De buurten in!

zaterdag 26 april 2008 :: 19.59 uur

Vandaag op de partijraad hebben we uitvoerig stil gestaan bij het beleid van minister Vogelaar met betrekking tot de 40 uitverkoren wijken en het ontbrekende beleid voor alle andere wijken. Gastspreker Pieter Winsemius, oud-VVD minister van VROM, vertelde over zijn bevindingen tijdens zijn vele bezoeken aan volkswijken. Met hem had ik vlak voor de verkiezingen van 2006 een interessant debat bij NOVA over hetzelfde thema.

In mijn afsluitende toespraak ben ik ingegaan op de belangrijkste kracht van de SP: onze aanwezigheid in de wijken en buurten. We hebben besloten om nog dit jaar bij zo’n half miljoen mensen de SP-krant – de nieuwe verschijnt begin mei – te gaan afgeven, zodat we nader onderzoek kunnen doen naar de stand van zaken in de buurt. Met de ingewonnen informatie gaan we dan, met de bewoners, aan de slag.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Opties voor delen:
  • NuJIJ
  • eKudos
  • del.icio.us
  • Digg
  • Google Bookmarks
  • email

Reacties uitgeschakeld