Keer het Tij!

Morgen is het zover.

Keer het Tij!

Er worden heel veel mensen verwacht, maar het kunnen er nooit genoeg zijn. Dus laat deze kans niet schieten en kom naar Den Haag om je ongenoegen te uiten en het tij te keren!

De SP heeft voor de gelegenheid haar internetlijnen weer opengezet. Trek de rode kaart en vertel ons over welke kabinetsplannen je je het meeste zorgen maakt en vertel ons ook wat wij daar aan kunnen doen!

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

vrijdag 23 september 2005 :: 17.14 uur

21 Comments

21 reacties

 1. Leg aub aan Zalm even uit dat 1 Euro 2,20 meer waard is dan 1 Gulden.
  Die man weet dat niet.

  Reactie door Mag ik ook even? — vrijdag 23 september 2005 @ 17.30 uur

 2. Ongeveer alle kabinetsplannen.

  Reactie door e.krul — vrijdag 23 september 2005 @ 17.43 uur

 3. ik kan niet. mijn opa ligt op sterven. daar ga ik morgen heen. familie gaat voor op politiek.

  Reactie door Douwe Jan — vrijdag 23 september 2005 @ 18.01 uur

 4. Jan,hoop,dat het een succes wordt…
  Trots..motie over rechterlijke macht indienen gisteren,die wordt gesteund door de hele Kamer…petje aF !! De SP gaat goed,en laat onze trein nog tot 2007 doordenderen…a.u.b. !!!

  Reactie door eric — vrijdag 23 september 2005 @ 18.58 uur

 5. @3 Douwe Jan
  Veel sterkte toegewenst morgen.
  Ik spring wel voor je in morgen met nog twee anderen.

  Reactie door alex — vrijdag 23 september 2005 @ 19.12 uur

 6. De belastingen zijn te hoog. De overheid hapt 50% uit het nationaal inkomen. Idioot gewoon. Dat zou hoogstens 25% moeten zijn.

  Reactie door McCarthy — vrijdag 23 september 2005 @ 19.18 uur

 7. @6 McCarthy
  Er is, lijkt me meer aan de hand met je IQ level.

  Reactie door alex — vrijdag 23 september 2005 @ 19.27 uur

 8. Ik sta er morgen.

  Reactie door Johnito — vrijdag 23 september 2005 @ 19.54 uur

 9. 8. Ha Johnito, je komt toch wel een zelf
  geschreven smartlap zingen hé?
  Heeft de SP voor een vergunning voor je
  gezorgd zodat je ook kan optreden?
  Lijkt me ontzettend mooi idee.’
  ‘k Hoop dat ik alle tot op heden onbeken
  den te zien krijg en niets mij tegen zit
  om te komen.
  Vast iedereen een héél goede reis ge-
  wenst en vooral ook daarna een goede
  reis terug! Er komt toch wel een filmpje
  voor het log van deze bijeenkomst mag
  ik hopen, voor alle thuisblijvers?
  Goed weekend gewenst voor allemaal,tot
  kijk.

  Reactie door Madelief — vrijdag 23 september 2005 @ 20.39 uur

 10. Er is van alles mis met dit Kabinet!
  Jan, veel succes!
  Mensen, tot morgen.

  Douwe Jan, ik wens je veel sterkte toe!

  Reactie door Monique — vrijdag 23 september 2005 @ 20.40 uur

 11. Eigenlijk maak ik me zorgen over ALLE kabinetsplannen! Ik heb het gevoel dat ze van alles overhoop halen zonder de gevolgen te kunnen of willen overzien. En die mafketels denken ook nog dat het goed is voor het land!

  Maar WIJ zitten straks met de brokken!

  Reactie door emma — vrijdag 23 september 2005 @ 20.44 uur

 12. Aansluitend volgt op bv. 24 oktober de,

  “Eerste Nationale Stakingsdag” ?

  Reactie door Johan Smeets — vrijdag 23 september 2005 @ 20.59 uur

 13. Jammer dat het niet wat grootser opgezet is. Ik denk half Nederland wel een zaterdag over zou hebben om het kabinet duidelijk te maken dat dit niet is wat wij willen. Wat mezelf betref wil ik dan echter wel het gevoel hebben dat het zo massaal wordt dat er voor het kabinet geen andere conclusie mogelijk is dan opstappen.
  Dat gevoel ontbreekt moet ik bekennen.

  Reactie door Steef — vrijdag 23 september 2005 @ 21.07 uur

 14. Helaas ben ik er niet bij morgen, vanwege het tegenwerkende lijf.

  Maar ja, het is niet anders.

  Ik had een videocamara geritseld om alles vast te leggen, ik volg het nu wel op de buis of internet en zal daar ook nog even mijn stem laten horen.

  Ik wens iedereen een hele goede dag en een veilige thuiskomst.

  Ik heb vernomen dat er bussen vol naar Den Haag gaan en dat de aanmeldingen nog steeds binnenkomen.

  Reactie door e.krul — vrijdag 23 september 2005 @ 21.07 uur

 15. Ik heb gisteravond en vandaag geflyerd voor de demonstratie morgen. Bijna iedereen steunt de actie, maar helaas laat de bereidheid om zelf wat te doen vaak te wensen over. Mensen, als je wil dat er wat veranderd: kom dan! De verjaardag van je neefje, je voorgenomen uitstapje naar Ikea, het huishouden en dergelijke, kunnen echt wel wachten tot later. Ikzelf ben wat grieperig, maar desnoods ga ik kruipend naar het Binnenhof! Ik moest zelfs eigenlijk werken morgen, maar ook daar heb ik een mouw aan gepast. We moeten met zijn allen laten zien dat wij ons niet laten betuttelen door Balkenende en consorten!

  Reactie door Alexandra — vrijdag 23 september 2005 @ 21.38 uur

 16. Krul, mijn Ischias speelt momenteel flink op, maar na een fikse dosis Ibuprofen (600mg) ga ik toch. Ik zal aan je denken en weet dat je er toch bij bent, al is het in gedachten! Ik strompel wel een beetje, maar kan daar nog om lachen. Als je lijf je in de steek laat, zoals bij jou, kan je willen, maar dan kan je gewoon niet. Nou, ik tel tenminste voor twee (obees :) ) en ik zal zeker daar zijn ook voor jou!

  Reactie door L.M. Lembeck — vrijdag 23 september 2005 @ 21.54 uur

 17. TOT MORGEN ALLEMAAL !!

  Reactie door Diny — vrijdag 23 september 2005 @ 22.00 uur

 18. Voor de wegens overmacht/ziekte genoodzaakte thuisblijvers er is altijd nog email om je protest te laten horen!

  http://www.regering.nl/contact/index.jsp

  Ik heb vernomen dat massaal protest tegen de wantoestanden mbt tot Katrina in de VS toch wel enige uitwerking hebben gehad. (De server van whitehouse lag plat, lol!)

  Reactie door Margreet — vrijdag 23 september 2005 @ 22.08 uur

 19. 16 Lydia

  Geweldig, ik denk aan jullie…zet em op daar!

  Reactie door e.krul — vrijdag 23 september 2005 @ 22.34 uur

 20. het is jammer dat keer het tij .de aangesloten oprganisaties wat laat ? geinformeerd heeft .maar toch moeten we naar den haag .waarom ??? omdat we vandaag de 36 jaar oude sp (daf)brandweer auto gepoets hebben als een jong wijffie .dat wil je niet missen .toch ? komop mensen de tijd van slap lullen is voorbij ,.onze s.p kamerleden doen hun best .nu wij nog !!!! (3) sterkte .,

  Reactie door texas henkie — vrijdag 23 september 2005 @ 23.50 uur

 21. Waar ik aandacht voor wil vragen is het artikel in de AD van vandaag over de zwarte lijsten waar veelal de arme burgers van Nederlands op (blijken) te staan. Ook hier in NL kom je steeds vaker op steeds meer lijsten te staan als je door welke omstandigheid je rekening of premie of abbo niet kon en kan betalen. Soms sta je erop zonder dat je het weet. In de toekomst zal dit tot gevolg hebben dat de minima die niet kan betalen nergens meer lid of klant van kan worden en dus uitgestoten gaat worden van de maatschappij. Deze mensen zullen te boek komen te staan als de Untermenschen van Nederland. En wat is het lot van Untermenschen? Ik stel voor dat er een zwarte lijst gaat komen van instellingen ed. met het advies om daar in ieder geval geen zaken mee te willen doen. Misschien is het een optie om vanuit de SP te gaan werken aan een eigen Volksbank, Telefoonfirma, Verzekeringsmaatschappij, etc. etc. Het enige wat hier in Nederland gaat werken is de kont tegen de krip gooien en te gaan voor een (geweldloze) Revolutie!

  Reactie door Jean — zaterdag 24 september 2005 @ 10.27 uur