Koude winter 2007

Snow

Maar weinigen in Nederland zullen erbij stil hebben gestaan, maar de winter van 2007/2008 was behoorlijk koud. Op Kennislink een overzicht van de wereldwijde temperaturen, de mogelijke oorzaken en de soms nare gevolgen. Zo’n koude winter is weer een extra argument voor diegenen die denken dat de temperatuur op aarde juist gaat dalen. Astronomen bijvoorbeeld, die rekenen op basis van de cycli in de zonneactiviteit.

Het debat omtrent stijging of daling van de temperatuur op aarde gaat door. Het blijven uiteindelijk echter altijd voorspellingen op basis van variabelen, die we in het beste geval kunnen meten, en in het slechte geval nog niet eens kennen.

Opties voor delen:
  • NuJIJ
  • eKudos
  • del.icio.us
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • email

dinsdag 04 maart 2008 :: 22.34 uur

Reacties uitgeschakeld