De Tegenpartij?

Jacobse en Van Es

Je zou denken dat Pieter van Geel, fractievoorzitter van het CDA, wel even aan het denken werd gezet toen staatssecretaris Bussemaker vrij snel na het thuiszorgfilmpje van de SP haar beleid veranderde. Maar kennelijk zit de onvrede dat de SP met succes de wantoestanden van de marktwerking in de thuiszorg aan de kaak stelde nogal diep. Zo diep zelfs dat hij de SP met ‘de Tegenpartij’ van Kooten en de Bie vergelijkt.

Maar de benaming ‘Tegenpartij’ draag ik met trots als dit ervoor zorgt dat met onze alternatieven de zorg in Nederland menswaardig wordt.

Zie ook:
overzicht ‘Stop uitverkoop Thuiszorg
Zorg geen markt

Opties voor delen:
  • NuJIJ
  • eKudos
  • del.icio.us
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • email

donderdag 15 mei 2008 :: 11.08 uur

Reacties uitgeschakeld