Agenda

De Eerste en Tweede Kamerleden van de SP doen veel, in de Kamer maar ook daarbuiten. Als je wilt weten wát ze allemaal doen, kijk dan ff in de agenda.

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

donderdag 11 maart 2004 :: 15.53 uur

5 Comments

5 reacties

 1. Dat jullie veel doen daar twijfelt niemand aan. Maar de resultaten zijn nogal mager. En daar komt maar geen verandering in.

  Reactie door Eva — donderdag 11 maart 2004 @ 16.28 uur

 2. En wie loopt er weer te lantefanteren, ja hoor de opperreus himself, slechts 2 agendapunten in de lijst…

  :P (Geintje!, leuk dat we jullie ook zo een beetje kunnen volgen!)

  Reactie door paul — donderdag 11 maart 2004 @ 16.37 uur

 3. @Eva,
  Welke resultaten bedoel je?. Ik vind de resultaten van de SP(voor een redelijk klein aantal oppositiezetels) erg bewonderenswaardig. Neem het fraudedebat. Ik kan me niet heugen dat ik een dergelijke eengezindheid binnen de tweede kamer heb meegemaakt. De gevolgen voor deze eengezindheid zijn erg hoopvol. Niet alleen voor de fraudebestrijding maar zeker ook voor de moraal in ons land. Dit alles is te danken aan de roep van de SP voor een rechtvaardig land.

  Reactie door Alie Dekker — donderdag 11 maart 2004 @ 21.16 uur

 4. Wat ik mis op de agenda – en ook op de SP-site – is de onrust en discussie over VALYS: de nieuwe manier van ‘onze’ regering om het naleven van de ‘Standaardregels’ op dood spoor te manouvreren … Toch weet ik dat mvr. Kant wel haar zegje heeft gedaan. Is de positie van chronisch zieken en gehandicapten niet belangrijk genoeg om er in weblog, agenda of nieuws aandacht aan te besteden?! Hoe er wordt onmgegaan met de ‘zwakkeren’ in een samenleving is tenslotte een belangrijke aanwijzing hoe het met haar normen en waarden is gesteld!

  Reactie door Bert — vrijdag 12 maart 2004 @ 16.41 uur

 5. rake back

  rake back A slight perusal of the laws by which the measures of vindictive and coercive justice are established will discover so many disproporti

  Trackback door rake back — dinsdag 31 mei 2005 @ 21.31 uur