Fantastisch Finalefeest

U2 NL

Meer dan 3000 mensen waren vandaag aanwezig bij het Finalefeest van de SP in Burgers Zoo Arnhem. Het was een geweldige dag met toespraken, spellen, swingende optredens en uiteraard de dieren van het park. Later vind je op de SP-site meer foto’s.

Voor degene die er bij waren, ik hoop dat je net zo genoten hebt als ik. Het feest geeft in ieder geval méér dan genoeg energie om er nog twee en halve week keihard tegen aan te gaan.

Lange rij bij de ingang

De SP-tent

Huub Oosterhuis

Jan Marijnissen

Bob Fosko zingt 'Kies nu, stem SP

Ernesto & Marcellino

Huub Stapel presenteert de politieke quiz

Opties voor delen:
 • NuJIJ
 • eKudos
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google Bookmarks
 • email

zondag 05 november 2006 :: 20.18 uur

51 Comments

51 reacties

 1. Het was een mooie dag. Schitterend om de kandidaten allemaal in het echt mee te maken (sympathieke mensen, brengen je zomaar een glas champagne), en te zien hoe enthousiast ze allemaal zijn en hoe ze staan voor het programma, het was duidelijk geen éénmansshow, maar een goed team. Nu weet ik alleen niet precies op wie van de Sp ik moet stemmen…

  Jammer alleen dat het programma in de Zoo wat onduidelijk was, maar de toespraak van Huub Oosterhuis en later die van Jan, maakten dat meer dan goed. Geweldig!

  Reactie door Sjouke — zondag 5 november 2006 @ 20.28 uur

 2. Mooie reportage op het journaal!

  Reactie door Tijmen — zondag 5 november 2006 @ 20.43 uur

 3. Kon er helaas niet bij zijn vandaag, maar ik hoop dat er meer impressies binnenkort komen. Zou graag de toespraken van Jan en Huub Oosterhuis volledig terug kunnen luisteren!

  Reactie door Ton — zondag 5 november 2006 @ 20.44 uur

 4. Was een geweldige dag, wij hebben het naar ons zin gehad en waren werkelijk onder de indruk van de ontvanst door de kandidaten van de SP voor de tweede kamer. Dit enthousiasme volhouden tot en met 22 november en dan wakker worden op 23 november in een socialer Nederland met een historische uitslag. 1 dag rust en dan naar de statenverkiezingen in 2007.

  Ron.

  Reactie door Ron. — zondag 5 november 2006 @ 20.52 uur

 5. Ik had er graag bij willen zijn. Helaas kreeg ik de Tribune gisteren pas zodat ik te laat was om me aan te melden. Maar goed, ik ga ook nog folderen en het echte finalefeest kan natuurlijk de 23e pas gevierd worden.

  Reactie door Chantal P — zondag 5 november 2006 @ 21.13 uur

 6. Jammer Chantal, het stond al weken op de SP-site en op Jan´s weblog.
  Het was een heerlijke dag. Reuze gezellig, wat zijn SP-ers toch leuke mensen! En de Kamerleden: champagne uitdelen, handjes schudden, met je op de foto, ijsjes uitdelen, knuffels voor ouderen en kinderen (met name Agnes, je bent te gék!), kortom geweldig!!
  Als ik al geen SP stemde was ik nu zeker om geweest!

  Reactie door Irma — zondag 5 november 2006 @ 21.28 uur

 7. Fantastische dag gehad, de sfeer was helemaal geweldig. De SP is echt een partij waar je je thuis kunt voelen. Totaal geen afstand tussen lijstkandidaten en het publiek. Nu nog even de laatste loodjes met z’n allen en dan hebben we over twee-en-een-halve week een nog groter feest te vieren!

  Reactie door Anneke — zondag 5 november 2006 @ 21.30 uur

 8. Ik vond het echt een fantastische dag.
  Ik heb genoten het was heel gezellig en wat een ontzettend goeie opkomst zeg toppie.
  Mensen van de organisatie bedankt voor deze dag jullie hebben echt je best gedaan mijn complimenten daar voor,
  groetjes Jose

  Reactie door Jose — zondag 5 november 2006 @ 21.32 uur

 9. Is de bijdrage van Huub Osterhuis terug te lezen. Was een geweldige toespraak.

  Reactie door Ben — zondag 5 november 2006 @ 21.44 uur

 10. Het was een fantastische dag!!

  Reactie door Lilian — zondag 5 november 2006 @ 22.20 uur

 11. Vandaag vierde ik mijn 65e verjaardag en kon niet op het finalefeest zijn.Jammer…..
  Waar kan ik de toespraak van Jan Marijnissen alsnog horen?

  Reactie door Diny — zondag 5 november 2006 @ 22.35 uur

 12. Ik ben er ook niet bij geweest, het was voor mij te ver. Maar we gaan er helemaal voor de 22e. Het feestje dat daarna komt zal alles nog overtreffen!

  Reactie door Monique — zondag 5 november 2006 @ 22.42 uur

 13. Overigens, het is even Off-topic maar moet me wel van het hart: ik ben zelf helemaal verliefd op het promo-filmpje met de SMS-actie.
  Maar mijn schoonmoeder (76) kreeg hem door derden toegestuurd en raakte helemaal in paniek. Ze moest van alles opgeven (?) en zou dan meteen lid zijn, ze gaat SP stemmen (yesssssssss! en dat binnen een VVD-familie! :D) maar dat mailtje (wat niet van mij af kwam!) maakte haar serieus nerveus. Misschien is het mogelijk voor de ‘oudjes’ en ‘digibeten’ iets meer info in het mailtje te zetten, zodat ze niet teveel schrikken?

  Reactie door Monique — zondag 5 november 2006 @ 22.47 uur

 14. Ohhh….. nog even verder offtopic maar ehh…moet even: Diny van HARTE gefeliciteerd met deze mijlpaal!!! Ik wens je nog vele jaren vol SP, geluk, liefde en gezondheid toe!

  Reactie door Monique — zondag 5 november 2006 @ 22.48 uur

 15. Wat een dag!
  De mensen, de optredens, de toespraken, de dieren, de muziek, echt alles was fantatsich! Hopelijk lukt het om hier op 22 november overheen te gaan.

  Reactie door Gys — zondag 5 november 2006 @ 22.54 uur

 16. PS. Natuurlijk lukt Dat, maar het wordt wel close.

  Reactie door Gys — zondag 5 november 2006 @ 22.55 uur

 17. Een geweldige happening, ongedwongen met geen verschil tussen geïntresseerden (zoals ik) leden en 2e kamerleden. Goed georganiseerd (mijn complimenten) en jullie hebben er weer een stem en een lid bij!!.
  Op naar de 3e partij van Nederland!

  Reactie door gert-jan — zondag 5 november 2006 @ 23.02 uur

 18. Ik lees helemaal niets over de te dood veroordeelde Saddam Hussein?

  Niemand er een mening over? Is het onderwerp in de verkiesingsstrijd te zwaar beladen? Lezen we hierover wel iets na 22 november?

  Dat de SP het goed doet dat weet heel Nederland al wel toch? Ik althans wel, Jan gaat gewoon mijn stem weer krijgen.

  Reactie door Ed — zondag 5 november 2006 @ 23.19 uur

 19. Bedankt, mensen van de organisatie en kandidaat kamerleden. Was een super dag.

  Reactie door Alie Dekker — zondag 5 november 2006 @ 23.28 uur

 20. Namens ons, m’n 3 zoontjes, oma en opa, m’n man en ik, heel erg bedankt voor deze fantastische dag. We hebben er allemaal van genoten. De musical workshop was ook te gek, duidelijk dat de SP ook aandacht heeft voor kunst. Het enige wat eraan ontbrak was tomatensoep (grapje hoor), maar daar hebben we thuis zelf de dag waardig mee afgesloten.

  Reactie door Hedda — zondag 5 november 2006 @ 23.29 uur

 21. 22 november wordt een verrassing !!! NU SP !

  Reactie door eric — zondag 5 november 2006 @ 23.31 uur

 22. Kei en kei gezellig!!!
  Eindelijk weer eens een dag tussen normaal vriendelijk glimlachen de mensen.
  3 x Proost
  Op naar 22 november

  Reactie door kbo — zondag 5 november 2006 @ 23.35 uur

 23. Gezien de reacties moet dit een prachtig evenement geweest zijn! Mijn insteek: trek Wouter naar links!
  Gelukkig heeft de SP al een lijstverbinding met GL, nu de PvdA nog, de volgende keer.
  Hebben jullie de krampachtige jovialiteit van Balkenende gezien bij Jurgen Rayman / tante Es, waar hij zijn VOC-blunder probeerde recht te breien?
  Een corpsbal in de ballenbak bij McDonalds, leek het wel…

  Reactie door Niklas — zondag 5 november 2006 @ 23.36 uur

 24. Jammer dat ik er niet bij kon zijn.
  Dat heb je als je beperkt ben…dan moet je preoriteiten stellen.

  Daarom koos ik ervoor bij ons in de stad in de SP te staan afgelopen zaterdag en zondag weer te rusten.

  Hoe meer mensen ik kan bewegen tot SP, hoe beter.

  Maar fijn dat het zo mooi was…heb het item in het journaal gezien…Jan je sprak uit bij Jensen dat je gevoel qua peilingen en uitkomst nu anders was als andere jaren.

  Nu ik hoor en zie overal om me heen dat men dit beleid nu van dit a-sociale rechtste kabinet zo verschrikkelijk zat is…dus ja ik heb dat gevoel ook…..SP staat er in de peilingen goed voor maar dit kon nu ook echt wel eens in daadwerkelijke winst gaan uitpakken…mensen zijn het echt zat.

  Verder wens ik je heel veel sterkte en succes met kontenkruiper Bos…je hebt het nodig.

  Reactie door Flinty — maandag 6 november 2006 @ 1.13 uur

 25. Het was een mooie dag, die ook helaas weer snel omging omdat ook het Dierenpark zelf (ik was er voor het eerst) zoveel te zien en te beleven biedt.

  Dieren die leven in hun zo natuurlijk mogelijke omgeving, en in hun eigen habitat. Mooi nagebouwde rotslandschappen of stukjes rimboe die voor deze dag dan niet alleen voor de dieren een aangename leefomgeving creëren, maar ook voor de aanwezige SP-ers een mooi, minder alledaags en daardoor meer inspirerend decor vormen om discussies met elkaar aan te gaan. Op de terrasjes in de Desert, of op een enigszins verborgen (en voor de bezoekers misschien ook niet al te duidelijk aangegeven) plek in de rimboe.

  Inspiratief, maar dan op een andere wijze, waren natuurlijk ook de toespraken van Huub Oosterhuis en Jan Marijnissen.

  Want er ligt nu een grote kans voor de kiezers om Nederland socialer en rechtvaardiger te maken. Maar ook om Nederland een thuis te laten zijn voor alle mensen die er nu leven. Oók voor de mensen die nu, na het eindeloze wachten op uitspraken in procedures en daardoor ook al jaren van verblijf hier, als uitgeprocedeerde asielzoeker in een cel zitten opgesloten. Wachtend op het moment dat ze, met het hele gezin of juist gescheiden van elkaar (na een door de minister ‘zorgvuldig’ afgewogen besluit) dreigen te worden uitgezet.

  Het kan dit jaar nog in een nieuw regeerakkoord staan: een generaal pardon voor deze groep mensen, in aantal al meer dan 38000. Deze mensen wónen volgend jaar in Nederland, als de kiezers straks hun hart laten spreken en stemmen op een partij die zich uitspreekt vóór een generaal pardon.

  Deze mensen hopen ook van de Nederlandse kiezer dat zij deze keuze voor een generaal pardon willen maken, deze keuze die tegelijk een afwijzing is van de keuze die CDA en VVD hierin maken. Het is straks aan de kiezer om de hoop en vurige wens van deze groep van 38000 mensen niet te beschamen.

  “Wij hebben elkaar nodig”, zo luidden de woorden in de oproep van Marijnissen aan de PvdA om te kiezen voor die partij met wie de PvdA de meeste programmapunten gemeenschappelijk heeft. Maar eigenlijk zijn deze woorden ook van toepassing voor de kiezer die op 22 november zijn/haar stem uitbrengt. Want stemmen is niet hetzelfde als het inzetten op de jackpot waarvan je vermoedt dat die jou het meeste geld oplevert. Stemmen doen we allereerst immers uit overtuiging (omdat we érgens in geloven (iets dat breder is dan alleen religie) en welke dat ook is, steeds meer mensen zijn er inmiddels van overtuigd dat het in Nederland en de wereld anders kan én moet.

  Een andere wereld waarin we niet als individuen en als bevolkingsgroepen tegenover elkaar, maar met elkaar samenleven. Een samenleving waarin de vreemdeling niet buiten wordt gehouden, maar juist in opgenomen wordt. Een samenleving die verder gevormd wordt en versterkt vanuit een overstijgen, in ons denken én handelen, van het belang van de ander, van de medemens, boven van het individu, het ‘zelf’.

  Maar daarnaast is stemmen ook: verantwoordelijkheid willen nemen voor de koers die Nederland de komende jaren gaat voeren. Een koers die de afgelopen 20 jaar door het marktgerichte denken van het neo-liberalisme is gedomineerd. En uitgevoerd door de in gevoerd beleid weinig afwisselende combinaties van VVD, CDA en PvdA (en D66).

  Kiezen voor een van deze drie is kiezen voor een tweede uit deze drie erbij. Waarmee tegelijkertijd óók voor wat betreft de inhoud de keuze gemaakt is voor een voortzetting van ‘nog meer markt- en tegelijk minder overheidsgericht beleid’, beleid waarvan vooral de laatste 10 jaar steeds meer de gevolgen in een groeiende kloof tussen arm en rijk zichtbaar worden.

  Een andere keuze is mogelijk. Voor een eerlijker, socialer en humaner beleid. Per definitie zal dat een breuk betekenen met het al meer dan 2 decennia gevoerde neo-liberale beleid. Een traditie, zou je bijna denken. Maar tradities als deze zijn verstikkend als we niet bereid zijn een andere, nieuwe weg in te slaan. De weg naar een beter Nederland is nu nog belofte, maar kúnnen we ook sraks ook daadwerkelijk inslaan als de kiezers straks hun vertrouwen in de SP ook in een stem op deze partij gaan omzetten.

  Reactie door David Tompot — maandag 6 november 2006 @ 3.09 uur

 26. Zo te lezen heb ik wel wat gemist. Mooi al die positieve reacties hier.
  Ik hoop dat e.e.a. nog te horen of te zien zal zijn.

  Goedemorgen overigens.

  Reactie door Gandalf — maandag 6 november 2006 @ 6.01 uur

 27. Heerlijke dag gehad dankzij de SP.
  De enige partij voor en door MENSEN!
  Fijne mensen ook nog, de sfeer in de wachtrij en in de tent was zo relaxed en positief, dat heb ik in tijden niet ervaren dat gevoel!
  Speech van Huub Oosterhuis HUP! op de site plaatsen, was zeer inspirerend.
  We gaan het MAKEN 22/11

  Reactie door Jacob — maandag 6 november 2006 @ 6.24 uur

 28. Jsmmer, dat ik maar weining van het finalefeest zelf heb kunnen mee maken. De kinderen waren natuurlijk toch meer geinteresseerd in de beestenboel.
  Desondanks toch weer even kunnen voelen, hoe prettig de sfeer is tussen zoveel gelijkgestemden. :-)

  Reactie door Hans — maandag 6 november 2006 @ 7.29 uur

 29. prachtig, fantastisch !
  nederland onder leiding van jan naar een volksdemocratie met arbeidersraden !
  laat de tijden van stalin herrijzen en de kapitalisten aan de telefoonpalen !

  Reactie door doedajev — maandag 6 november 2006 @ 8.22 uur

 30. @28 Doedajev
  Het is wel duidelijk dat jij er niet was gisteren…. hahahahaha. Jij leeft nog in een andere eeuw

  Reactie door Irma — maandag 6 november 2006 @ 8.27 uur

 31. Goeden morgen vrienden SP.

  Prachtig te zien hoe iedereen geniet, ik gun het ze van harte.
  En nu aan het werk om naar de derde plaats op te rukken! Als Partij zijn we het al, nu doorgaan.
  Plotseling hebben die regeringspartijen het allen over het onderwijs, dat het daar zo slecht gaat, terwijl ze het meer dan 4 jaar de gelegenheid gehad hebben om dat aan te pakken.
  Vraag het aan Fenna Vergeer hoeveel ze aan moties en vragen heeft moeten stellen, zonder dat er iets gedaan werd. Om al die misstanden voor het licht te houden.
  En dan komt Rutte die daar de laatste jaren verantwoordelijk voor is geweest, met een armzalig smoesje, dat ze er aan werken en dat ze er nog lang niet zijn. Wat een lapswans!
  Praatjes voor de Vaak.
  Doe je werk, zou ik zeggen, dan kan je verantwoording af leggen en niet met loze woorden schermen waar ieder die kan nadenken door heen kijkt.
  Schande voor dit beleid, en ik heb medelijden met die kinderen die dat alles moeten ondervinden.
  Laat je niet door verkiezingspropaganda beïnvloeden en stem de 22e op de enige partij die zich daar al jaren voor in hebben gezet voor beter onderwijs DE SP.
  Voor een beter Nederland voor hetzelfde geld.

  De Socialistische Partij…. Lijst 4

  Reactie door Ouwe Dirk — maandag 6 november 2006 @ 8.29 uur

 32. De media begint wakker te worden, Jan. Vanmorgen bij RTL ontbijtnieuws werd uiteraard geopend met Saddam maar direct daarna werd bericht over het feestje van de SP. Het is nog niet veel, maar het is een begin.

  Reactie door Chantal P — maandag 6 november 2006 @ 8.52 uur

 33. Hallo!

  Ik was er niet bij gisteren, maar ik heb wel een impressie gezien in het NOS-journaal van 20.00 uur! Jaja, het NOS-journaal besteedde er aandacht aan!

  Oh ja Jan, ik weet niet of je het al weet, maar je bent gisteren uitgenodigd door Jack van Gelder om volgende week in Studio Voetbal te komen, samen met Jan Peter Balkenende, Wouter Bos en Mark Rutte! Hij sprak die uitnodiging uit in het programma van gisteravond. Ze waren benieuwd wie er volgende week zouden zitten. Er mocht over politiek gepraat worden, maar ook over voetbal.

  Reactie door Marlies — maandag 6 november 2006 @ 9.01 uur

 34. Een mooie dag was het zeker, de moeite waard om er bij te zijn. En het rtl-nieuws besteedde er vanmorgen nog meer aandacht aan dan het nos-journaal gisterenavond. Dit keer niets te klagen over gebrek aan verslaggeving door de media!

  Reactie door stefan — maandag 6 november 2006 @ 9.25 uur

 35. – De Grote Finale — in Burgers Zoo!!
  De sfeer – de vele S.P. mensen – de vele

  ballonen – de toespraken – eigenlijk te veel om op te noemen. Het ontroerde mij wel om midden in deze hele feestelijke sfeer te mogen zijn.
  En nu op weg naar de finale!! Jan zegt; die gaan we winnen!! JA natuurlijk, wat dacht je dan! Daar gaan we voor!!!

  Jan, je bent een kanjer van een vent!!!!!!
  Samen met ons zullen we de Nederlandse bevolking gaan overtuigen; sla links af – en ga naar de S.P.- DE S.P- die z,n belofte,s ook waar zal
  kunnen maken.

  OP DUS NAAR BETERE TIJDEN – VOOR JOU EN MIJ.

  S.P. MENSEN – we komen er aan!!
  Groetjes, Marianne

  Reactie door Marian de Meyer — maandag 6 november 2006 @ 9.29 uur

 36. Mocht iemand het journaal van zondagavond 20.00 uur terugzien met de SP in beeld: Kopieer dan deze link in je mediaplayer of gebruik het als URL-adres: http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/nos/journaal/bb.zondag.2000.asf

  Reactie door Dave — maandag 6 november 2006 @ 9.47 uur

 37. … en mocht je te ongeduldig zijn om de bijdrage te willen zien… op 10.36 minuut begint de reportage!

  Reactie door Dave — maandag 6 november 2006 @ 9.57 uur

 38. Champagne bij de SP. Het Zwitserleven grijpt om zich heen.

  Reactie door slurp — maandag 6 november 2006 @ 10.29 uur

 39. @38

  Zwitseleven.

  Reactie door slurp — maandag 6 november 2006 @ 10.32 uur

 40. Om te winnen zal Bos de SP ‘leeg moeten eten’(Volkskrant vandaag)!

  Uhm…weten ze daar niet dat Bos niet van tomaten houdt!

  Reactie door maria — maandag 6 november 2006 @ 10.44 uur

 41. Op deze site vindt je de verschillende peilingen naast elkaar.

  http://verkiezingen.objectiefbekeken.nl/totaal.php

  Reactie door maria — maandag 6 november 2006 @ 10.51 uur

 42. Nu dat de SP zo sterk in de peilingen stijgt, weet de media ons wel te vinden!
  Stem SP, daar doe je goed mee!

  Reactie door maria — maandag 6 november 2006 @ 10.56 uur

 43. Kijk eens op deze hyve: http://ik-stem-sp.hyves.nl/ en sluit je aan. Stuur andere HYVERS info over de SP.

  Plaats ook foto’s van het finalefeest!

  Reactie door Jay — maandag 6 november 2006 @ 12.05 uur

 44. Ja het was zeker heel gezellig!

  Alleen had ik graag iets vaan een kaart van het park met alle “happenings” en activa erop aangegeven, want tegen de tijd dat we iets hadden gevonden waren we er net te laat.

  Verder was ik samen met m’n zoon dus hadden we helaas weinig van de speeches meegekregen en des te meer (vooral) vissen.
  maar die waren erg mooi, dus dat was ook nog leuk.

  vooral al die gezellige mensen en geestverwanten, op de een of andere manier merk je zeker het verschil.
  vooral in de uitleg over dingen door de ouders aan hun kinderen, heeft me een aantal keer tot een aangename glimlach gebracht.

  dus zo kwam ik op het idee voor een sp-alleenstaande ontmoetings avond :)
  het lijkt me wel handig, heb je toch (ons eenzame zielen dan) al een flinke voorsprong, omdat je al een en ander overeen komt (gemiddeld dan).

  dus wanneer zullen we dat eens organiseren??

  Gewelde dag! nog bedankt namens mij en m’n zoontje.

  Reactie door arnaud — maandag 6 november 2006 @ 19.00 uur

 45. Finale feest?

  Is dat niet wat vroeg?
  Het is nog 2 weken tot D-Day!

  Reactie door bas — maandag 6 november 2006 @ 19.10 uur

 46. Het was een geweldige dag. De toespraak van Huub vond ik geweldig en deze raakte mij diep. Jan, blijf je best doen op naar een overwinningzege op 22 november want daar doen we het toch voor…

  ps ook namens nijn dochtertje en haar vriendinnetje moet ik bedanken voor de leuke dag in de dierentuin. bij deze dus.

  Reactie door Simone Treep — maandag 6 november 2006 @ 21.19 uur

 47. @ 45, Bas:

  D-Day? Neenee, je bedoelt ESPEE-DAY!

  Reactie door Hans — maandag 6 november 2006 @ 21.39 uur

 48. 38 Slurp\\
  Leuke aktie allereerst allemaal over de
  rode loper,en daarna een lekker glas champagne van Agnes Kant gekregen.
  Bij de SP was gister iedereen een VIP!!
  Jammer dat jij deze aktie niet kan waarderen.
  Ik denk dat alle aanwezigen gisteren dat wel hebben gedaan.
  Ik asocieerde het ook niet met het Zwitser Leven gevoel.
  Snap jou punt dus ook niet, was jij er wel bij gisteren?

  Reactie door kitje — maandag 6 november 2006 @ 23.11 uur

 49. Christelijker kan het niet: het volk als VIP behandelen. Het volk bedienen.
  Kijk, zulke leiders hebben er iets van begrepen. Zij zijn er voor ons omdat zij beseffen dat wij er toe doen!
  Weg met de oude politiek! De uitbuitpolitiek! De leugenpolitiek!
  Jan, kom ons volk bedienen. En wij geven jou aan jezelf terug… voor ons! Stem SP!!

  Reactie door Gloria — dinsdag 7 november 2006 @ 0.50 uur

 50. Ik wil de organisatie van deze dag heel hartelijk bedanken. Ik vond het een geweldige dag en op z’n dag ben ik blij dat ik lid ben van de SP. Na 4jaar Balkenende zakt de moet je soms in de schoenen, maar na zo’n dag zie je dat er nog heel veel mensen zijn die een ander Nederland willen. Ik hoop dat de peilingen zo goed blijven en dat op 22 november weer een grotere SP hebben. Ik zal in ieder geval familie, vrienden, buren en bekenden proberen te laten horen wat de SP wil en hopen dat ook zij SP willen stemmen. Nogmaals bedankt ook namens mijn vroow en kinderen en laten we hopen op een groot succes op 22 november.
  Leo van Schagen

  Reactie door Leo v. Schagen — dinsdag 7 november 2006 @ 12.24 uur

 51. [...] je nog twijfelen, of zo’n dag iets voor jou is? Bekijk dan eens de foto’s en de video van het finalefeest in Burgers Zoo op 5 november [...]

  Pingback door SP Gelderland :: Tot Ooit! — maandag 19 februari 2007 @ 20.05 uur