Provinciale Staten 2007

NU ZEKER SP!

Op 7 Maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Je kunt dan kiezen wie jou de komende jaren in de Provinciale Staten gaat vertegenwoordigen. Maar behalve dat, bepaal je – zij het indirect – ook hoe de Eerste Kamer er straks uit gaat zien. En ook dat is belangrijk, want de Eerste Kamer heeft macht als het gaat om nieuwe wetten.

De SP is bezig met een snelle opmars. 22 November, de dag van de laatste Tweede Kamerverkiezingen, was in die opmars het voorlopige hoogtepunt. Een winst van zestien zetels! Voor de regering gaven CDA en PvdA de voorkeur aan de veel kleinere CU boven de SP. Dat konden ze doen omdat ze gedrieën een meerderheid hebben in de Tweede Kamer. Ons motto was en blijft: Het moet menselijker en socialer in ons land. De strijd gaat door.

Daarom NU ZEKER SP!

Interviews en provincietour

Ik heb de lijsttrekkers van de SP in alle provincies speciaal voor dit weblog geïnterviewd. Ik ga ze ook ter plekke helpen met de campagne. Dat wordt een heuse tour langs alle provincies. Klik op jouw provincie voor de datum. Je kunt dan ook het interview met de lijsttrekker in jouw provincie beluisteren. De tour van andere Kamerleden vind je in de SP-agenda.

Drenthe Groningen Friesland Overijssel
Gelderland Flevoland N-Holland Utrecht
Z-Holland N-Brabant Zeeland Limburg