen in een kabinet te stappen. Compromiteren is niet erg en hoort erbij maar onder B4 hadden we zo’n beetje al onze speerpunten in moeten leveren. Dat zou klinklaar kiezersbedrog geweest zijn. En laat dat nou net zijn waar de PvdA zich nu schuldig aan maakt. Wouter neemt het helaas niet te nauw met zijn woorden.
  Niet zonder de SP met het CDA in zee? Echt wel! Wouter wordt geen minister in B4? Echt wel! Breekpunten tijdens de onderhandelingen? Echt niet! Gewoon braaf aan het handje van Balkenende meelopen, pluche lonkt, soms tegen elke prijs.
  En dan te bedenken dat ze zelfs Sociale Zaken niet binnen hebben kunnen halen! Nee dat gaat Piet Hein Donner doen die recentelijk nog afgetreden is als Minister van Justitie.
  Nee Gerrit en anderen: Als je je idialen moet laten varen en je kiezers moet bedotten om te mogen regeren, dan liever de oppositie. Onze tijd komt nog wel.
  Dus mensen, stem op 7 maart SP voor een sterke vertegenwoordiging in de Staten én de Eerste Kamer!

  Reactie door Danny — dinsdag 20 februari 2007 @ 12.01 uur

 17. Gerrit, dit mag je hopen maar de schandalen komen al steeds meer boven en ja de PVDA is ook niet al te zuiver! Zonder SP niet in de coalitie was het toch? En er moet geluisterd worden naar de SP? Dat laatste is gebeurd maar Wouter pronkt met zijn oneerlijk afgepakte veren. Gelukkig is de SP geen pluche liefhebber!!De SP laat de veren die zij hebben afpakken omdat zij een beter..lees socialer en rechtvaardiger samenleving willen. En de PVDA? Die partij is net als de rest van die rechtse partijen uit op een loonsverhoging en medezeggenschap ook al verloochenen zu hun principes..of hadden ze die al heel lang niet meer? Dat mag u invullen als PVDA èr ( neem ik aan)Gelukkig is de SP ook internationaal gericht en is er in veel landen beweging/hang naar een rechtvaardiger wereld en kritiek op het liberalisme en daarmee het kapitalistische systeem die steeds meer slachtoffers maakt

  Reactie door cynthia — dinsdag 20 februari 2007 @ 12.03 uur

 18. Ook nu ga ik weer SP stemmen, omdat dit de meest sociale partij is met de beste politiek leider. Wat jammer dat bij deze kabinetsformatie alle principes door CDA, PvdA en CU even overboord zijn gezet, want daardoor werd de SP door het CDA aan de kant geschoven. We krijgen nu een wat oudbollig kabinet (terug naar de jaren ’50) die niets gaat doen aan de milieuproblematiek, socialer maken van het zorgstelsel etc. Als nu de SP in de 1e kamer flink groeit kunnen vreemde voorstellen vanuit de 2e kamer wellicht beter worden tegengehouden. Succes!

  Reactie door ARS — dinsdag 20 februari 2007 @ 12.08 uur

 19. @7 paul,

  Ik kan het me levendig voorstellen (wasn’t me). Die UWV-terroristen (veel meer is het niet) kunnen je echt tot waanzin drijven.

  Reactie door Lisette — dinsdag 20 februari 2007 @ 14.20 uur

 20. Donner heeft hypotheek van miljoen’ Aankomend minister Piet Hein Donner (Sociale Zaken, CDA) heeft van alle bewindslieden in het nieuwe kabinet de hoogste hypotheek op zijn woning. Volgens een onderzoek gaat het om een bedrag van ruim 1 miljoen euro.

  Op de tweede plaats komt Ella Vogelaar, de nieuwe PvdA-minister van Integratie en Wijkverbetering. Op haar huis in Utrecht rust een hypotheek van 645.000 euro.

  PvdA-leider Wouter Bos heeft een hypotheek van 567.225 euro. De hypotheek van premier Jan Peter Balkenende bedraagt bijna een kwart miljoen.

  Reactie door paul — dinsdag 20 februari 2007 @ 15.20 uur

 21. Noodgedwongen maar weer een paar weekjes binnenblijven, ik ontmoet liever geen politici. Helemaal niet als ze een petje ophebben, een ballon in de hand of homeopatische soep uitventen.

  Reactie door klukkluk — dinsdag 20 februari 2007 @ 16.13 uur

 22. @20 Paul
  Ik kan me d,r zelf wel iets waarom de heren en dames zo gekant zijn tegen de maatregelen
  die de aftrek beperken.
  Bij de juiste hypoteek/combinatie krijgt men meer belasting terug als dat er loonbelasting wordt ingehouden.
  Maar geen geld voor de vergrijzing is er niet.
  Staten verkiezing SP nu.

  Reactie door che — dinsdag 20 februari 2007 @ 17.34 uur

 23. paul @ 20
  Kijk beste Paul dat is relevante informatie,dat weet bijna niemand.

  Bedankt,man.

  Reactie door Toon van Vliet — dinsdag 20 februari 2007 @ 18.29 uur

 24. Doe hier wat aan stem SP.
  http://www.gelderlander.nl/discussie/article1131243.ece

  Reactie door De Hakker — dinsdag 20 februari 2007 @ 18.29 uur

 25. @20

  Piet Hein was vroeger kaperkapitein voor de heren Zeventien.,en beroofde de Spanjaarden van de zilvervloot.,

  Zijn achterachterkleinkind treedt in zijn voetsporen door te kaperen op de wao.,maar nu niet van de Spanjaarden, maar van de eigen burgers.,

  Weer die VOC-mentaliteit!

  Reactie door Gerrit (er zijn er meerdere hier) — dinsdag 20 februari 2007 @ 19.06 uur

 26. tatuut,, beursplein/marktplein in emmeloord,
  de pvda aanhangsels plakt over de sp heen, de kleine kinderen
  tatuut

  Reactie door ad — dinsdag 20 februari 2007 @ 19.42 uur

 27. Te plakband en te poster.

  Tegen de commercie van de gristenen ! Tegen de overmatige bemoedering van het gezin, voor inkomensafhankelijke kinderbijslag !

  Voor een diepgravend onderzoek naar de steun van het kabinet Balkenende aan de leugens van de regering Bush over de aanleiding van de oorlog in Iraq !

  Mijn poster zit op het raam.
  Gaaf :)

  Straks SP stemmen.

  Reactie door Koen — dinsdag 20 februari 2007 @ 19.52 uur

 28. @27
  Ook een onderzoek naar het UWV-logo! Als het CWI niet deugt, gaat het UWV dan over op een andere huisstijl?

  Mijn poster zit op de auto.

  Straks SP stemmen en nu nog even hard werken.

  Reactie door Roodkapje — dinsdag 20 februari 2007 @ 21.50 uur

 29. @23 Toon van Vliet

  Welkom in ons midden! Hopelijk kom je ons op het weblog versterken. Fijn dat je er bent, Toon.

  Reactie door Gloria — dinsdag 20 februari 2007 @ 22.18 uur

 30. Ik las op een weblog-site van De Volkskrant
  het volgende – waarvan nadrukkelijk acte voor al degenen, die twijfels hebben over de opstelling van Jan in het voortraject van de formatiebesprekingen.

  Heeft Wouter Bos over Jan Marijnissen gelogen?

  Geplaatst op 19-02-2007 23:07 door Gouddelver in categorie politiek

  De beweringen van Bos en Tichelaar, dat Jan Marijnissen tijdens de informatieronde voor een nieuw kabinet zelf het bijltje erbij neer heeft gegooid, waren nogal stellig. Ik dacht niet dat zij zo openlijk en nadrukkelijk zouden durven liegen. Maar wat staat er in het verslag van informateur Hoekstra? Het volgende:
  ‘De inhoudelijke verschillen van mening – over onderwerpen waarover tevoren duidelijkheid zou moeten bestaan bleken talrijk, zwaar, op onderdelen fundamenteel van aard, en gaven onvoldoende reden voor dat perspectief en vertrouwen. Dat gold volgens de fractievoorzitters van CDA en SP in het bijzonder voor de verschillen tussen CDA en SP.
  Een onderhandelingsfase van CDA en SP en PvdA zou naar het oordeel van CDA en SP daarin – met het oog op een totstandkoming van een kabinet op korte termijn – geen verandering brengen.
  Naar het oordeel van de PvdA was een dergelijke onderhandelingsfase wel denkbaar.
  Ik heb daarom mijn verdere verkenning gericht op andere mogelijkheden voor de vorming van een kabinet dat mag rekenen op een vruchtbare samenwerking met de Staten-Generaal.

  Hier staat dus helemaal niet dat Jan Marijnissen er een punt achter heeft gezet. Wel dat zowel CDA als SP pessimistisch waren over de kans van slagen van een volgende gezamenlijke onderhandelingsfase. Wouter Bos heeft niet meer gezegd dan dat hij zo’n fase wel denkbaar (!) achtte.
  Aan het bovenstaande kan dus zeker niet de conclusie worden verbonden dat de SP zichzelf heeft teruggetrokken; daarover heeft Bos dus inderdaad gelogen. De positie van het CDA was volgens het verslag precies dezelfde als die de SP; dan zou het CDA zich in de optiek van Bos dus ook teruggetrokken hebben. Maar dat heb ik hem nog niet horen zeggen.

  Dat de onderhandelingen niet met de SP zijn voortgezet, blijkt volkomen en uitsluitend het gevolg van een conclusie die door informateur Hoekstra is getrokken: ‘Ik heb daarom mijn verdere verkenning gericht op andere mogelijkheden…’ Jan Marijnissen treft dus voor het niet deelnemen van zijn partij aan het nieuwe kabinet niet meer blaam dan Jan Peter Balkenende.

  Reactie door André Vermeulen — woensdag 21 februari 2007 @ 0.29 uur

 31. Ik bekijk de groei van de SP niet zozeer in enkel alleen het aantal kiezers, maar veel meer hoeveel mensen zich als lid aanmelden! Bij verkiezingen moet je toch evengoed rekening houden met “zwevende kiezers” en dat is altijd onzeker.
  Toen ik zo’n 10 jaar geleden lid werd was ik aangewezen op de afdeling Arnhem, terwijl ik in de buurt van Apeldoorn woon. Nu is er inmiddels al een afdeling in Apeldoorn, maar sinds kort hebben we nu in de gemeente Epe (veel kleiner dan Apeldoorn, maar wel in de buurt) ook de benodigde 50 leden bij elkaar! Genoeg dus en binnenkort komt er ook een nieuwe afdeling Epe!!
  Ik wil maar zeggen, de SP steekt veel energie in de opleiding van kaderleden. Maar ook het aantal afdelingen door het hele land heen groeit als kool! En daar moeten we moed uit putten en mee doorgaan! We zijn echt op de goeie weg en in elke gemeente waar een afdeling is, kan ook meegedaan worden aan gemeenteraadsverkiezingen..Dat is alvast winst! We blijven dus aan de weg timmeren en overal in Nederland krijgt de SP steeds meer invloed op het beleid!
  Vraag me af of de partij van Wilders dat ook voor elkaar kan krijgen, ik moet het eerst nog zien..Ik ben in elk geval trots op de SP en op mijn steun kan ze op 7 maart absoluut weer rekenen!

  Reactie door ToN — woensdag 21 februari 2007 @ 0.36 uur

 32. @26 Ad
  Daar ga je toch zekers wel ff iets aan doen he! Weghalen die PvdA-rommel en gewoon SP er weer voor in de plaats.Succes!!

  Reactie door ToN — woensdag 21 februari 2007 @ 0.56 uur

 33. ‘t Wordt weer tijd voor het showen van de
  lachende, plákkende SP. Dat het andere par-
  tijen hoog zit dat de SP hoog mikt en aan de
  hemel gloort, zo ook op het Leidseplein, waar
  het hoog klimmen is geworden door de PvdA om
  de SP te willen óverplakken, komt die partij
  nog eens lelijk te staan. Ze plákten zich ‘n
  ‘blauwtje’ high in the sky, met alle gevaren
  vandien: dan moet de winst van de SP ze toch
  wel héél behoorlijk hóóg zitten,….zou je
  toch denken.
  De foto’s afgelopen zaterdag, daar genomen in
  the sunny afternoon, zalik de Webmaster toe-
  zenden, die ermee mag doen wat hij wil!
  Een fotoreportage van kiezend Nederland is ‘n
  leuke aanleiding om op pad te gaan, voor ‘t
  ‘archief’! Húp, we gaan aan het werk!

  Reactie door Madelief — woensdag 21 februari 2007 @ 6.32 uur

 34. @30 Andre Vermeulen.
  Leuk verhaal.
  Bijna een mensenleeftijd geleden kwam Jan Marijnissen voor het eerst in het parlement.
  EEN MAN,dus en wat schreef het Algemeen Dagblad????????????????
  ‘DE SOCIALISTISCHE PARTIJ DURFT GEEN REGERINGSVERANTWOORDELIJKHEID TE NEMEN”"
  en nog meer domme taal.
  Diezelfde Marijnissen zit al die tijd in het
  parlement,het zetelaantal groeit, het ledental groeit eeeennnnuuuhhh het lezerstal
  van het Algemeen Dagblad, de krant bestaat eigenljk niet meer,heet nu AD,loopt schrikbarend terug dus een klein beetje terughoudendheid van de media zou gepast zijn.
  Ik bedoel er eigenlijk niets mee,maar ik vind het toch leuk om even te schrijven.

  Reactie door henk de bruin — woensdag 21 februari 2007 @ 13.47 uur

 35. ton ik heb het voor de ramen hangen..
  enneuu je ziet me toch niet met een plaksel/pooster/trap/bezempje rond e oord sjouwen,,
  eeuuu en wel,dan stond nu overal een vierkant snorretje getekent,en ballonnetjes met text,,u stemt toch ook cda dan zorgen wij er voor dat martelen/oorlogvoeren/liegen weer mag..maar abortis niet.halleluja.

  Reactie door ad — woensdag 21 februari 2007 @ 18.48 uur

 36. @Toon van Vliet — dinsdag 20 februari 2007, 9.50

  Dank je, Toon. Toch leuk om te horen, dat er ook zo’n “niet meeschrijvend deel” is.

  Reactie door Wilbert — woensdag 21 februari 2007 @ 23.25 uur

 37. Vraagje, wat gaat de SP in de provincie doen aan de belachelijk, gevaarlijke situatie met Arriva in Den Bosch… Jongens dit kan toch echt niet langer zo?

  Reactie door jessys — donderdag 22 februari 2007 @ 9.26 uur

 38. Fijn dat Nynke in Flevoland op een hoge plaats staat.
  Dit is een zeer integere jonge meid, die het geweld van de PS ook zeker aankan. Anaytisch sterk, maar ook in staat om vanuit de documentatie de inductieve sprong te maken.

  Wat mevr. Vn Vlaanderen nog steeds op die lijst doet?? Maar goed, daarom heb ik ook mijn lidmaatschap opgezegd, he, niet gewaardeerd worden voor alles wat je hebt bereikt, zit me nog steeds hoog.
  Mijn intuitie over mevr. Jankie in Noord-holland was ook goed, soms duurt het voor andere mensen iets langer om het licht te zien.

  Ik heb besloten dat ik nog steeds SP ga stemmen op 7 maart.

  het programma is goed, dat de organisatie steken laat vallen, heeft niks met het goede programma te maken.

  Reactie door kaatje — vrijdag 23 februari 2007 @ 2.33 uur